• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

günaydın kızlar esmacım ben ıyıyım tatlım sagol sen nasılsın?senınde içinde cok guzel bır gun olur inşallahopuyorumnanaktan

günaydın fıstık...
ne olsun işte..ytemizlik yapıyom 3 gündür..bugün kapıları silicem..sonra paydos ..dahada elimi bişeye sürmem..zaten ankaraya gitcem annemlere..kalan 1,5 ayıda orda geçirdimmi..bitecek inşallah..sonra doooğğruuu kendi evimekaydirigubbakcemile4..artık orayaı temizlerim zevklesositosositokendi evimin hizmetçisi olucam anacımdelikafadulden

kolay gelsın canım ayy yorma kendını fazla yaaa :1hug:

ardayla pc kavgası yapıyoruzzz oyuna cok daldı hemen elımden kapıyo tuvalete bıle gıderken elınde goturuyoo yapıyo cıkarken koydugu yerden alıp oyun oynamaya devam :))

umarım gidersin canım..ayrı kalmak çook zor..çeken bilir..bende eşimle ayrı kaldığımızda.3 yıllık evliydik..bebeğim 8 aylıktı..çok zorluk çektim ..eşyalar bir yerde eşim bir yerde ..biz bir yerde..ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür..ne günler atlattık..kızım 2,5 yaşına geldi .1,5 ay kalıdı kavuşmamıza yaklaşık bizim..darısı tüm ayrı kalanlara..

2 sene önce aynı sıkıntıları aynı sancıları bende yaşadım..anlıyorum seni..herşey gönlünce olur umarım..bu meslek böyle süprizleri var..:teselli:

gözün aydın canım ne kadar mutludursun şimdi eşine kavuşuyorsun insanın annesi babası bir yana eşinden ayrı kalması çooooook zor evet gerçekten süprizleri var mesleğin ne yapalım canları saolsun hakkımızda hayırlısı olsun katlanırız olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah herşey güzel oluropuyorumnanaktan

cakılcım 3 yasında oglusummm sormaa :))

eylul canım hoısgeldın bebeyın nasıll buyumusturrr gelmez oldunnnn

elmascım canım az kaldı dogru soyluyosun tatlımmm

serpılcım sanada zaman gecmez yaklastıkca tatlımmm ama bunlar tatlı yorgunluklarrr :)))
evet canım tatlı yorgunluk aslında yorulmuyorumda benim için zevk haline gelio yaptıgım herşey...

canım zamn geçmiiyo gibi gelsede geçiyo aslında bende geçmiyo deyip duryom..ama çook zaman geçti, aslında..hazirana daha dün girdik ama bak 10 u oldu nerdeyse..hep birlikte..gün saymaktan kurtulcaz inş..
ama az kaldıkça daha zor geldiği bir gerçek..insanı sabrı tükeniyo..heyecanı artıyo çünkü..kafamçokkarıştı

aynen öyle canım bazen zaman hiç geçmio gibi oluo takvime bir bakıorum ooo kaç gün geçmiş. 6 ay önce geçermi ya diyip duruodum şimdi 1 ay kaldı hala çok gelio bana..günler çabuk geçtiğinde ise onca günü onsuz geçirdim die moralim bozuluo. yine ben nişanlıyım. senin çocugun var ve eşinden ayrısın ne diyelim allah hepimizi gün saymkatan kurtarıp bir önce kavuşmayı nasip etsin
kızlar nerdesınız yaaaaaaaa

handan ablam sende yoksun ya gel artıkkkk

handan abla be gerçekten senn yerin ayrı bu topnkte ilk geldiğimde sen ebuş eylem kucak açmıştınız bana ne yazsam ne sorunum ols hemen teselli ediodun yoklugun o kadar belliki neyse inş sag salim gelirsin abla

selaaaammmm....
bende bugün sabahtan eltime gittim kızımla..kahvaltıya çağırmıştı..sonra akşam üstü çıktık gezdik..biraz alışveriş yaptım..iyi geldi..malum kadınlar alışveriş yapınca rahatlar ya bende öyle oldu azcık değişiklik oldu..o kadar temizlik yaptık hakettik ama demi.gezmeyi...pek kimsecikler yok yine ..nerelerdesiniz...

Back
X