" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Çok cicilermiş güzel günlerde kullann

Ben eski tarz şeylere bayıldığım için yatak başlığıda çok hoşuma gitti ve komodinler de temizlikte kolaylık sağlar gerçekten
teşekkür ederim canım mutfağı kırmızı kombin yapmayı düşünüyorum blendır seti tost makinasını perdeleri fln.ama bazende acaba pembeli mint yeşilli çiçeklimi perde masa örtüsü kombini yapsam diyorum çok kararsızım

Valla söylediğin iki renklerde çok hoş canım sevdiceğine de sor olmadı yazı tura yapın :))

Ama ben olmaz kırmızı kombini düşünürdüm :)

2. resimdeki yatak hoş duruo klasik gibi ama gosterisli bence

Bu arada olan çeyizlerime baktim havlu ve liflerden olusuyor :) haa bide bikac vitrin takimi :) resimlerini cekiyorum annem napcaksin dio :) dedim ki lazim

Valla söylediğin iki renklerde çok hoş canım sevdiceğine de sor olmadı yazı tura yapın :))

Ama ben olmaz kırmızı kombini düşünürdüm :)

samet pek karışmıyo ben ne istersem ona razı sağolsun hiç yardımcı olmuyo :) bendede kırmızı ağır basıyo ama canım şuan

Bu arada olan çeyizlerime baktim havlu ve liflerden olusuyor :) haa bide bikac vitrin takimi :) resimlerini cekiyorum annem napcaksin dio :) dedim ki lazim
çek çek yüklede bakalım benimde var havlu tülbent lif ama sandıkta bide kitliyo annem hırsızlar gelip çeyizlerimi alcak sanki onlara kaldılar

Bu gelin seti sanırım canım çok incelemedim ama benimde buna benzer var. Ben öyle fırfırlı modelleri sevmediğimden almak istemiyorum bence sende mantıklı düşünmüşsün bu daha güzel.

Kızlar ne kadar güzel çeyizleriniz varmış iyi ki de açmışsınız şu topiği yahu insan heves ediyor bir tepsim bile yok benim kucukken annem, babaanem ve rahmetli anneannem hep oraya buraya sıkıstırırdı bana çeyizlikler ama daha hiçbirini görmüş değilim annem nerde saklıyor acaba benım rahat bı 2-3 yılım var ama sızlerden fıkır olur hepsı cok guzeller

Ben gecenlerde indirdim btn ceyizleri fotolarini cekmek icn.ceyiz defterim var aldikca yaziyorm ama goruntusu olmadigi icn unutuyorm nasl birseydi acaba diye dusunuyorm.o yuzdn hepsini cektm:)

İyi yapmşsın canm bnde yazıyrum ne var ne yok bakym diye ama resmlerini çekmedim ya bi gün resim için aççam hepsini

bunlar ne kadar tuttu acaba

Yatak örtüm pike takımım bornoz setim ve henüz ekleyemdiğim klozet takımımı set halinde aldm yani ayrı ayrıydı ama hepsini bir 1200 tl ye aldm canm resmdeki sürahm 30 tl gır gır sanrm 5 tl ydi :9 Çatal bıçak setm yemek takımı tencere setiyle beraberdi onu hatrlmyrum şua an baharat takımım 100 tl güveç seti teyzemn hediyesi bilmyrum onu blendr setim 130 tl canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…