İntikam: sevişmeden önce naz yapmakİddia oynamanın bu kadar normalleşmesi, çoğu erkeğin de oynadığını düşünülmesi, enteresan
Sizin zaten evliliğiniz temelinde yanlış düşünceler var. Öyle iki triple eşinizin zihniyetini de düzeltemezsiniz. İntikam diye kendinizi avutuyorsunuz sadece. İyi oyalanmalar.
yoo çoğu erkek oynamıyor, genelde eşinin parasız kalmasına kayıtsız kalacak kadar rahat ve sorumsuz erkekler oynuyor derseniz daha doğru olur, bu arada neye bu kadar sevindiniz anlamadım ben ahahahah kışın ortasında iki güneş görünce çiçek açan ağaçlar geldi aklıma nedenseSelam kusura bakmayın gec dönüyorumesim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar
Daha fazla kumar oynamamis olmasina sevindim ve simdi kendinin yaptigini bende ona yapiyorum buna seviniyorumyoo çoğu erkek oynamıyor, genelde eşinin parasız kalmasına kayıtsız kalacak kadar rahat ve sorumsuz erkekler oynuyor derseniz daha doğru olur, bu arada neye bu kadar sevindiniz anlamadım ben ahahahah
Napiyorsunuz su an siz mi kumar oynuyorsunuz sfjkDaha fazla kumar oynamamis olmasina sevindim ve simdi kendinin yaptigini bende ona yapiyorum buna seviniyorum
kumarın azı çoğu var yani sizin için öyle mi :) bu platformda kumar yüzünden boşanan insanlara bir sorun bakalım nasıl başlamış eşleri kumar oynamaya?Daha fazla kumar oynamamis olmasina sevindim ve simdi kendinin yaptigini bende ona yapiyorum buna seviniyorum
Askerde oynamamis askere gitmeden oynamis ayda 2 kere en fazla onda da bazilarinda haberim oluyordu 1.000 tl oynadigindan haberim yoktu sadece. Askerdeki harcamalarina da baktim cay kahve almis sadeceYani pek sevinecek bir şey bulamadım maalesef siz evde parasız kaldım dediğinizde ben burdan bile çok üzülmüştüm. Evde karısı parasızken iddiaya para yatıran erkeğe ne denir bilmiyorum.. çocuğunuz yoksa acele etmeyin derim. Karısını parasız bırakan çocuğunu da bırakır.
Hayir o sirada oynamamis askere gitmeden once oynamis askerdeyken cay kahve almis sadece hesap hareketlerinden baktimBeş kuruşsuz dört gün boyunca harçlık beklemişsiniz, o da idda oynamış sizde gülerek bize mi haber veriyorsunuz aferin.
Askerde dgil askerden once oynamisküçük küçük en fazla bin tl oynamış.. sizin paranız yokken..
Kumarın büyüğü küçüğü yoktur, öyle öyle bağımlı olup batıyorlar sonradan ...Selam kusura bakmayın gec dönüyorumesim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar
Eh tamam bu sizi 4 gun boyunca parasiz biraktigi gercegini degistirmiyorAskerde dgil askerden once oynamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?