• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

üzülme tatlım
mutlaka gelir izine
rütbesi ve yaptığı iş ne olursa olsun izin hakları herzaman aynıdır.:72:

benim eşimde yanımıza 11 ay önce geldi eşimdegüneydoğudaydı
hakikaten sayılı gün çabuk geçiyor:nazar:

üzülme tatlım
mutlaka gelir izine
rütbesi ve yaptığı iş ne olursa olsun izin hakları herzaman aynıdır.:72:

inşallah çok teşekkür ederim:26:
onun yerine bakacak birileri olmaz diye düşündüm o yüzden dedim ama tabi bu işlerin nasıl olduğunu bilmediğim için saçmalamış olabilirim:17:

nişanlımısınız:nazar:
inan çok özleniyo ama yanına gelince hepsi bütün özlemler unutuluyo:72:

nişanlımısınız:nazar:
inan çok özleniyo ama yanına gelince hepsi bütün özlemler unutuluyo:72:

evet nişanlıyız:)
özlenmez mi:) iple çekiyorum o günü burnumda tütüyor:16:
tabi korku, merakta var, hele şu sıralar(şemdinlide)..allahım hepsini korusun hainlere fırsat vermesin :26:

Son düzenleme:
slm ben yeni gördüm benide alır mısınız aranıza yha bende asker eşi olcaam . bayramsonu söz ve nikah yapıcaz . bidaki yazada doğu dönüşü yani düğün yapıcaz allahın izniyle. ama asker beklemek çok zor ya ben 3 aydr görmüyorum çok özledim :((

slm ben yeni gördüm benide alır mısınız aranıza yha bende asker eşi olcaam . bayramsonu söz ve nikah yapıcaz . bidaki yazada doğu dönüşü yani düğün yapıcaz allahın izniyle. ama asker beklemek çok zor ya ben 3 aydr görmüyorum çok özledim :((

hoşgeldin canım ama kimse de kalmamış ki buralarda:) ben de aynı durumdayım..gideli 1 ay oldu..alışmaya çalışıyorum, çok zor geliyor:43: nerede görev yapıyor ?

hoşgeldin canım ama kimse de kalmamış ki buralarda:) ben de aynı durumdayım..gideli 1 ay oldu..alışmaya çalışıyorum, çok zor geliyor:43: nerede görev yapıyor ?

Hosgeldiniz Allah kolaylık versin kizlar ins. Tez zamanda kavuşursunuz gecen yıl bu zamanlar çok kalabalıktı burası bende düğün için gun sayıyordum şimdi şükür 10 ay olacak evleneli :16:Seneye bizimde dogu tayini var büyük ihtimal karakol çıkacak ben gidemiycem :5:Burdaki cogu kisinin eşi es götürülmeyecek yer çıktı eslerinden ayrilar kimisi kavuştu bakalım nnolucaz:31:

Hosgeldiniz Allah kolaylık versin kizlar ins. Tez zamanda kavuşursunuz gecen yıl bu zamanlar çok kalabalıktı burası bende düğün için gun sayıyordum şimdi şükür 10 ay olacak evleneli :16:Seneye bizimde dogu tayini var büyük ihtimal karakol çıkacak ben gidemiycem :5:Burdaki cogu kisinin eşi es götürülmeyecek yer çıktı eslerinden ayrilar kimisi kavuştu bakalım nnolucaz:31:

hoşbulduk canım..maşallah allah tamamına erdirsin:nazar: senin için daha zor tabi evliyken yanına gidememek..ilişkiyi yaşarken hiç sonrasını düşünmedim hoş zaten düşünsemde vazgeçmezdim:16: herkese allah sabır versin beklemek, bekletme de çok zor..

Son düzenleme:
hoşbulduk canım..maşallah allah tamamına erdirsin:nazar: senin için daha zor tabi evliyken yanına gidememek..ilişkiyi yaşarken hiç sonrası düşünmedim hoş zaten düşünsemde vazgeçmezdim:16: herkese allah sabır versin beklemek, bekletme de çok zor..

Saol canım asker esiyssen sabirli olmak zorundasın nöbet tatbikat tayin denetleme hic bitmez çok özlüyor insana ama değiyor valla :1:Darısı basına tez zamanda

Saol canım asker esiyssen sabirli olmak zorundasın nöbet tatbikat tayin denetleme hic bitmez çok özlüyor insana ama değiyor valla :1:Darısı basına tez zamanda

amiiiiiinnnn:) 2,5 yıl istanbulda çok rahat bir yerde olduğu için pek hissetmedim asker olduğunu..ne denetleme ne nöbet hissetmedim:) ama şimdi tepetaklak oldum:)

inşallah eş götürülecek bir yerdir de ayrı kalmazsınız:26:

amiiiiiinnnn:) 2,5 yıl istanbulda çok rahat bir yerde olduğu için pek hissetmedim asker olduğunu..ne denetleme ne nöbet hissetmedim:) ama şimdi tepetaklak oldum:)

inşallah eş götürülecek bir yerdir de ayrı kalmazsınız:26:

Âmin canım ins. Hiçbirimiz ayri kalmayız :16:Nerde şimdi nişanlın?

benimkide 1 ay kaldı şırnakta sağlık raporu dolasıyla gelmişti 20 günlük hemen bitti bile 10 unda tekrar şırnak-beytüşşebapa gidicek orası fena sanırımm çook zor çookk :50::50:
özlem,hasret,korku,endişe,diken üstünde beklemek :5:

bu arada içinizde MAK çı eşi varmı (arama kurtarmacı yani ) ??

hb canm olsun te biz varız ya :D van da görev yapıyor daha da 1 yılı var nası geccek hiç bilmiyom ya . beklemeye alıştım aslında ama bulunduğu yer berbat ve fazla kaldığında psikolojisi bozuluyor bu benide etkiliyor tabi . elimden bişi gelmemesine üzülüyorum. ama böyle böyle geccek napalım buna şükür ..

Back