gidersem bayramın 3.gününe kadar görüşemiycez ben gelsmede o evde olmuck bir akşam evde olck byarmdada nöbetçio bi akşam içinde beklemeyim diorum ama morali bozuk biraz olsun rahatlar cuma git istersen dedi akşam arıyck konuşçaz düşün dedi :26:
canım gidiş geliş yapsan olmaz mı, eşinin evde olacağı akşam dönersin.
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz az kaldı doğuma bekliyoruz.Mona canım benim yeni öğreniyorum olan biteni başınız sağolsunÇok acı bi olay Allah geride kalanlara sabır versin Sweet eşinin izin durumu ne oldu? Made geçmiş olsun canım benim ben de gördüm haberlerde kız kardeşini.gözünüz aydın...okyonus tazecik gelinimiz her şey yolunda sanırım hep böyle gider inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
merhabalar arkadaşlar ben de 4 aylık asker eşiyim. nasılsınız?
bende asker sevgilisiyimm:26:
ilerde eşi olurum inş
hayırlısı herşeyin
merhabalar arkadaşlar ben de 4 aylık asker eşiyim. nasılsınız?
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz az kaldı doğuma bekliyoruz.Mona canım benim yeni öğreniyorum olan biteni başınız sağolsunÇok acı bi olay Allah geride kalanlara sabır versin Sweet eşinin izin durumu ne oldu? Made geçmiş olsun canım benim ben de gördüm haberlerde kız kardeşini.gözünüz aydın...okyonus tazecik gelinimiz her şey yolunda sanırım hep böyle gider inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
oww cok yenınası bi duygu asker eşi olmak :) ? nerde görev yapıosunuz ?
ıkımızde yenıyız sanırım bende bgn gördm burayı :9
selamlar. güzel bi duygu asker eşi olmak fazlasıyla fedakar olmak gibi değişik bi duygu işte :) şu anda Bolu dayız siz nerdesiniz?
aaa cıddımısınn bende boluluyum ve boluda yasıyorummm :))
Memleketinde yaşamak güzel bi duygudur di mi? biz bikaç ay önce geldik Bolu ya hala uyum aşamasındayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?