hayırlı olsun herkese biz 2007 de geldik kıbrıstan şimdi şartlar daha iyi galibahastane lefkoşada devlet hastanesi vardı iyi değildi.
girne asker hastanesi var bide arada özeller var tabi.o senelerde girne asker hastanesi normal doğum yaptırmıyordu gebelik düşünenler iyice araştırsın doktora nedenini sorduğumuzda olası bi komplikasyon durumunda sevk edeceğim bi üst hastane fakülte yok diyordu.kıbrısın kendi hastaneleinde doğum yapan arkadaşlarım oldu ama ben cesaret edemedim.her milletten insan geliyor devlet hastanesine.
paşaköy ercan havaalanına çok yakındı hatırladığım kadarıyla.lojmanlarda her türlü eşya bulunuyor,bulaşık makinası klima dağıtılacaktı döndüğümüz yıl.bol kıyafet götürün çok sıcak oluyor ama yağmurlar başlayınca soğuyor havası kışlık mont filan götürmeyi ihmal etmeyin.okullarından memnun değildi arkadaşlar.dersler farklı öğretmenler grevde senede bi kaç kez.o zaman öyleydi inşallah şartlar iyice düzelmiştir.farklı bi ülke şivesiyle insanlarıyla bunu fazlasıyla hissettiriyor.bide askerleri pek sevmiyorlar.tv den göründüğü gibi değil.haftada 2 gün servisler vardı denize,hergün hastane servisi 40 dk sürüyodu girneye biz değirmenlikteydik.
aracınız varsa biraz sıkıntı mersinde taşucu da işlemleriyle uğraşıyorsun karne gibi bişey çıkarttırıyorlar araca arabalı feribotla çok beter bi yolculuk deneyimi.bulantı problemi ve çocuk varsa uçakla gitmenizi tavsiye ederim feribot hijyen 0.mülteciler gibi yerlere seriliyor herkes.
çok uzun oldu ama anlatayım isteedim.