Askerdeki esim mobil hesap sifresini sonunda verdi

Neeee sorun sadece kumar değil demekki ortada büyük güven sorunu var. Resmen or.... Muamelesi yapmış kadına

2 hemşire 1 ev hanımı demişti kendisi hemşireymiş. Yorumu şimdi gördüm

Son düzenleme:
Hesap şifresini vermiyor, günlerce parasız bırakıyor, yalnız kalırsanız eve erkek atarsınız diye düşünüyor zerre sevgi ,ilgi , güven yok. Böyle bir heriften bir de çocuk düşünüyorum anne olmak istiyorum. Çocuğa tek bakarım diyorsunuz intikam evine geçip telefonları açmamakla olmuyor. Bir kadın gidecekse gidişi net olmalı. Boşanın kurtulun bu eziyet evlilikten. Eşiniz size or..... Muamelesi yapıyor nasıl hâlâ bu evliliği sürdürüyorsunuz ya şaka gibi

Son düzenleme:
Neeee sorun sadece kumar değil demekki ortada büyük güven sorunu var. Resmen or.... Muamelesi yapmış kadına
Yok asla o kısmı anlamiyor. Önceden 3 kere yazdım hep diyor ki eski sevgilisi aldatmış ondan öyle. Valla normal bi kadın kendine bu muameleyi yaptırmaz. Siz kendinize o lafı ettirir misiniz mesela? Ben de ettirmem. İnsanların namusu bu kadar kolay işte.

Ettirmem tabiki. Koyarım tekmeyi g.tune. daha önce boşandım yine boşarım

Ya bence siz her şeyi salın bu muhteşem adama bol bol çocuk yapın, bazen bazı kadınlara ne dense boş
Sizinki öyle bi durum ki eğitim bile düzeltememiş kafa yapınızı biz burda sayfalarca yazsak faydasız.

Hemsire olan canım

Bosanmak bekara kolay oluyor tabi. Evliliklerde neler neler oluyor evet ben tabikide o laflarindan sonra olay cikarttim bosanmaya kadar gittim ama ozur dileyip eskiden ihanete ugradigini ve o sebeple istemsizce soyledigini soyledi ve bende sevdigim icin affettim size kalsa her olayda bosanmaliyim dimi

SIfresini degistim tek ben kullaniyorum onlarda kendine acacakmis zaten bunu ben tek kullaniyorum yasak oldugu icin

Öfff eskiden aldatılmayan insan mı var Allah askina ya bu nasil bi bahane olabilir. Bende en az 2-3 kere aldatilmisimdir belki de gidip esime hayati zehir mi edeyim sen beni aldatirsin eskiden de aldatildim baskasi tarafından mi diyeyim. Asil size bir şey söyleyeyim mi? Eski sevgilisi tarafından aldatilip bunu aşamadıysa eski sevgilisini de aşamamıştır .

Boşan kendini kurtar bu evlilikten , çocuğun var mı bilmiyorum umarım yoktu

Onla alakasi yok kadin kolay kolay aldatmiyor ve erkek bir kadin tarafindan aldatilinca gercektenn ozguveni yikiliyor kadin daha kolay atlatiyor ama erkek bu durumu atlatamiyor. Yine aynilarini yasama korkusu var ama savunmuyorum zaten bu yonünü duzeltmezse evliligi bitiririm ozur diledi birdaha drmeyecegine inaniyorum cunku bosanmaya kadar gitmisti o durum. Artik cesaret edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…