- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Kaç yıldır ankaradasınız? Doğu da nereyi düşünüyorsunuz ? Ankara bana tam tersi hiç rahat gelmiyor kışladan bile çıkamaz gibi bir sürü iş güç offf offf ben küçük şehir istiyorum denizi olsun yeterli :). Aşırı büyük şehir de herşey zor olmuyor mu ulaşım gibijandarma sandım da o yüzden sordum... jandarma ankaraya gelenler genelde arama-kurtarma ya da jöhe geliyor da...
ankara rahat ama...
burada sonra yine doğu var biz büyük ihtimalle yaza gideceğiz yeniden; bu yaz olmazsa sonraki yaz :/
Tamam cnm bekliyorumÇözülür heralde bilemiyorum yazarım özelden
Sizin aranız epey iyiymişşş :) Canlı görüştünüz mü bariIlgilensin tabiitabii ama beni de birakamaz o hemen Özler gelir
Biz bayadir görüşüyoruz eski üyeliğin vardı bu yeni üyelik aramiz çok iyi hataya gelsin gidecez onlara canlı goruscez birbirimizi gördük fotograf falanSizin atanız epey iyiymişşş :) Canlı görüştünüz mü bari
Ne güzel burdan bir dostluk kurmuşsunuz :) herkes sizler gibi olamıyor güvende olmuyor zaten..Biz bayadir görüşüyoruz eski üyeliğin vardı bu yeni üyelik aramiz çok iyi hataya gelsin gidecez onlara canlı goruscez birbirimizi gördük fotograf falan
Kaç yıldır ankaradasınız? Doğu da nereyi düşünüyorsunuz ? Ankara bana tam tersi hiç rahat gelmiyor kışladan bile çıkamaz gibi bir sürü iş güç offf offf ben küçük şehir istiyorum denizi olsun yeterli :). Aşırı büyük şehir de herşey zor olmuyor mu ulaşım gibiVe en önemli resmi bir şehir o yüzden
Kesinlikle haklısın ama gulcinim çok özel bi kadın kıymetli bir insan dürüst bi kız maşallahNe güzel burdan bir dostluk kurmuşsunuz :) herkes sizler gibi olamıyor güvende olmuyor zaten..
Ankara konusunda şimdi kendi kendimi paranoyak yaptım yok efendim kışladan çıkamaz dağıtım olur gönderirler ederler falan :) ben trabzona tayini çıksın istiyorummkışladan çıkamıyormuymuş
yok canım o ilk 1-2 sene. şimdi ekstra bir durum olmadığında eşim öğlen yemeğe bile gelebiliyor (yürüme 1 dk kışla eve)
valla 2. derece doğu olacak ama neresi bilmiyorum ben de eşim araştırıyor şimdilik.
ben de sevemem sandım ama seviliyor yine ankara da :)
ulaşım oturduğun yere göre değişiyor.
Allah bozmasın cnm beniimmm :) önemli olan güvenilir dürüstünü bulabilmekKesinlikle haklısın ama gulcinim çok özel bi kadın kıymetli bir insan dürüst bi kız maşallah
Aminnnn burdan diyorum Gülçin seviyorum seniiiAllah bozmasın cnm beniimmm :) önemli olan güvenilir dürüstünü bulabilmek
:) kulakları çınlamıştırr :))))Aminnnn burdan diyorum Gülçin seviyorum seniii
Kesin kesin hele Bi gelsin mucuuuuk yapcam ona:) kulakları çınlamıştırr :))))
Geldi gelecektir eminim ki :)Kesin kesin hele Bi gelsin mucuuuuk yapcam ona
Ankara konusunda şimdi kendi kendimi paranoyak yaptım yok efendim kışladan çıkamaz dağıtım olur gönderirler ederler falan :) ben trabzona tayini çıksın istiyorummfakat trabzon kaydırma birlikmiş 3 ay şırnak 3 ay trabzon oluyormuş eğer garnizona geçerse sorun olmazmış karakol oluyor galiba :) inş memleketim olurrrrrr ahhh ahhhhh
Hadi inşallahGeldi gelecektir eminim ki :)
Aynen canım hepsi farklı farklı.. Bizde sıkıntı yok trabzon oluyor da işte ondada ayrı kalmamız gerek onu da istemem olmadı ankara yapacak bir şey yok.. Lojmanda mı yaşıyorsunuzyazmamışım eşim 3 senedir ben 1 senedir buradayız...
o kadarını bilmiyorum canım maalesef. karacılarla jandarma da farklı. benim eşim de trabzonlu olduğundan öyle bir ihtimal yok bizim için
Aynen canım hepsi farklı farklı.. Bizde sıkıntı yok trabzon oluyor da işte ondada ayrı kalmamız gerek onu da istemem olmadı ankara yapacak bir şey yok.. Lojmanda mı yaşıyorsunuz
Hem duyduğuma göre lojman hayatı sıkıntılı oluyormuş ayrıca evleride küçücük en iyisi dışardan ev tutup oturmak
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın...günaydınn.
benim oturduğum ev de lojman büyüklüğünde şimdi :)
evet dedikodu çok çoluyor benim polis lojmanlarından bildiğim. ama askeriyede ast-üst olayı da sorun oluyormuş, polislerde öyle bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?