" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Çeyizlerimz nerdyse benzyomş kzlar yaa baksanıza ama haklısn Hande alıpta kullanlmıycak çok şey vardr mutlaka ama dayanmyorum alyrum ynede

Kızlar böyle bişi almk istyrum rengini özllkle böyle istdim mutfk gereçlermi alabldğimce fstk yapmk istyrum güzl mi szce bu

Aynn canm benimkilerde öyle çekemediğim bulamdğım bi sürü şey var kıyıda köşede acelemz yk ya yavaş yavaş yükleriz

Ben gecenlerde indirdim btn ceyizleri fotolarini cekmek icn.ceyiz defterim var aldikca yaziyorm ama goruntusu olmadigi icn unutuyorm nasl birseydi acaba diye dusunuyorm.o yuzdn hepsini cektm:)

Kızlarr ben yatak odamı vintage şeklinde istiyorum bu günümüzde ki klasik yatak odaları gibi istemiyorum tabi iki seneye düşüncem değişmezse.

Sizce nasıl ? Bu tarz yatak odalarını diğer odalarla güzel bir şekilde kombin edebilir miyim kullanışlı olur mu birde ? :26:

Eki Görüntüle 1156601

ben samete hiç fikrini sormadan almıştım ama ondan önce ben şimdiden bakarak sıkıldım o fırfırlıdan herkes diğerini beğendiğine göre kesin ondan alcam canım :):)

eğer kombini bulup becerip yapabilirsen bence çok çok güzel olur :) bide şimdi avangartın modası geçti country mobilyalar moda şuan onlarda benim hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
eğer kombini bulup becerip yapabilirsen bence çok çok güzel olur :) bide şimdi avangartın modası geçti country mobilyalar moda şuan onlarda benim hoşuma gidiyor

Tam olarak avangart değil aslında bu. Country de şimdi herkes alıyor ben biraz daha farklı istiyorum canım country de çok hoş oluyor hatta vintage ile karıştırıyorlar ortaya harika bir tasarım çıkıyor :)

Evimi biraz rahat istiyorum açıkçası yani illa vitrin olsun şu olsun bu olsun istemiyorum ama ilerde bu düşüncem değişirse kullanışsız olursa diye de korkuyorum sonuçta sürekli eşya değiştiremem

şimdiden o kadar çok fikrim değişiyoki benimde ama yinede internette mobilya bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi:) kullanışlı rahat mobilya olması önemli ama countrylerin dolap kapakları açmalı kapamalı oluyo çok güzel ama ben sürgülü kapak almak istiyorum yer açısından kullanışlı olması için

Aynen bende sürekli mobilya bakarken buluyorum kendimi :) Evet dediğin gibi kullanışlı olması çok önemli gerçekten sırf güzel diye de alınmaz Ay bu arada ben topiği sabote mi ettim çeyiz yüklemiyorum sonuçta şuan :26:

Bak şu da country vintage karışımı bayıldım :)

ee olsun mobilyada çeyiz işte evlilikte kullanılacak eşya sonuşta buda güzel ama yatak başlığını fln beğenmedim pek sanki bi iki senede sıkılırım boğucu gibi geldi bana şifonyeri komidini yüksek ayaklı olması çok iyi ama çok kullanışlı temizlik rahat oluyo ablamınkinden biliyorum :)

bunlar ne kadar tuttu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…