• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

gidersem bayramın 3.gününe kadar görüşemiycez ben gelsmede o evde olmuck bir akşam evde olck byarmdada nöbetçio bi akşam içinde beklemeyim diorum ama morali bozuk biraz olsun rahatlar cuma git istersen dedi akşam arıyck konuşçaz düşün dedi :26:

canım gidiş geliş yapsan olmaz mı, eşinin evde olacağı akşam dönersin.

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz az kaldı doğuma bekliyoruz.Mona canım benim yeni öğreniyorum olan biteni başınız sağolsun :50: Çok acı bi olay Allah geride kalanlara sabır versin:50: Sweet eşinin izin durumu ne oldu? Made geçmiş olsun canım benim ben de gördüm haberlerde kız kardeşini.gözünüz aydın...okyonus tazecik gelinimiz her şey yolunda sanırım hep böyle gider inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin:34:

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz az kaldı doğuma bekliyoruz.Mona canım benim yeni öğreniyorum olan biteni başınız sağolsun :50: Çok acı bi olay Allah geride kalanlara sabır versin:50: Sweet eşinin izin durumu ne oldu? Made geçmiş olsun canım benim ben de gördüm haberlerde kız kardeşini.gözünüz aydın...okyonus tazecik gelinimiz her şey yolunda sanırım hep böyle gider inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin:34:

derincim iyi olmanıza çok sevindim, özlettin kendini. az kalmış doğuma da,heyecanla bekliyorum canım haberlerini.
eşimin izin durumu meşhul canım malesef, bilgisayarı da bozuldu.göremiyorum da artık.sinirimden ağlıyorum, ne kadar şanssızız biz diye. sonra da şükrediyorum eşim iyi diye. böyle devam ediyor işte hayat.

Iyi akşamlar arkadaşlar , yine boş kalmış topiğimiz:26:
Derinciğim dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :16:

bende asker sevgilisiyimm:26:
ilerde eşi olurum inş:39:
hayırlısı herşeyin:54::54:

hoşgeldin cnm bende buraya katıldığımda askersevgilisiydim şimdi asker eşiyim hayırlısı olsun hakkınızda:8:

merhabalar arkadaşlar ben de 4 aylık asker eşiyim. nasılsınız?

merhaba canım bende 24 günlük asker eşiyim hoşgeldin aramıza :10:nerde görev yapıyor eşin biz çanakkaledeyiz:31:

amin canım çok teşekkür ederim:54:inş. hayırlısıyla doğumu atlatırsın Allah yardımcın olsun haberdar et bizi merak ediyoruzseni

merhaba canım bende 24 günlük asker eşiyim hoşgeldin aramıza :10:nerde görev yapıyor eşin biz çanakkaledeyiz:31:[/QUOTE]

merhaba hoşbuldum. ben çok sevdim burayı henüz yen keşfettim ama :) biz de bolu dayız

Back