• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan asker yolu gözleyeceğim :((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

morfistan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
2.659
50
358
ben 19 mayısta nişanlanmış bir genç kız olarak sevdiceğimi ağustosta askere gönderiyorum :( bu süreç nasıl geçecek en ufak bir tahminim yok :( tek bildiğim onu çoooook özleyeceğim....

ben 19 mayısta nişanlanmış bir genç kız olarak sevdiceğimi ağustosta askere gönderiyorum :( bu süreç nasıl geçecek en ufak bir tahminim yok :( tek bildiğim onu çoooook özleyeceğim....

tabıkı ozlıyeceksın oda senı ozlıyecek ve emın ol bu sızı bırbırınızze daha fazla sevmenıze sabep olacak..
bende sevdıcegımı beklıyorum bıngolde 4 ayı kaldı

sadece o askerdeyken sen sabır cekmeyı ogreneceksın okadar hep anlayıslı olan alttan alan taraf bu sure zarfında sen olacaksın

cunku kolay bısey değil askerlık yapacak belkı hıc uyumıyacak daglarda vatanını bızlerı koruyo olacak nereye dustugunu bılmıyorum ama her türlu tehlıkeyle karsı karsıya olacak oyuzden hep susa taraf sen lacaksın allah sabır versın bır an once kavusun işlh :)

bak mesela bı ornek verıyım,benım sevgılım anestezıst oldugundan dolayı revırde gorev yapıyo,benı gun içinde 10 kere aradıgınıda bılıyorum 1 hafta boyunca hıc arayamadıgınıda bılıyorum..

sınırlı olacaktır cunku basında üstleri cok olacaktır ve her sanıye emır altında olacaktır,oyuzden senın hep anlayıslı olman gerekecektır

nısanlın askerdeykende sende ceyızını duz işte,

sadece asker yolu bekleyenın sen olmadıgını düşün
ozamn gunler akıp gecer :)

bak mesela bı ornek verıyım,benım sevgılım anestezıst oldugundan dolayı revırde gorev yapıyo,benı gun içinde 10 kere aradıgınıda bılıyorum 1 hafta boyunca hıc arayamadıgınıda bılıyorum..

sınırlı olacaktır cunku basında üstleri cok olacaktır ve her sanıye emır altında olacaktır,oyuzden senın hep anlayıslı olman gerekecektır

nısanlın askerdeykende sende ceyızını duz işte,

sadece asker yolu bekleyenın sen olmadıgını düşün
ozamn gunler akıp gecer :)

en kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah..seninki en azından başladı geri sayımlardasınız biz ona başlayamadık henüz :)sık sık görüşme durumumuz olsa bende pek dert etmem..çok şükür ki kısa dönem olacak tek teselli o oluyor..şimdiden kafamı oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum :S

canım benim sağLık oLsun,siz birbirinize aynı sevgiyle kalın gerisi inşallah kolay geçer.
Demesi kolay belki ama arkadaşında dediği gibi biraz ayrı kalmak sizi birbirinize inanılmaz şekilde bağlar..
Rabbim korusun sizi canım:nazar::16:

canım benim sağLık oLsun,siz birbirinize aynı sevgiyle kalın gerisi inşallah kolay geçer.
Demesi kolay belki ama arkadaşında dediği gibi biraz ayrı kalmak sizi birbirinize inanılmaz şekilde bağlar..
Rabbim korusun sizi canım:nazar::16:

amiin canım çok sağol... inşallah dediğiniz gibi olur bu dönemi kolay bi şekilde atlarırız...Allah'ım sizlerede ömür boyu mutluluk versin inşallah...

dert ettiğin seye bak kız bırde kısa donem yapacakmıs sıkma canını artık goz acıp kapasıya gecer :)

canımm açtığın konuyu yeni gördümmmm o duygu nasıl bişey bilmiyorumm ama bende askere gideceği zamanı düşünnce içime bişeyler oturuyo valla hemde biz evliyken gidicekk ama ben onu özlemeyi çok iyi öğrendm biz ayrı şehirlerdeyiz ve yazdan yaza 1 ay yan yana gelebiliyorz tabiii bu bizim aşkımıza hiç etki etmiyo çok mutluyuz yaşamadımız çoğu şeyi heycanla bekkliyorz uzakdan yaşanabilecek çok güzel şeyleri yaşadık önemli olan demek istedim aslında hiiççç uzaklık önemli değil özlem güzel şey aşk olunca bu yüzden bu süreci mutsuz değilde mutlu geçirmeyye çalış onu tatlı tatlı özle oda seni eminim aynı şekilde özlicek ve kavuştunuzdaa çok farklı duygulara kapılcaksın emin ol değecektir ömür boyu aşklaaa yaşayın inşallhh mutlulunuz daim olsun :16:

canım çok teşekkür ediyorum... biz aynı şehirdeyiz ve her kafama estiğinde onu görmeye o kadar alıştımki şimdi birden onun yokluğuyla karşı karşıya gelmek ağır gelecek gibi.. farklı şehirde olsaydık zaten ayrıydık her istediğimde göremiyordum ddiyip kendimi rahatlatırdım.. nişandan önce haftada muhakkak 1 defa görüşüyorduk..nişandan sonra haftada en az 2 kez görmeye başladım ağustosa kadr bu alışkanlık çok daha ilerleyecek nasıl olacak bilemiyorum :( askerliği erteleyip düğünü yapalım dedik düşündümki 5 ay ayrı kalacaz o da işime gelmedi :) o yüzden ağustosta gönderiyorum ocakta da gelecek inşallahhhh

allhın izniyle gelir hiç öyle kötü düşüncelere kapılma evet böyle her dk görmek sonra bianda yokluğu emin ol boşluk hisssedersin e bende 3 yıl falan evli kaldktan sonra gidecek hapııı yuttum o zamn :) karaları bağlamayalm birbirmize yardımcı olalım bari napalm özlemm hasretlik tatlı şeyler

Son düzenleme:
teselli edelim birbirimizi... azcık ayrı kalınca daha iyi kıymet bilirler di mi :1: bizi çoook özlerler ve aslaa üzmezler di mi :1:

:D aynennnnn :D kıymetimiz artar :D iyice titrerler üstümze :D ama emin ol biz kızlar daha duygusal oluyorz onlardan önce biz ayılır bayılırz:D ağlarız ahh ahh

selam kızlarr=) benim erkek arkadaşım da ağustosta askere gidecek. üniversite mezunu ama asteğmen olmak istiyorum'u işaretleyerek doldurdu formu.. bakalım 5-6 ay mı yapacak 12 ay mı belli değil tabi :43: temmuzun 25 inde belli olacakmış sanırım. Çok özliycem onu; ama bir yandan da çok gururluyum. Herkese nasip olmaz yani asker yolu gözlemek değil mi amaa :1:

selam kızlarr=) benim erkek arkadaşım da ağustosta askere gidecek. üniversite mezunu ama asteğmen olmak istiyorum'u işaretleyerek doldurdu formu.. bakalım 5-6 ay mı yapacak 12 ay mı belli değil tabi :43: temmuzun 25 inde belli olacakmış sanırım. Çok özliycem onu; ama bir yandan da çok gururluyum. Herkese nasip olmaz yani asker yolu gözlemek değil mi amaa :1:

bizde temmuzun 25 ini bekliyoruz..ama benim nişanlım asteğmen olmak istemiyorum dedi :) bu sene sistem değişmiş bakalım şansımıza ne çıkacak inşallah hayırlısı olur tüm askerler ve kız arkadaşları,nişanlıları ve eşleri için :) ben kısa dönem istiyoruuuuuummmmmmmm :)

valla asteğmen olmak istemeyenler bile ihtiyaç varsa asteğmen olabiliyormuş. Şans işi mi ne anlamadım :44:bana kalsa ben de kısa dönem isterim; ama kısa dönem olup çok zor olursa çok kötü olur. Uzun dönemde de çok rahat bir yerde yapılabilir. Tam tersi de olabilir tabi. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Şey sorcam acaba bayram sonrasına kalmazlar mı ki? Ağustosun 12si pazartesi o gün mü giderlerki ya da temmuzun sonu mu biliyomusunuz siz?

Back