" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Bn suan tamamen mutfaga yonelmis durumdayim ıvır zıvırı cok diye.2aydır çeyizede ara verdm tatil donusu baslarim diye dusunuyorm:)
English home aklimda bayiliyorm oraya:)
Masa ortuleri runner ve nevresim takimlariyla ceyize geri donus yapicm:))

Oooo hamarat kızımız bizede öğret küb bnm canım sklıyo yapçak biseyler arıyorum

Hic hamarat degilimdir bu konularda.Bunu yaptimda hayatmda ilk defa igne iplik tuttum:))
Keçe uzerine yaptmm cok basit.sonrada cerceveye yerlestirdim:)
Kırlentide ayni sklde üstüne düğmeleri diktim k harfi yaptm.diğer kırlentede e harfi isliyorm

Bunları düşünüp yapmak da bişey bnce

Kızlarr bugun aldığım karaca nevresim takımı

ayıcığı falan çok hoşuma gitti benim.

annem çocuksu buldu ama ben bayıldım desenlerine falan

Teşekkür ederim canımm :)

Güle güle kullan tuğbiş gerçekten bitiremedin geceliklerii bu da çokk seksiymişşş
Sağol bebeğim Aynen dayanmyrum cicili bicili napayım yaa
tuğba yahu al al bitiremedin gecelikleride çok iyiler hepsi ama ben en çok ilk başta koyduğun modeli beğendim :) internettenmi alıyosun

Bu gdişle bitçek gibi değil canm ya yeni model çıkaryolr her defasnda bu son diyorum
İlk baştaki bnmde favorim ttlm cidden çok güzl babydoll
eVT canım internetten alıyrum gelen kolilerede diğer çeyizlerimi dolduruyrum

kargocu getirdiği kolinin üstünde gecelik falan die yazıyo mu peki ben çok çekingenimde gidip mağazadan bile alamam bu gidişle

kargocu getirdiği kolinin üstünde gecelik falan die yazıyo mu peki ben çok çekingenimde gidip mağazadan bile alamam bu gidişle

Yok tatlim firmanin bantlari var sadece .Zaten bi tek gecelik satmiyolar ki esortman tayt corap hepsinden alyrum annm falnda istiyo

Kızlar aşkitom ile evimize süs için keçeden kelebek yapıp süsledim
Sıkıntıdan nelere sardım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…