Asker Eşleri

benim değil arkadaşın var...
yani ben daha 1.5 yıllık evli olduğum için fazla çevrem yok zaten ama arkadaşa dedim bikaç kere uzamaz dimi diye istemezse uzatmayı uzamaz kolay kolay dedi.
Cnm sende mi ayrisin esinden ?
ben yazmadan sssgggulcin yazmış bile :) bu aralar pek gelemiyor öğlenleri ama 6da evde ekstra bir durum olmadıkça... şimdilik rahatım Allah'a şükür size de tez zamanda nasip olsun bu rahatlık. hatta şimdi eşim maç izlemeye tabura gitti ben de geldim buraya tezimi yazıyorum bir yandan bir yandan burayı takip ediyorum
ben tüm ayrı olanlar için genel bir aminn dedim

bizim yaza 4. yılımız doluyor da 5. yıla uzatsak mı ev götürülemez çıkar mı gibi konuşuyoruz bazen arkadaşla ondan dolayı...

Güzel dileklerin icin sagol canim :) senin okul muydu neydi canim tam hatirlayamadim. Kolay gelsin iyi calismalar

Ankara'dayız biz.
evet okul canım. yüksek lisans yapıyorum derslerim bitti geçen sene; haziranda da tez bitecek diye bebeğe karar verdik ama uzadı aslında şimdiye biterdi ama hamilelik etkiledi; bir dahaki döneme nisan-mayıs gibi ancak savunma yapabileceğim zaten ben ankarada okul istanbulda olduğundan
teşekkür ederim

karamsar olma, ben yıllarca sabrettim, şimdi de eşim sabrediyor :) söyleniyorum söyleniyorum, huzsuzlanıyorum sonra da pişman oluyorum ah bu hormonlarrr

ben iyiyim :) sen nasılsınnn​
Sağol canım bende iyiyim ne var ne yok görüşmeyeli :)

İnşallah canım ya bakalım hocam çok anlayışlı sağolsun başka hoca olsa çoktan azarlardı diye düşünüyorum :)
yarın kontrole gideceğim bakalım doktor sorun yok gidebilirsin; derse haftaya istanbul'a gideceğim hem hocayla görüşmeye hem annemleri göreceğim 2buçuk ay oldu görmüyorum; arkadaşlarımı da özledimm :)

Sağol canım bende iyiyim ne var ne yok görüşmeyeli :)
bir şey yok ders çalışıyorum
eşim maç izlemeye gitti, sabahtan beri çamaşır makinesinin canına okudum 5. makine yıkanıyor bebeğin eşyaları ne uzun sürüyormuş ya :) daha annemdekiler var ben hemen biter sanıyordum
yarın da doktora gideceğim doktor izin verirse haftaya istanbul'a gideceğim :)

Selam kizlaaar. Bu dertli arkadaşiniza bi destek olun o kadar mutsuzum ki eşim beni götüremiyor lojman da tokiler de dolu ve sirada bizim gibi ev bekleyen bir suru evli asker var ben 2 sene kocamdan ayri olmaya nasil dayanirim yaaa. Biz bebek planlari yapiyorduk belki de bu ay olmustur bile bilmiyorum simdi ise ben 2 sene kaynanamla oturcam kaynanami cok seviyorum cok iyi ama rahat edemem ki ben insanin kendi evi gibi olur mu hic bide aile apartmani onlarinki 4 aile birlstiklerinde bir kalabalik oluyor ne isleri bitiyo ne yemekleri ne cay icmeleri. off off kendi ailem de izmirde yasiyor onlara surekli rahat rahat gidip gelemiyorum da.. Cok yazdim kusura bakmayin içim o kadar dolu ki
Cnım nereye çıktı tayini ?? Es götürülmeyen yer hakkari şırnak diye biliyorum

Ts maçı bizde de açık :) ayyyy ne güzeeeell tatlı telaşlar bunlarrr yardım eden kimse yok mu canım ? Tek başına uğraşma yat dinlen yorma kendini bu kadar fazla... Bu arada çalışmıyordunuz değil ?

Celistciiiimm yoktun bayadir. Tunceli ovacik canim. Eş götürülüyor ama lojmanlar dolu
Celistciiiimm yoktun bayadir. Tunceli ovacik canim. Eş götürülüyor ama lojmanlar dolu
Kuzumm müstakbel kv gelmişti o yüzden giremedim :) özledim hepinizi ahh ahh fatmaya ne oldu haber aldın mı hiç ? Hiiç mi ev yok 2 yıl nasıl uzakta durcaksınız kıyamam çok zor vllahi illa ki ev vardır olmadı ovacık'a yakın bir ilçeden yada merkezden ev tutun yoksa 2 yıl çook uzun bir zaman.. Lojman bulması çoook çoook zooorrrrr sivilden ev baksın illa ki bulur gitti mi eşin görev yerine canım..

kuzum senin dediğini herkes diyor bizde düşündük ama tabur ilçeye uzakmıs yani bizim gibi bir sürü asker var açıkta kalan öyle olsa herkes ev tutar ama olmuyor işte ilçeden ev tutmak fatmadan haber yok gitti bi daha gelmedi. tekirdağa gideceklerdi belki gitmiştir o yüzden bir daha girmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…