- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
eşim uzman çavuş; bizim 5 er sene ondan kısa geldi batı süresi
Anladım iyi ki doğu süresi 2 yılmış bizim dr diyorum burda,çok zor gerçekten daha fazlası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim uzman çavuş; bizim 5 er sene ondan kısa geldi batı süresi
Hahahhaha şimdi söyledinde dikkatimi çekti güldürdün beni gece gece sağolasın :) cidden ya bi benim ki beklemiş aman iyi oldu beni tanıdı :) garibim bekar ya yakın illere gidiyor sonra yılbaşı nöbetleri özel gün nöbetleri fix sözlüme aittir :) ne kadarlık evlisiniz :)Evet yalnız ben tuğgenerali ne biçim yazmışım ya gözlerim nereye bakıyodu acaba askerlerin geneli mezun olur olmaz evlendiği için bekar çok az var yazık ya
Sözlüm 2016 yılında inş batıya tayini çıkıyor ve 8 yıl kalacakmışız.. Piyade olduğun için mi sizde 3 yıl oluyor:) çok beklediniz ya evleniverin gitsin bu işler uzamaya gelmez. eşimin sınıf okulu mezuniyetinde bitane tuğgeneral geldi eşime sordu kıta neresi çıktı eşini götürüyomusun diye eşim de daha düğün yapmadık komutanım dedi sen boşver düğünü filan al götür eşini de dedi zaten nikahımız vardı şansa benim de atamam oldu hemen evlendik eşim komutanımı dinledim diyo
evet şuanda doğudayız bu yaz gidiyoruz sanırım 3 yıl sonra tekrar geleceğiz buralara..
Sözlüm 2016 yılında inş batıya tayini çıkıyor ve 8 yıl kalacakmışız.. Piyade olduğun için mi sizde 3 yıl oluyor
Hahahhaha şimdi söyledinde dikkatimi çekti güldürdün beni gece gece sağolasın :) cidden ya bi benim ki beklemiş aman iyi oldu beni tanıdı :) garibim bekar ya yakın illere gidiyor sonra yılbaşı nöbetleri özel gün nöbetleri fix sözlüme aittir :) ne kadarlık evlisiniz :)
fark etmemiştim :)Bu arda ben doğru yazmışım sen alıntıda bi karışıklıklar yapmışsın hahaha
şimdi anladım sağolasın :)1.5 yılı geçti evleneli, piyadelerin görev süresi kısa bizim ilk batı olacak o yüzden sonrakiler uzun olur
İnsallh guzel biyerlere gideriz...ayni yere denk geloir miyiz bide:)))) ha haaaBen de tayini bekliyorum bebek için hayatlarımız hep kısıtlı..
İnsallh guzel biyerlere gideriz...ayni yere denk geloir miyiz bide:)))) ha haaa
ne tesadüf amaNe derler türkiye küçük tsk ondan da küçük :)) Cellista61 ile eşimin devreleri ev arkadaşı çıktı
canım sorabilirsin yaza nişan hazırlığı yapıyorum bende :)Herkese merhaba :)) eşi yada sevgilisi deniz astsubayı olanlar var mı varsa bir kaç soru sormak istiyorum :)
Benim de esim askere gidecek daha gitmesine cok var ama ben kara kara dusunmeye basladim bile öyle bi baktım yazdıklarınıza ne güzel çoğunuz tezkereyi almissinizdir ne mutluuu
Bizim için daha zor gibi. Hep bir otoriterlik. Meslekten midir nedir :)Bizim en azından Son zamanlarda aktif olanların eşleri daimi asker meslekleri yani
ne zaman gidecek eşin askere
Ben şirnak merkeze atandim canimBizim en azından Son zamanlarda aktif olanların eşleri daimi asker meslekleri yani
ne zaman gidecek eşin askere
Ben şirnak merkeze atandim canim
Önemli değil canım . eşim Beytüşşebap ta . ben merkezdeyim . eşim buraya tayin isticek.Gözün aydın canım eşin neredeydi unuttum k.bakma
Önemli değil canım . eşim Beytüşşebap ta . ben merkezdeyim . eşim buraya tayin isticek.