ben 19 mayısta nişanlanmış bir genç kız olarak sevdiceğimi ağustosta askere gönderiyorumbu süreç nasıl geçecek en ufak bir tahminim yok tek bildiğim onu çoooook özleyeceğim....
bak mesela bı ornek verıyım,benım sevgılım anestezıst oldugundan dolayı revırde gorev yapıyo,benı gun içinde 10 kere aradıgınıda bılıyorum 1 hafta boyunca hıc arayamadıgınıda bılıyorum..
sınırlı olacaktır cunku basında üstleri cok olacaktır ve her sanıye emır altında olacaktır,oyuzden senın hep anlayıslı olman gerekecektır
nısanlın askerdeykende sende ceyızını duz işte,
sadece asker yolu bekleyenın sen olmadıgını düşün
ozamn gunler akıp gecer :)
canım benim sağLık oLsun,siz birbirinize aynı sevgiyle kalın gerisi inşallah kolay geçer.
Demesi kolay belki ama arkadaşında dediği gibi biraz ayrı kalmak sizi birbirinize inanılmaz şekilde bağlar..
Rabbim korusun sizi canım
selam kızlarr=) benim erkek arkadaşım da ağustosta askere gidecek. üniversite mezunu ama asteğmen olmak istiyorum'u işaretleyerek doldurdu formu.. bakalım 5-6 ay mı yapacak 12 ay mı belli değil tabitemmuzun 25 inde belli olacakmış sanırım. Çok özliycem onu; ama bir yandan da çok gururluyum. Herkese nasip olmaz yani asker yolu gözlemek değil mi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?