• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

merhaba okyonuscuğum , güzel ve yoğun bir bayram geçirdim senin bayramın nasıl geçti, döndün mü evine :34:[/QUOT

merhaba ablacım, benimde bayramım yoğundu annemlerdeydim bayramde eşim nöbetçiydi eşim 3. gün geldi yanıma dün döndük evimize :6:

Tünaydınnnnn canlarımmmm
uzun zamandır yoktum
Kpss çalışıyorum çok sıkı şekilde birde böbreklerimde kum varmış 10 gün ağrılarıyla cebelleştim çok şükür şimdi iyiyim
monacım başınız sağ olsun canım,Allah geride kalanlara sabır versin
derincim senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim sağlıcakla gelsin
okyonuscum evlilik nasıl gidiyor
Sweetcim eşinle görüşebiliyormusun tatlım sen nasılsın
özlem,birtane,lacey,made,jelby,naz herkes iyidir umarım

geçmiş bayramız da kutlu olsun kızlar
ben çok yoğundum bayramda
önce eşimin memleketine gittik sonra benim
günlerimiz yollarda geçti ama yine de güzeldi
herkeseten güzel haberler alırız umarım

özledim sizleri

Tünaydınnnnn canlarımmmm
uzun zamandır yoktum
Kpss çalışıyorum çok sıkı şekilde birde böbreklerimde kum varmış 10 gün ağrılarıyla cebelleştim çok şükür şimdi iyiyim
monacım başınız sağ olsun canım,Allah geride kalanlara sabır versin
derincim senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim sağlıcakla gelsin
okyonuscum evlilik nasıl gidiyor
Sweetcim eşinle görüşebiliyormusun tatlım sen nasılsın
özlem,birtane,lacey,made,jelby,naz herkes iyidir umarım

geçmiş bayramız da kutlu olsun kızlar
ben çok yoğundum bayramda
önce eşimin memleketine gittik sonra benim
günlerimiz yollarda geçti ama yine de güzeldi
herkeseten güzel haberler alırız umarım

özledim sizleri

merhaba cnm evliliğim maşallah çok güzel gidiyor :nazar: bende özledim arada ugrada özletme kendini iyi olmana çok sevindim :39:

selam kızlar, okyonuscum ilk bayramınız geçmiş nöbetlerle yine, inşallah diğer bayramlarda rahat olursunuz da tatile falan gidersiniz canım.
angelcım iyi olmana sevindim, geçmiş olsun canım. böbrek ağrısı fenadır.dilerim çabuk atlatırsın, bira içmek iyi geliyor diye duymuştum:34:
eşim gelmedi tabi ki bu bayram da, güya 3 ayda bir izne yollayan tsk benim eşimi 4. ay oldu hala gönderme niyetinde değil. allahlarından bulsunlar.
jelyb canım inşallah eşin gelmiştir. ameliyat falan olacaktın, habersiz bırakma bizi.
özlemcim monacım face de kaynatıyosunuz valla, özledim sizi. hiç msn de göremiyorum artık öziyi.
derincim inş bebiş de sen de iyisinizdir.
madecim bebişin gelmesine kaç gün kaldı? kardeşinin durumu nasıl, daha iyidir umarım.
lacey ablacım, birtane, nazcım hepinizi öpüyorum. boş bırakmayın buraları.

selam kızlar, okyonuscum ilk bayramınız geçmiş nöbetlerle yine, inşallah diğer bayramlarda rahat olursunuz da tatile falan gidersiniz canım.
angelcım iyi olmana sevindim, geçmiş olsun canım. böbrek ağrısı fenadır.dilerim çabuk atlatırsın, bira içmek iyi geliyor diye duymuştum:34:
eşim gelmedi tabi ki bu bayram da, güya 3 ayda bir izne yollayan tsk benim eşimi 4. ay oldu hala gönderme niyetinde değil. allahlarından bulsunlar.
jelyb canım inşallah eşin gelmiştir. ameliyat falan olacaktın, habersiz bırakma bizi.
özlemcim monacım face de kaynatıyosunuz valla, özledim sizi. hiç msn de göremiyorum artık öziyi.
derincim inş bebiş de sen de iyisinizdir.
madecim bebişin gelmesine kaç gün kaldı? kardeşinin durumu nasıl, daha iyidir umarım.
lacey ablacım, birtane, nazcım hepinizi öpüyorum. boş bırakmayın buraları.

malesef nöbetlerle geçti canım bayramımız inş diğer bayramlarda daha rahat oluruz ama ben hiç sanmıyorum :5:inş. eşin en kısa sürede gelir 4 ay olmuş yazık günah yaa hiç insan halinden anlamıyorlar tabi hepsinin tuzu kuru olan size oluyor:19:bakalım bizimde tayin var biz neler yaşayacağız:14:

Sweetim birayı denedim canım hatta fazla içmişim ve sızmışım:1:
inşallah eşini en kısa sürede gönderirler
bu adaletsizlik çok can sıkıcı,büyükbaşlar malesef sadece kendi aileleri var sanıyor :47:
okyonuscum evliliğinin en güzel zamanları,inşallah hep böyle devam edecek :69:
bizim evliliğimizinde 6.ayı ama az çok tecrübe edindim :17:

Topik hareketlensin artık kızlar yaaa eskisi gibi olsun :32:

angelciğim çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın.
sweetciğim sende inşallah biran önce eşine kavuşursun canım.
derincimde inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
okyonuscum Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
jely,made,mona,özlem ve diğer arkadaşlar inşallah hepinizde iyisinizdir.
benimde önümüzdeki hafta sınavlarım başlıyor. son vizelerim olacak inşallah. bi süre nete giremem ama gelince bol bol yazışalım topik şenlensin biraz

benimde önümüzdeki hafta sınavlarım başlıyor. son vizelerim olacak inşallah. bi süre nete giremem ama gelince bol bol yazışalım topik şenlensin biraz

kızlarrr nerdesiniz yaaa topik bomboş özledim eski sohbetlerimizi:10:hadi toplanın yinee

günaydın ,güzel bir gün diliyorum.
nazcığım kolay gelsin dilerim sınavlarda istediğin notları alırsın
angelciğim geçmiş olsun , sancısının çok kötü olduğunu biliyorum 2 defa yaşadım. dilerim çabucak atlatırsın
sweetciğim ,dilerim eşin yakın zamanda gelir :16:

Teşekkür ederim canım.Çok şükür atlattım,umarım tekrarlamaz.Vizelerinde başarılar dilerim.Üni.günlerimi özledim:39:
vize,final telaşlarımı

iyi haftasonları kızlaar, özledim sizleriii:71:
Sana da iyi haftasonları canım:48:

günaydın ,güzel bir gün diliyorum.
nazcığım kolay gelsin dilerim sınavlarda istediğin notları alırsın
angelciğim geçmiş olsun , sancısının çok kötü olduğunu biliyorum 2 defa yaşadım. dilerim çabucak atlatırsın
sweetciğim ,dilerim eşin yakın zamanda gelir :16:
Canımm teşekkür ederim,çok şükür atlattım ama sürekli kontrol altında olacağım şimdilik.Çok zor oluyor:43:
ilk defa bu kadar dayanılmaz bir sancı yaşadım,sana da geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın

kızlarrr nerdesiniz yaaa topik bomboş özledim eski sohbetlerimizi:10:hadi toplanın yinee
Evet okyonusum yaaa artık toplanalım
yakışmıyor bu sessizlik topiğimize :50:

kızlaarr nerelerdesinizzz, hadi toplanın ben hep burdayım:16::16:
nazcım sınavlarında başarılar, dilerim hepsini güzelce atlatırsın.
angelım inşallah bi daha o sancıyı yaşamak zorunda kalmazsın, kpssye hazırlanıcaktın, etkilemesin seni artık sağlık sorunları. geçmiş olsun canım.
okyonus paşasına kavuştu gelmiyor artık diodum burdaymışın meğer.

benim eşimden hala gelme belirtisi yok kızlar, inşallah jelyb ve birtanecim bayramı eşleriyle geçirebilmiştir...

Back