- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
teşekkür ederim canım mutfağı kırmızı kombin yapmayı düşünüyorum blendır seti tost makinasını perdeleri fln.ama bazende acaba pembeli mint yeşilli çiçeklimi perde masa örtüsü kombini yapsam diyorum çok kararsızımÇok cicilermiş güzel günlerde kullann
Ben eski tarz şeylere bayıldığım için yatak başlığıda çok hoşuma gitti ve komodinler de temizlikte kolaylık sağlar gerçekten
teşekkür ederim canım mutfağı kırmızı kombin yapmayı düşünüyorum blendır seti tost makinasını perdeleri fln.ama bazende acaba pembeli mint yeşilli çiçeklimi perde masa örtüsü kombini yapsam diyorum çok kararsızım
haaaaaaa kızlar karemikalarımıda unutmamalıyım çok beğenerek aldım çünkü
Eki Görüntüle 1156613 Eki Görüntüle 1156614
Kızlarr ben yatak odamı vintage şeklinde istiyorum bu günümüzde ki klasik yatak odaları gibi istemiyorum tabi iki seneye düşüncem değişmezse.
Sizce nasıl ? Bu tarz yatak odalarını diğer odalarla güzel bir şekilde kombin edebilir miyim kullanışlı olur mu birde ? :26:
Eki Görüntüle 1156600 Eki Görüntüle 1156601 Eki Görüntüle 1156602 Eki Görüntüle 1156603
Valla söylediğin iki renklerde çok hoş canım sevdiceğine de sor olmadı yazı tura yapın :))
Ama ben olmaz kırmızı kombini düşünürdüm :)
hahaaaa aynen canım beğendiğine sevindim :)Bayildim ben bunlara :) bizim zevklerimiz benzio birbirine :)
çek çek yüklede bakalım benimde var havlu tülbent lif ama sandıkta bide kitliyo annem hırsızlar gelip çeyizlerimi alcak sanki onlara kaldılarBu arada olan çeyizlerime baktim havlu ve liflerden olusuyor :) haa bide bikac vitrin takimi :) resimlerini cekiyorum annem napcaksin dio :) dedim ki lazim
Taç ve Soley misafir, el yüz havlularim :)
Eki Görüntüle 1156796
Eki Görüntüle 1156797
Eki Görüntüle 1156801
Taç misafir pike takimlarim Eki Görüntüle 1156717
Eki Görüntüle 1156734
Taç misafir banyo havlularim
Eki Görüntüle 1156746
Eki Görüntüle 1156758
Klozet takimimin paspasi :)
Eki Görüntüle 1156773
Düğünde misafirlere verilcek havlular :)
Eki Görüntüle 1156782
Yatak odasi takimim :)
Eki Görüntüle 1156786
çeyizim yok diyenden korkucaksınn
http://www.elartshop.com/764&cift-kisilik-sindy--pudra.html kızlar sizce bu yatak örtüsü nasıl almayı düşünüyorum?aslında taçın mor renkli kabarık fırfırlı modellerinden var ama onu satıp bunu almayı istiyorum daha kullanışı rahat olur diye:44: ama çeyizlik için basitmi duruyo sizce ?
Ben gecenlerde indirdim btn ceyizleri fotolarini cekmek icn.ceyiz defterim var aldikca yaziyorm ama goruntusu olmadigi icn unutuyorm nasl birseydi acaba diye dusunuyorm.o yuzdn hepsini cektm:)
Bencede tatlı renkleri hayatımm
Normalde yesili pek sewmem bunu da begendim :)
Bnmkide pembe:)rengini begendim
haaaaaaa kızlar karemikalarımıda unutmamalıyım çok beğenerek aldım çünkü
Eki Görüntüle 1156613 Eki Görüntüle 1156614
bunlar ne kadar tuttu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?