- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesınız yaaaaaaaa
handan ablam sende yoksun ya gel artıkkkk
gunaydınn kızlar
ruyanazcım kesın bırı takıp edıyo senııı hep sana denk gelıyo :))
elmascım az kalmıs canım ya sıkma canınıa
günaydın fıstık...
ne olsun işte..ytemizlik yapıyom 3 gündür..bugün kapıları silicem..sonra paydos ..dahada elimi bişeye sürmem..zaten ankaraya gitcem annemlere..kalan 1,5 ayıda orda geçirdimmi..bitecek inşallah..sonra doooğğruuu kendi evime..artık orayaı temizlerim zevklesositosositokendi evimin hizmetçisi olucam anacımdelikafadulden
umarım gidersin canım..ayrı kalmak çook zor..çeken bilir..bende eşimle ayrı kaldığımızda.3 yıllık evliydik..bebeğim 8 aylıktı..çok zorluk çektim ..eşyalar bir yerde eşim bir yerde ..biz bir yerde..ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür..ne günler atlattık..kızım 2,5 yaşına geldi .1,5 ay kalıdı kavuşmamıza yaklaşık bizim..darısı tüm ayrı kalanlara..
2 sene önce aynı sıkıntıları aynı sancıları bende yaşadım..anlıyorum seni..herşey gönlünce olur umarım..bu meslek böyle süprizleri var..:teselli:
evet canım tatlı yorgunluk aslında yorulmuyorumda benim için zevk haline gelio yaptıgım herşey...elmascım canım az kaldı dogru soyluyosun tatlımmm
serpılcım sanada zaman gecmez yaklastıkca tatlımmm ama bunlar tatlı yorgunluklarrr :)))
canım zamn geçmiiyo gibi gelsede geçiyo aslında bende geçmiyo deyip duryom..ama çook zaman geçti, aslında..hazirana daha dün girdik ama bak 10 u oldu nerdeyse..hep birlikte..gün saymaktan kurtulcaz inş..
ama az kaldıkça daha zor geldiği bir gerçek..insanı sabrı tükeniyo..heyecanı artıyo çünkü..kafamçokkarıştı
kızlar nerdesınız yaaaaaaaa
handan ablam sende yoksun ya gel artıkkkk