Deneyeceğim ama yinede o aramadan aramayacağım teşekkür ederim konuşmayı deneyeceğimCanım hamileyim düşük tehlikem var ve eşime deli gibi aşıgim bir dediğini iki etmiyorum ama bazen iş stresinden farkında olmadan kırıyor beni sonra düzeliyor sende anlat kendini anlayışlı olduğum kadar anlayış bekliyorum de aynı evin içinde bu sorunlar azalır Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah dua et ve sabret
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asker sevgilisi olmak bu kadar zor mu?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Hakkınızda hayırlısı olsunDeneyeceğim ama yinede o aramadan aramayacağım teşekkür ederim konuşmayı deneyeceğim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim:) özel olmazsa birşey saha sorabilir miyim? Evlenmeden önce ne kadar birlikteliğiniz oldu?Hakkınızda hayırlısı olsun
- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
Bir asker eşi olarak söylüyorum cok narin kirilgansan ewlenme...zorluk senin bekliyor canim,nobetler ,gorevler bitmez.ewlendim 2 hafta sonra yoktu 1 ay gelmedi. hamileligimde de esim 1 kere anca kontrole gelebildi.korkutmak icin demiyorum ya kendini bunlara hazirla ya da ayril
- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
Fayda eser inşallah ona herşey sonradan aklına geliyor
Olsun, sen elinden geleni yine yap, en azından birgün olmazsa bile ben üzerime düşeni yaptım dersin. Fayda gösterir belki, bilemezsin.
Bunları biliyorum 2yıldır bayağı şeyler yaşadık ben çatışmaya girdiğine bile denk geldim ama benim zoruma giden şu oldu yada taştım sanırım benimde sıkıntım var ama kırıldım bu seferBir asker eşi olarak söylüyorum cok narin kirilgansan ewlenme...zorluk senin bekliyor canim,nobetler ,gorevler bitmez.ewlendim 2 hafta sonra yoktu 1 ay gelmedi. hamileligimde de esim 1 kere anca kontrole gelebildi.korkutmak icin demiyorum ya kendini bunlara hazirla ya da ayril
Çok teşekkür ederim :)Olsun, sen elinden geleni yine yap, en azından birgün olmazsa bile ben üzerime düşeni yaptım dersin. Fayda gösterir belki, bilemezsin.
- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Ayni şeyleri yaşadım bende canım düğünümdn 2 hafta sonra göreve gitti eşim 10 gün yalnız kaldım bilmediğim bi şehir de bebeğimi kaybettim eşim yanıma gelemedi şimdi hamileyim eşimle sadece gece 1 saat konuşabiliyorum uzun bir göreve gitti .çok zor ama çok gurur duyuyorum eşimle Allah başımızdan eksik etmesin inşallahBir asker eşi olarak söylüyorum cok narin kirilgansan ewlenme...zorluk senin bekliyor canim,nobetler ,gorevler bitmez.ewlendim 2 hafta sonra yoktu 1 ay gelmedi. hamileligimde de esim 1 kere anca kontrole gelebildi.korkutmak icin demiyorum ya kendini bunlara hazirla ya da ayril
Amin Rabbim kolaylık versin hem size hem asker polislerimizeAyni şeyleri yaşadım bende canım düğünümdn 2 hafta sonra göreve gitti eşim 10 gün yalnız kaldım bilmediğim bi şehir de bebeğimi kaybettim eşim yanıma gelemedi şimdi hamileyim eşimle sadece gece 1 saat konuşabiliyorum uzun bir göreve gitti .çok zor ama çok gurur duyuyorum eşimle Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.niyetim arkadasi korkutmak degildi sadece gercekler bunlar...baska sehirlerde yalniz kalmayi,korkmamayi ogrenmeliAyni şeyleri yaşadım bende canım düğünümdn 2 hafta sonra göreve gitti eşim 10 gün yalnız kaldım bilmediğim bi şehir de bebeğimi kaybettim eşim yanıma gelemedi şimdi hamileyim eşimle sadece gece 1 saat konuşabiliyorum uzun bir göreve gitti .çok zor ama çok gurur duyuyorum eşimle Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Amin canim benim Amin Rabbim sevdiğimiz Adam'lari korusun. .Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.niyetim arkadasi korkutmak degildi sadece gercekler bunlar...baska sehirlerde yalniz kalmayi,korkmamayi ogrenmeli
- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
Yorumlar artmış araya kaynar mıyım bilemedim. Ya kusura bakma ama gülerek okudum paylaşımı. Henüz sevgilim olmayıda becerememiş bir insanla bende görüşüyordum bir süredir astsubay kendileri o da hakkaride görev yapıyordu. Gerginler her an patlamaya hazır bomba gibi kırıyor muyum üzüyor muyum yok adamlarda biraz karakterleri çok az da meslekleri ile alakalı bence hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum yada öyle umut ediyorum bilmiyorum. Bazı arkadaşlar görev yerine bağlamış da öyle değil O arkadaş tayinini memleketine istedi aynı şehirdeyiz ki küçük bir il ve çok rahat burada çalışma şartları görüşme aralığımız bellidir telefonda atarıda sadece bana diye düşündüğüm için görüşmemeyi seçtim. Kimse kusura bakmasın ilişkiler karşılıklı sevgi saygı ve fedakarlık üzerine kuruludur sen ona taviz verdikçe devamını ve fazlasını isteyecektir böyle davranmasına izin verme. Sana değer veriyorsa zaten ulaşır ve hatasını telafi etmeye çalışır. Değilsede zaten uğraşıp zaman harcayıp yıprandığına değmez canım önüne bak derim nacizane.
Yorum yaptığın için çok teşekkür ederim Hakkarinin neresinde görev yapıyor arkadaşYorumlar artmış araya kaynar mıyım bilemedim. Ya kusura bakma ama gülerek okudum paylaşımı. Henüz sevgilim olmayıda becerememiş bir insanla bende görüşüyordum bir süredir astsubay kendileri o da hakkaride görev yapıyordu. Gerginler her an patlamaya hazır bomba gibi kırıyor muyum üzüyor muyum yok adamlarda biraz karakterleri çok az da meslekleri ile alakalı bence hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum yada öyle umut ediyorum bilmiyorum. Bazı arkadaşlar görev yerine bağlamış da öyle değil O arkadaş tayinini memleketine istedi aynı şehirdeyiz ki küçük bir il ve çok rahat burada çalışma şartları görüşme aralığımız bellidir telefonda atarıda sadece bana diye düşündüğüm için görüşmemeyi seçtim. Kimse kusura bakmasın ilişkiler karşılıklı sevgi saygı ve fedakarlık üzerine kuruludur sen ona taviz verdikçe devamını ve fazlasını isteyecektir böyle davranmasına izin verme. Sana değer veriyorsa zaten ulaşır ve hatasını telafi etmeye çalışır. Değilsede zaten uğraşıp zaman harcayıp yıprandığına değmez canım önüne bak derim nacizane.
- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
yüksekovada idi. Şuan döndü buralara Yüksekovadayken kahrını 2 yıl ben çektim sanırım burada sefasını başkası sürüyorYorum yaptığın için çok teşekkür ederim Hakkarinin neresinde görev yapıyor arkadaş
Doğuya gidince yine aynı oluryüksekovada idi. Şuan döndü buralara Yüksekovadayken kahrını 2 yıl ben çektim sanırım burada sefasını başkası sürüyor
- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
artık görüşmemeyi seçtim biraz egolu insanlar nedense. Bu yüzden kimsenin bana kendimi değersiz hissettirmesine müsade edememDoğuya gidince yine aynı olur
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
Ego sanırım ben vatanı koruyorum duygusundan kaynaklıartık görüşmemeyi seçtim biraz egolu insanlar nedense. Bu yüzden kimsenin bana kendimi değersiz hissettirmesine müsade edemem
B
Ben ona anlayış gösteriyorum ama birazcık dikkat etmeliSadece görevdeyken böyle davranıyorsa sizi bilerek üzmüyordur hatta söylediklerinin pek farkında olmayabilir. Orda şartlar çok zor anlayış gösterin, ona kırıldığınızı söyleyin ama suçlamadan.