asker eşleri

Asker sevgilileri de gelse olur muu :)) Merhaba Kızlar. Erkek arkadaşım Aydın'da Pilot Üsteğmen. Haziranda tayinci, ve Kati 3 çıktı doğu ya gidiyor yani .. Gittikten bi kaç ay sonra düğün düşünüyorduk allahım asip ederse. Ve öyle olursa Van yada Diyarbakır'a gelin gideceğim .. Siz ilk evlendiğinizde hangi şehire gittiniz? Yada bana tavsiyeleriniz varmı

Merhabalar benim esim uzman cavus ilk gorev yerimiz kirklareli oldu suan burdayiz simdilik hersey guzel aslinda dogu gorevi olsun isterdim tabiki tahlikesiz yerler para biriktirmek acisindan cok rahat ederdik sizin dogu goreviniz var sanirim allaj yardimciniz olsun cnm:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar benimde nisanlim asker kayseride usta birligine bugun teslim oldu safagimiz 334 cok karanlik ama bugunude atlaticaz rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Şuan ayrıyız canım :2: ama eğer barışırsak Doğu'ya gelin gideceğim anlamına geliyor :) Ben Denizlide üniversite bile okurken sıkılmıştım 4 yıllık okulu üstten dersler alarak 2 yılda bitirmiştim. Sanırım çok büyük konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…