• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker sevgilisi olmak bu kadar zor mu?

B

Ben ona anlayış gösteriyorum ama birazcık dikkat etmeli
Tatlı sözle, suyuna giderek ona anlatabilirsiniz. Mesela, yeter ya hep ben mi alttan alacam demek yerine canım geçen gün konuştuğumuzda bana şu kelimeyi kullandın ya çok kırıldım, senin hangi şartlarda görev aldığını biliyor seni anlamaya çalışıyorum ama lütfen sen de beni anla, benim de sorunlarım var ama seninle 3 dakika konuşmanın mutluluğunu yaşayabilmek için yansıtmıyorum, birbirimizi kırmayalım diyebilirsiniz.

Allah bütün askerlerimizi korusun.

Nisanlim askerligini 1 sene Sirnak'ta komando olarak yapti seni cok iyi anliyorum.
Biraz alttan almalisin bir sure sonra kendisi duzeliyor zaten.

Çevremdeki on kişiden en az yarısının eşi özel harekatçı, polis, asker vs. Çoğunda da bahsettiğiniz sıkıntılar mevcut,sizin sıkıntınız hafif bile kalır onlarınkinin yanında. Şahit oldukları olaylar, şehit verilen arkadaşlar, gecesi gündüzüne karışan operasyonlar derken akıl sağlıklarının yerinde olması bile fikrimce şükür sebebidir. Cidden herkesin harcı değildir bunca şeyin altından kalkmak, ben hep hayranlıkla minnetle izlerim anarım hepsini. Allah hepsinden razı olsun. Sizin aldığınız sorumluluk da normal bir sevgilinin, eşin aldığı sorumluluğun kaç kat fazlası. Siz olabildiğince sakinliğinizi koruyun, destek olun, sizin de istekleriniz olacak tabi onları dile getirirken de sakin bir zamanını kollayıp yumuşak bir şekilde anlatmaya çalışın. Allah sizin de yardımcınız olsun

Tatlı sözle, suyuna giderek ona anlatabilirsiniz. Mesela, yeter ya hep ben mi alttan alacam demek yerine canım geçen gün konuştuğumuzda bana şu kelimeyi kullandın ya çok kırıldım, senin hangi şartlarda görev aldığını biliyor seni anlamaya çalışıyorum ama lütfen sen de beni anla, benim de sorunlarım var ama seninle 3 dakika konuşmanın mutluluğunu yaşayabilmek için yansıtmıyorum, birbirimizi kırmayalım diyebilirsiniz.

Allah bütün askerlerimizi korusun.
Amin Allah razı olsun hâlâ aramadı ararsa eğer böyle konuşurum sorumluluğu çok fazla biliyorum da zaten zor herşey yeterince böyle olunca daha çok üzülüyorum

Çevremdeki on kişiden en az yarısının eşi özel harekatçı, polis, asker vs. Çoğunda da bahsettiğiniz sıkıntılar mevcut,sizin sıkıntınız hafif bile kalır onlarınkinin yanında. Şahit oldukları olaylar, şehit verilen arkadaşlar, gecesi gündüzüne karışan operasyonlar derken akıl sağlıklarının yerinde olması bile fikrimce şükür sebebidir. Cidden herkesin harcı değildir bunca şeyin altından kalkmak, ben hep hayranlıkla minnetle izlerim anarım hepsini. Allah hepsinden razı olsun. Sizin aldığınız sorumluluk da normal bir sevgilinin, eşin aldığı sorumluluğun kaç kat fazlası. Siz olabildiğince sakinliğinizi koruyun, destek olun, sizin de istekleriniz olacak tabi onları dile getirirken de sakin bir zamanını kollayıp yumuşak bir şekilde anlatmaya çalışın. Allah sizin de yardımcınız olsun
Allah razı olsun çok zor ona da banada ailesine de işte insan bir süre sonra taşma noktasına geliyor karşıdakinde aynı anlayışı göremeyince

Amin Allah razı olsun hâlâ aramadı ararsa eğer böyle konuşurum sorumluluğu çok fazla biliyorum da zaten zor herşey yeterince böyle olunca daha çok üzülüyorum
İşte üzülmemek için hissettiklerinizi ona söylemelisiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Hepinize çok teşekkür ederim aradı konuştuk herşeyi daha çok dikkat edeceğini söyledi bakalım hayırlısı olsun :)

Şu an orada olup da psikolojisi yerinde olan yoktur. Siz hep uzaktan mı ilişki yürüttünüz? Hani yanyanayken nasıldı? İlgisi, alakası, sevgisi... Bunlar önemli.

Yoksa adamın ruh hali felakettir. Allah yardımcısı olsun. Geçici bir durumsa katlanılır, hep böyleyse ise çok zor.

Sevgilimle 2.yılımız Hakkari de uzman Çavuş kolay bir yerde değil mesleğine kolay değil ama ben artık dayanamıyorum işiyle ilgili her sorunu ister istemez yansıtıyor psikolojiside bozuldu iyice onu çok seviyorum üstüne titriyorum üzmemek kırmamak için çok uğraşıyorum ama dün çok kırıldım :110: Akşam aramış ben uyuduktan sonra bende kalkınca aradım telefonla görüşüyormuş bana ben daha birşey demeden bağırmaya başladı benimde canım çok sıkıldı bunalıma çok sık arama dedi ben onu çok sık aramıyorum günde 1saat bile konuşmuyoruz rahatsız etmemeye çalışıyorum aramış diye aradım bağırdı çağırdı kapattı bende çok kırıldım aramadım daha o da aramadı beni ararsa da açmayı düşünmüyorum küstüm daha önce küsmemiştim ama bugün kararlıyım konuşmayacağım.Ama beni asıl korkutan evlenirsek de mi böyle olacak bana karşı ister istemez kafamda soru işareti oluşuyor çok sevmeme rağmen lütfen yardımcı olun bana
:cry::KK42:
Canim asker oranin ortamindan su donemde olabilir ole seyler hele su donemde ama sana oyle ters konusmasi bilmiyorum belki kaldiramiyodur oranin psikolojisini ama genede seni aramasi senden guc istemesi lazm benm esim uc sene once sevgiliydik jandarma erdi ama ne bilim hic ters bisey dyp aramamazlik yapmazdi belki seninki sinirlenmistir biseye takma o aramadan arama

A
Canim asker oranin ortamindan su donemde olabilir ole seyler hele su donemde ama sana oyle ters konusmasi bilmiyorum belki kaldiramiyodur oranin psikolojisini ama genede seni aramasi senden guc istemesi lazm benm esim uc sene once sevgiliydik jandarma erdi ama ne bilim hic ters bisey dyp aramamazlik yapmazdi belki seninki sinirlenmistir biseye takma o aramadan arama[/QUOTE
Teşekkür ederim kendi aradı konuştuk sıkmamaya çalışacağım

Şu an orada olup da psikolojisi yerinde olan yoktur. Siz hep uzaktan mı ilişki yürüttünüz? Hani yanyanayken nasıldı? İlgisi, alakası, sevgisi... Bunlar önemli.

Yoksa adamın ruh hali felakettir. Allah yardımcısı olsun. Geçici bir durumsa katlanılır, hep böyleyse ise çok zor.
Çoğu zamanı orda geçiyor çünkü hadi izne geleyim diyemiyor ve psikolojisi gerçekten çok kötü sıkmamaya çalışacağım

Benim eşimde kardeşimde asker(rütbesini vermiycem ama sorumlulukları arttıkça daha bi gergin oluyolar) velhasıl çook iyi anlıyorum seni :KK16:

Back