Asker Eşleri

Evet yalnız ben tuğgenerali ne biçim yazmışım ya :KK70: gözlerim nereye bakıyodu acaba askerlerin geneli mezun olur olmaz evlendiği için bekar çok az var yazık ya :KK70:
Hahahhaha şimdi söyledinde dikkatimi çekti güldürdün beni gece gece sağolasın :) cidden ya bi benim ki beklemiş aman iyi oldu beni tanıdı :) garibim bekar ya yakın illere gidiyor sonra yılbaşı nöbetleri özel gün nöbetleri fix sözlüme aittir :) ne kadarlık evlisiniz :)

:) çok beklediniz ya evleniverin gitsin bu işler uzamaya gelmez. eşimin sınıf okulu mezuniyetinde bitane tuğgeneral geldi eşime sordu kıta neresi çıktı eşini götürüyomusun diye eşim de daha düğün yapmadık komutanım dedi sen boşver düğünü filan al götür eşini de dedi :KK45:zaten nikahımız vardı şansa benim de atamam oldu hemen evlendik eşim komutanımı dinledim diyo :KK6:

evet şuanda doğudayız bu yaz gidiyoruz sanırım 3 yıl sonra tekrar geleceğiz buralara..
Sözlüm 2016 yılında inş batıya tayini çıkıyor ve 8 yıl kalacakmışız.. Piyade olduğun için mi sizde 3 yıl oluyor

Hahahhaha şimdi söyledinde dikkatimi çekti güldürdün beni gece gece sağolasın :) cidden ya bi benim ki beklemiş aman iyi oldu beni tanıdı :) garibim bekar ya yakın illere gidiyor sonra yılbaşı nöbetleri özel gün nöbetleri fix sözlüme aittir :) ne kadarlık evlisiniz :)

Bu arda ben doğru yazmışım sen alıntıda bi karışıklıklar yapmışsın :KK70: :KK70: hahaha

Benim de esim askere gidecek daha gitmesine cok var ama ben kara kara dusunmeye basladim bile :KK43: öyle bi baktım yazdıklarınıza ne güzel çoğunuz tezkereyi almissinizdir ne mutluuu En Büyük TÜRKİYE

Benim de esim askere gidecek daha gitmesine cok var ama ben kara kara dusunmeye basladim bile :KK43: öyle bi baktım yazdıklarınıza ne güzel çoğunuz tezkereyi almissinizdir ne mutluuu En Büyük TÜRKİYE

Bizim en azından Son zamanlarda aktif olanların eşleri daimi asker meslekleri yani Hoppa
ne zaman gidecek eşin askere

merhaba arkadaşlar. bir şey sormak istiyorum. Ben öğretmenim eşim olacak kişi astsubay. eş durumundan tayın nasıl olur bu durumda.benım oldugum yere gelebılır mı eşim. yoksa benım mi onun yanına gıtmem gerekır. bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.

X