Asker sevgilisi olmak bu kadar zor mu?

kimenekik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
33
3
1
Sevgilimle 2.yılımız Hakkari de uzman Çavuş kolay bir yerde değil mesleğine kolay değil ama ben artık dayanamıyorum işiyle ilgili her sorunu ister istemez yansıtıyor psikolojiside bozuldu iyice onu çok seviyorum üstüne titriyorum üzmemek kırmamak için çok uğraşıyorum ama dün çok kırıldım Akşam aramış ben uyuduktan sonra bende kalkınca aradım telefonla görüşüyormuş bana ben daha birşey demeden bağırmaya başladı benimde canım çok sıkıldı bunalıma çok sık arama dedi ben onu çok sık aramıyorum günde 1saat bile konuşmuyoruz rahatsız etmemeye çalışıyorum aramış diye aradım bağırdı çağırdı kapattı bende çok kırıldım aramadım daha o da aramadı beni ararsa da açmayı düşünmüyorum küstüm daha önce küsmemiştim ama bugün kararlıyım konuşmayacağım.Ama beni asıl korkutan evlenirsek de mi böyle olacak bana karşı ister istemez kafamda soru işareti oluşuyor çok sevmeme rağmen lütfen yardımcı olun bana

Mesleği zor evet, onun ordaki şartlarını biz hayal dahi edemeyiz, televizyonda gördüklerimiz bile güllük gülistanlık, şartları çok daha kötü. Birçok saçmalığı alttan alınabilir, evet daha anlayışlı olman daha hassas davranman lazım.

Fakat süreklide sana bu şekilde davranmasına müsade edemezsin, sebepsiz yere bağırmak, bunaltma beni demek çok ağır şeyler senin içinde, tavrını tepkini koy, bu kadarını yapmasına müsade etme. Sırf zorluk çekiyor diye yanında olan insana bunu yapmamalı çünkü.

Benim sevgilimde özel harekatcı, şırnakta idi aylarca, ve operasyon olmadığı müsait olduğu her an konuşurduk, gece nöbetinin tamamında benimle konuşurdu, hiç unutmam 15 temmuz darbe gecesi onlarda orda kışlalarda operasyona gittiler, habersiz kaldım, akşam 10dan sabah 8e kadar kaç kez aradım belki 50den fazla arama 100lerce mesaj attım. Buna rağmen bir kez olsun ters bi tepki almadım kendisinden.. Ordaki psikolojisini bile bana tam anlamıyla hiç yansıtmadı, bak şunu ye şöyle yap böyle yap düzgün uyu dinlen vs dediğimde bile sen varsan sağlıklıyım ben boşver uykuyu sana doymadan uyumam cevabını alırdım.

Pek ordaki ortamla ilgili değil bence sevgilinizin sıkıntısı, ya da onun kişisel bir sıkıntısı olabilir.

Kişisel sıkıntılarıda var ama o daha çok oradaki yükü kaldıramıyor arkadaşlarını şehit verdi o psikoloji çok kötü ama burda da ben haklıyım işte

Asker de olsa psikolojisi de bozuk da olsa sevdiğine bağıramaz.

Asker eşi olmakta çok zor canım benim seni iyi anlıyorum yalnız eşlerimize karşı anlayısli olmak zorundayız biraz sabırlı ol kardeşim sevdiğimiz adamların hayatı hiç kolay değil ..

Hayatı kolay değil biliyorum ama durduk yere bağırmasınıda kaldıramıyorum
Benim eşim de öyle gülüm durduk yerde kavga çıkarır kavga eder ben susarım bazen sabrım taşıyor bende bağırıyorum o zaman işin içinden çıkamiyoruz görev yaptığımız karakol saldırıya uğradı yeni sürekli can tehlikesi var hiç kolay değil ve üstelik hamileyim hem benim hem Bebeğimiz için hem kendi için korkuları var eşimin. Sokağa çıkamadığımiz bi yerdesin esin bebeğin ve kendi canın tehlikede iken agresif oluyor insan. Sabret sen sabrının sonu selamettir inşallah

Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatler bebeğinize kavuşmayı nasip etsin nerde görev yapıyorsunuz? İşi çok yoğun sürekli göreve gidip geliyor ama ben onu sıksam da böyle yapsa hadi neyse

Kişisel sıkıntılarıda var ama o daha çok oradaki yükü kaldıramıyor arkadaşlarını şehit verdi o psikoloji çok kötü ama burda da ben haklıyım işte

E benim sevgilimde aynı, arkadaşları gözlerinin önünde şehit oldu defalarca, aynı kaptan yediği içtiği insanlar. Merkezdeydi, en kötü yere sürüldü. Günlerce aynı yemekleri yediler, hatta ona bile şükür 2 gün su bile içmediğini bilirim. Elini yüzünü yıkayacak yer bulamazlardı.
Hatta hepsini geçtim, kendiside defalarca ufak ufak yaralandı, kendini korumak için yere atmış kendisini kolunun derisi yüzüldü, arkasından sesten dolayı kulağıyla ilgili sıkıntı yaşadı ciddi bir durum olmadı neyse ki, en son patlamada tüm vücudunda yanıklar var ve iki ayağınıda kaybetti, birini bilekten birini ayak topuğundan, yüzüne kadar yanık..

Ve bunca zorluğa bunca acıya rağmen, karşımdaki adam huyuyla davranışıyla hala aynı adam, hala aynı sevgi, hala aynı şefkat.. Bana kızdığı sinirlendiği oluyor mu tabiki oluyor, ama dakika bile sürmüyor bunlar..

Sevgilinin huyu budur, sen bilirsin onu, sinirlimidir her zaman, ya da bu ilk kez mi oluyor?

Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatler bebeğinize kavuşmayı nasip etsin nerde görev yapıyorsunuz? İşi çok yoğun sürekli göreve gidip geliyor ama ben onu sıksam da böyle yapsa hadi neyse

Amin kardeşim mardindeyiz biz baya sıkıntılı bi yer iş yerinde ki baskılardan da etkileniyorlar hiyerarşik sistem yıpratıyor onları benim eşim kavga eder sonra anlar hatasını hiçbişey olmamış gibi devam ederiz. Sabır kardeşim sadece sabır. .

Ben polis kiziyim.buyudukce zorluklarini daha cok anladim.bir gun bile olsa babam isini eve yansitmadi.yorgun oluyordu tabi.askerlik daha zordur mutlaka .gecici bir sure degil devamli.yapacak di.mi .mesela polisin ozel gunu yok .istedigi zaman tatili yok .hasta oldu yatip dinleniyim yok. her an goreve cagirilabilir .es oldugun zaman yalniz kalacagin gunler cok olacak.hamile olucan.hasta olucan.yalniz olacaksin.eger bu psikolojiye hazirsan devam et yoksa oyalamayin birbirinizi.mesela.ben polis mesleginden biriyle evlenmek istemedim.bu demek degil ki zor.meslekte olanlar evlenmeyecek .psikolojisi saglam kisilerle evlenmeli diye nacizane dusunuyorum.benim annem cok saglam karakterli idi polis esi olmak konusunda.

Sinirli bir yapısı var benim sevgilimde bayramdan önce dizinden yaralandı çatışmada Rabbim korusun hepsini ama aramadı bile daha ben de bu sefer açmayacağım diyorum ama Allah korusun birşey olursa pişman olursam diyede korkmuyor değilim

2yılı iyi kötü atlattık ama alttan ala ala taşıyor galiba artık çok seviyorum onun için kolay değil ama banada kolay değil ilgilenmiyorsun falanda demiyorum zamanı olmuyor kolay kolay ama işte istiyorum ister istemez ilgi de ve ben alttan alırken anlayışlı davranıtken böyle yapınca bu ağır geldi bana bu sefer

Yok öylede yapmayın, ama güzelce konuşun uzun uzun anlatın kırıldığınızı, her koşulda onu anladığınızı bilsin.

O bana hep sen çok güçlüsün der demesine de artık eskisi gibi o gücü kendimde hissedemiyorum benimde sıkıntılarım var ama ona yansıtmıyorum kırıldım işte

Canım hamileyim düşük tehlikem var ve eşime deli gibi aşıgim bir dediğini iki etmiyorum ama bazen iş stresinden farkında olmadan kırıyor beni sonra düzeliyor sende anlat kendini anlayışlı olduğum kadar anlayış bekliyorum de aynı evin içinde bu sorunlar azalır Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah dua et ve sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…