Asker Eşleri

canım .benm sevdiceğim de uzmanlık düşünüyordu eskiden şimdi son çare olarak uzmanlık düşünüyor.hani neden istemiyorsun diye sorduğumda huzurumuz kalmaz evliliğimiz bozulur sürekli görevde olurum sen endişeli insansın kaldıramazsın falan dedi.ben çalışma şartlarını genelde nerede görev yaptıklarını merak ediyorum açıkası.

canım .benm sevdiceğim de uzmanlık düşünüyordu eskiden şimdi son çare olarak uzmanlık düşünüyor.hani neden istemiyorsun diye sorduğumda huzurumuz kalmaz evliliğimiz bozulur sürekli görevde olurum sen endişeli insansın kaldıramazsın falan dedi.ben çalışma şartlarını genelde nerede görev yaptıklarını merak ediyorum açıkası.
Valla parasi benxe iyi ama goreve gttiklerinden 6 ayda kaliyolar 1 ay da tabi bu bulundgun yerin olaylaruna gore degisiyo mesai fazlasiyla yapiyolar ve ucretlerini alamiyolar bide uzman olanlarina basina patliyo hersey o ona oda ona emredince ole oluyo

Valla parasi benxe iyi ama goreve gttiklerinden 6 ayda kaliyolar 1 ay da tabi bu bulundgun yerin olaylaruna gore degisiyo mesai fazlasiyla yapiyolar ve ucretlerini alamiyolar bide uzman olanlarina basina patliyo hersey o ona oda ona emredince ole oluyo
Allah tüm asker eşlerine kolaylık versin sürekkli endişe içinde yaşamak çok zor.

n
Dogru demis..

ben inan hiçbir şey tahmin bile edemiyorum ya nereyi düşünsem sanki orası çıkmayacakmış gibi geliyor. son anda gökçeadayı yazdık biz galiba bizi oraya atacaklar en istemediğim yer orası çünkü hayır neden yazdırdım onu da bilmiyorum

ben inan hiçbir şey tahmin bile edemiyorum ya nereyi düşünsem sanki orası çıkmayacakmış gibi geliyor. son anda gökçeadayı yazdık biz galiba bizi oraya atacaklar en istemediğim yer orası çünkü hayır neden yazdırdım onu da bilmiyorum
Cok rahatmis aslinda gokceada.sizin bergama cikacak :)) ole doguyor icime

Ahhh insanllahhhh.esim surekli kibris kirklareli edirne diyor.yazmadk ama ole cikacak diyor.bende izmir ve yakinlari hayal ediyorum.ruyamda da surekli bursa goruyorum

trakya korkusu benim eşimde de var :KK70: kıbrıs çıkmayacak gibi tayin daire öyle bişey demedi bize. başka arkadaşlara kıbrıs neden yazmadınız filan demiş bize 3 ve 4 bölge yazın dediler

arkadaşlar bana da bilgi verebilirmisiniz uzman çavuşluk hakkında.sevdiceğim ilk girdiğnde kazanamdı üstüne pek düşmedi istemiyordu .dişleri bozk demişler değil ama .
bidaha deneyecek.ben memur olacğım.ben tayin açısından zorlanırmıym.ne gibi zorlklar beni bekliyo.eşlerinizn hayatından çok endişe ediyormusunuz ???ben çok evhamlıyım çünkü.

:KK1::KK1: bna bi yardmcı olun:KK37:

X