• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ne güzeldi sohbetlerimiz herkez dağıldı inş. topalnırız yine en kısa zamanda:6:sen nasıl oldun cnm varmı ağrın

Evet canım ya bir sürü olumsuzluk oldu malesef bir daha toparlanamadık
ben daha iyiyim canım,ağrılarım bitti çok şükür
sadece arada batmalar oluyor,çok hareket ettiğim zaman
o da geçecek inşallah
sen nasılsın,paşan nöbetçi mi

Evet canım ya bir sürü olumsuzluk oldu malesef bir daha toparlanamadık
ben daha iyiyim canım,ağrılarım bitti çok şükür
sadece arada batmalar oluyor,çok hareket ettiğim zaman
o da geçecek inşallah
sen nasılsın,paşan nöbetçi mi

iyi olmana sevindim cnm inş. bir daha olmaz ağrın:54:paşam burda tv izliyor bende nette takılıyorum :31:haftaya bugün nöbeti var :25:senin eşin nöbetçimi bu gece

iyi olmana sevindim cnm inş. bir daha olmaz ağrın:54:paşam burda tv izliyor bende nette takılıyorum :31:haftaya bugün nöbeti var :25:senin eşin nöbetçimi bu gece
Yok canım nöbetçi değil ama bir arkadaşıyla dışarı çıktı hala gelmedi,biraz önce aradı 1-2 saate gelirim dedi :47:
angellll hoşgeldin tatllım, iyisindir umarım
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür
sen nasılsın

selam hanımlar iyisinizdir inşallah.
biz bu sene tayinciyiz, garnizonlar geldi.
2 ve 3. bölge yazabiliyoruz.

aklımda şu iller var;

amasya,
aydın-söke,
burdur,
manisa,
samsun,
tekirdağ-çerkezköy,
manisa-alaşehir,
sivas,
balıkesir,
kocaeli-kandıra
ankara-şereflikoçhisar.

buralarda bulunan var mı aranızda? varsa, bana bilgi verirse çok memnun olurum.ulaşım, çevre, lojman, insanları, sosyallik, eşlerinizin çalışma temposu açısından.

hey hanımlar nerdesinizzz:10:bütün evi temizledim bugün yarında misafirlerim gelicekeşimin iş yerinden arkadaşlarının eşleri 2 kişi gelicek kekbörek rus salatası yapıcam:6:

Back