• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam canım, taze gelin nasılsın bakalım? actifrydan memnun musun? eşim de almış bana netten doğumgünümde bi kaç kere kullandım çok hafif oldu kızartmalar.

slm tatlım iyiyim çok şükür kociş bugun mesaiye gitti izin bitti ama bugün yarım günmüş gelir bir kaç saate :1:actifrydan çok memnunum iyiki almışız akşam patates yaptk dediğin gibi kızartmalar çok hafif oluyor pişirdiklerimizin tadını çok begendik:31:

eşin gelir inş. en kısa zamanda canım dualarım seninle

günaydın kızlar, hala çok sinirliyim ama eşime de destek olmam lazım. çok üzgün. aylar oldu birbirimizi görmedik, hala da ne zaman göreceğimiz belli değil. izne gelmesine yönelik mevzuat hükmünü buldum, dilekçe vermeyi düşünüyorum ama bu sefer de kafayı takarlar diye endişeliyim. sina-nisacım bi şekilde atlatıcaz bu günleri inşallah.

mutluluksensin, keşke yanında olabilsem. okurken sinirden delirdim yerimde. ast üst durumuna bakmadan o kadını rezil ederdim ben olsam. nasıl rezil bi aileymiş öyle. böylelerini nasıl asker yapıyorlar anlamıyorum. evine sokmamakla iyi etmişsin, hatta paylamakla da çok iyi etmişsin. yapmasaydın içinde kalırdı emin ol.
kime ne derse desin takmayacaksın kafana. bunun başka yolu yok. bu tarz insanları susturmanın bi yolu da yok.
annemin de başına böyle bi olay gelmişti. babamın komutanının eşiydi yapan. bu yüzden ne sıkıntılar çekmiştik.
sonra annem çıktı bi gün kadının evine gitti. herşeyi döktü. gayet kibar ve seviyeli bi üslupla tabi ki. benzetti kadını. annemi tanıyan bilenler zaten ona pabuç bırakmadı.mecbur kalmıştı artık annem çünkü en son iş babamın komutanını dövmesine kadar gitti. zor ayırmışlar.
seni tanımayan insanların hakkında ne dşündüğünü umursama bence, seni tanıyanlar senin değer verdiklerin de zaten inanmayacaktır. öyle bi insan yokmuş gibi yaşayın eşinle. huzurunuz kaçmasın.

haklısın çok teşekkür ederim gerçekten insan içine dert ediyor. senin durumunda çok zor Allah tez zamanda eşine kavuştursun sağ salim.

sweetcim inşallah en kısa zamanda eşine kavuşursun canım.. sabret güzelim geçecek bu günlerde Allah'ın izniyle...

mutluluksensin canım sende çok zor bi dönemden geçiyosun Allah sanada yardım etsin kendini bilmezlerle baş etmek çok daha zor. öyle insanlara lafta anlatamazsın. bende lojmandayım ve heryerde var öyle dedikoducular malesef. özellikle yüzüne gülüp arkanı döndüğünde burun kıvırıp başka insanlara karşı sanki senle alay ediyormuşçasına hareket yapanlar var. bunu görünce o kadar üzülmüştümki bende bir insanın acaba kaç tane maskesi olur diye düşünmeye başladım. insanlara güvenimde zamanla azalıyor bu yüzden.

selam kızlar,
çok moralim bozuk..eşim gideli 3.5 ay oldu. kasımda artık izne gelir diye bekliyorduk...ama kom.na göre hala süresi dolmamış, süresi dolsa dahi gelemeyebilirmiş, o yokmuş bu yokmuş, helikopter bulamazmış...ilgilenmiyor resmen geçiştiriyor.kendisi merkezde rahat tabi ailesi yanında. askerine verdiği değere bakın...utanıyorum böylelerinden.bi kere bile gitmedi daha kırsala korkar. allahından bulsun. çok fena bedduam tutar. artık başına gelecekleri düşünsün şeref..z
günaydın canım , inan çok üzüldüm canım , bunlar nasıl insan anlamak mümkün değil , malesef her meslekte böyle anlayışsız insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorsun. 1 hafta önce bayan arkadaşın birini resmen ağlattı müdürümüz.mazeret iznini vermedi ,rapor almaya zorladı. oysa yasal hakkı mazeret izni
baban bir şeyler yapamaz mı acaba tanıdıklarını devreye soksa :)

günaydın canım , inan çok üzüldüm canım , bunlar nasıl insan anlamak mümkün değil , malesef her meslekte böyle anlayışsız insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorsun. 1 hafta önce bayan arkadaşın birini resmen ağlattı müdürümüz.mazeret iznini vermedi ,rapor almaya zorladı. oysa yasal hakkı mazeret izni
baban bir şeyler yapamaz mı acaba tanıdıklarını devreye soksa :)

merhaba ablacım, malesef babamın hiç bi etkisi olmadı bugüne kadar, karışmaz bu tarz işlere.doğu görevi olduğu için de hiç bişeye sebep olmak istemiyor, bi aksilik olur falan diye. keşke yapabilse bişeyler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. desteğin için çok teşekkür ederim. malesef cins insanlara düşünce yasal hak falan hak getire yani.

monacığım haberler kötü sanırım, ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama, çok üzüldüm iyi haberlerini bekliyordum...

selam kızlar...
evet sweetcim haberler kötü malesef:14:
perşembe günü gece geldi kötü haber 4 can verdik depreme
eşimin kuzeni, eşi, 1 aylık bebekleri ve kayınvalidesi...
duyunca hemen yola çıktık mersindeydik bugün döndük..
hayatımda yaşadığım en kötü 2 gündü sanırım..
daha 25 yaşındaydı karı koca..
ve okadar iyi insanlardı ki abim yerine koymuştum ben onu:((
okadar kalabalıktı ki mahşer yeri gibiydi ne çok seveni varmış dedik..
allah mekanlarını cennet eylesin....

ve şunu anladım şu hayatta ne kadar boş, gereksiz şeyler için birbirimizi üzüyouz..
insanlar ne küçük hesaplar peşinde koşuyor..okadar boş geliyor ki bana herşey artık...
hep bize bişey olmaz diye düşünüyoruz.. ama aslında herşey bizler için bu hayatta.
artık daha ılımlı daha az asi olmaya karar verdim.
kalp kırmamak, insan sevmek ama gerçekten insan olanı hep en başta olmalı çünkü hayat çok kısa ve ne zaman ne olacağı belli değil.
şunu anladım öldüğünde bile arkandan ağlanması iyi şeyler söylenmesi çok önemli...

ve depremde giden gitti ...oradaki o tabloyu gördükçe kendime hakim olamıyorum.
vicdansız diyeceksiniz belki ama ben o insanlara üzülemiyorum
insanlar yardım toplamak için seferber olurken (yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığından bile emin değilken)
onlar yine iş başında yine saldırı yine şehit bu insanlık mı şimdi..hala yardım yardım diye seferber olanları anlamakta güçlük çekiyorum
benim polisime, askerime,öğretmenime olmuş zaten olan:(:(
kusura bakmayın çok uzatttım çok doluyum ...
herkese iyi akşamlar.....

Son düzenleme:
monacığım başınız sağolsun,diyecek söz bulamıyorum gencecik insanlar,minicik bir bebek...allah sabır versin canım.
bizler çok insaflı bir milletiz, bu yardımların yapılması onu gösteriyor ama yine de sırtımızdan vuruluyoruz. orada can veren öğretmenlere,askerlere,polislere çok üzüldüm. vatan için git, iki tane çürük bina yüzünden...:14:

monacım başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzüldüm kurtulurlar diye ümitle bekliyordum:5:

kızlarrr nerdesiniz topik bomboş:12:

monacım başınız sağolsun Allah sabır versin çok üzüldüm kurtulurlar diye ümitle bekliyordum:5:

kızlarrr nerdesiniz topik bomboş:12:

tatlım ben buralardayım, nasılsın bakalım? evlilik nasıl gidiyor? ne yemek yaptın paşana?
bu arada made den haber var mı? kasımda doğumu bekleniyordu sanırım

tatlım ben buralardayım, nasılsın bakalım? evlilik nasıl gidiyor? ne yemek yaptın paşana?
bu arada made den haber var mı? kasımda doğumu bekleniyordu sanırım

paşam bugün nöbetçi canım akşam yok:5:gece egitimi varmış salı, çarsamba, persembe gece gelmeyebilirmiş eger orda kalıncaksa cuma gelick bende anneme gitçm :31:bayramın 2. gününede nöbet yazmışlar kocişe 3.günü annemlere gelck oda 4.günü döncez evimize :51:inş. gece egitiminden sonra servisler eve bırakır gelir evine bende bayrama bir gün kala giderim anneme

sen nasılsın canım neler yapıyorsun madeden hbrim yok benimde doğum iznine ayrılmıştı :26:

canım ya yeni gelin karısını evde bırakıp gece eğitimine gitmek ne zor geliyordur şimdi eşine, asker eşi olmak böyle bişe işte. nöbet bekleyişlerin başlamış. anneciğin de sevinir iyi ki yakınsınız canım.
iyim ben de canım eşimden haber bekliyorum. özlem ve korku içindeyim.

canım ya yeni gelin karısını evde bırakıp gece eğitimine gitmek ne zor geliyordur şimdi eşine, asker eşi olmak böyle bişe işte. nöbet bekleyişlerin başlamış. anneciğin de sevinir iyi ki yakınsınız canım.

evet cnm çok zor geldi onada arayıp duruyor napıyorsun diye :5:annem sevinir gidersem cumartesi gitçektim annemlere ama gece egitimi netleşirse eve gelemicekse yarn gidicem para aldım kocişten bayramlık alıcam kendime kuaföre gidicem saçımı kestiricem biraz uçlarından manikür yaptırıcam şımartayım biraz kendimi :1:daha ne alacagıma karar veremedim ama:8:

inş. en kısa zamanda eşin gelir izne kavuşursunuz sweetcim sende çok zor bir dönemden geçiyorsun Allah yardımcın olsun bir daha böyle ayrılıklar yaşamak zorunda kalmazsınız inş.:5:

merhaba ablacım, malesef babamın hiç bi etkisi olmadı bugüne kadar, karışmaz bu tarz işlere.doğu görevi olduğu için de hiç bişeye sebep olmak istemiyor, bi aksilik olur falan diye. keşke yapabilse bişeyler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. desteğin için çok teşekkür ederim. malesef cins insanlara düşünce yasal hak falan hak getire yani....
anladım sweetciğim ,inşallah komutan insafa gelirdi yaptığının haksızlık olduğunu düşünür. en azından empati yapsa yeter. gencecik yeni evli gençler biraz daha anlayışlı olsa ne olur:47::47:

selam kızlar...
evet sweetcim haberler kötü malesef:14:
perşembe günü gece geldi kötü haber 4 can verdik depreme
eşimin kuzeni, eşi, 1 aylık bebekleri ve kayınvalidesi...
duyunca hemen yola çıktık mersindeydik bugün döndük..
hayatımda yaşadığım en kötü 2 gündü sanırım..
daha 25 yaşındaydı karı koca..
ve okadar iyi insanlardı ki abim yerine koymuştum ben onu:((
okadar kalabalıktı ki mahşer yeri gibiydi ne çok seveni varmış dedik..
allah mekanlarını cennet eylesin....

ve şunu anladım şu hayatta ne kadar boş, gereksiz şeyler için birbirimizi üzüyouz..
insanlar ne küçük hesaplar peşinde koşuyor..okadar boş geliyor ki bana herşey artık...
hep bize bişey olmaz diye düşünüyoruz.. ama aslında herşey bizler için bu hayatta.
artık daha ılımlı daha az asi olmaya karar verdim.
kalp kırmamak, insan sevmek ama gerçekten insan olanı hep en başta olmalı çünkü hayat çok kısa ve ne zaman ne olacağı belli değil.
şunu anladım öldüğünde bile arkandan ağlanması iyi şeyler söylenmesi çok önemli...

ve depremde giden gitti ...oradaki o tabloyu gördükçe kendime hakim olamıyorum.
vicdansız diyeceksiniz belki ama ben o insanlara üzülemiyorum
insanlar yardım toplamak için seferber olurken (yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığından bile emin değilken)
onlar yine iş başında yine saldırı yine şehit bu insanlık mı şimdi..hala yardım yardım diye seferber olanları anlamakta güçlük çekiyorum
benim polisime, askerime,öğretmenime olmuş zaten olan:(:(
kusura bakmayın çok uzatttım çok doluyum ...
herkese iyi akşamlar.....
monacığım başınız sağolsun:14: çok züzüldüm gencecik insanlar birde bebek var ne denirki:43::43:

paşam bugün nöbetçi canım akşam yok:5:gece egitimi varmış salı, çarsamba, persembe gece gelmeyebilirmiş eger orda kalıncaksa cuma gelick bende anneme gitçm :31:bayramın 2. gününede nöbet yazmışlar kocişe 3.günü annemlere gelck oda 4.günü döncez evimize :51:inş. gece egitiminden sonra servisler eve bırakır gelir evine bende bayrama bir gün kala giderim anneme

sen nasılsın canım neler yapıyorsun madeden hbrim yok benimde doğum iznine ayrılmıştı :26:
okyonuscuğum işte şimdi asker eşi olduğun zorluklar başladı bile eğitimler, nöbetler:14: eşim nihayet sağlık sorunu sebebi ile nöbetten çıktı hala onu bile laf edenler var , ama eşim yine de buruk" keşke hasta olmasaydımda ,nöbetleri tutsaydım "diyor. işte böyle bir sevgi ve aidiyette var. eşimde 3 günlüğüne şehir dışı denetlemesine gitti:44:

sweetciğim inan eşinin bir an önce izne gelmesi için dualarıma ekliyorum sizi:29:

simdi hbr geldi eşimden 3 gün eve glmicek perşembe gece gelck sizce gideyimmi anneme istersen cuma git dedi perşembe gece görüşelim fln dedi çok morali bozuk bütün işler üzerime kaldı kimse ilgilenmiyor yrnda çok büyük bir denetleme varmış uff napsam karar veremedim :26:morali bozuk bırakmakta istemiyorum ama annemide özledim 3gün sonramı gitsem acaba anneme:8:

simdi hbr geldi eşimden 3 gün eve glmicek perşembe gece gelck sizce gideyimmi anneme istersen cuma git dedi perşembe gece görüşelim fln dedi çok morali bozuk bütün işler üzerime kaldı kimse ilgilenmiyor yrnda çok büyük bir denetleme varmış uff napsam karar veremedim :26:morali bozuk bırakmakta istemiyorum ama annemide özledim 3gün sonramı gitsem acaba anneme:8:

canım 3 gün yalnız kalma bence, gider gelirsin bu arada. hem aklı sende kalır eşinin de annenin de. yenisin daha.

canım 3 gün yalnız kalma bence, gider gelirsin bu arada. hem aklı sende kalır eşinin de annenin de. yenisin daha.

gidersem bayramın 3.gününe kadar görüşemiycez ben gelsmede o evde olmuck bir akşam evde olck byarmdada nöbetçio bi akşam içinde beklemeyim diorum ama morali bozuk biraz olsun rahatlar cuma git istersen dedi akşam arıyck konuşçaz düşün dedi :26:

Back