• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

canımm ya allahım kurtarsın çok üzüldüm, inşallah kurtulurlar, ne diyeceğimi bilemiyorum...belki evde değillerdir telefonlar de çekmiyorsa...dualarımız onlarla
:(:(:( evdelermiş malesef....umutlar tükeniyor..
nefesim daralıyor bu saat oldu haber yok memleketten biçok kişi gitti bölgeye ama sonuç yok...güzel bi haber duymak istiyorum artıkkkk...
dualarımız oradakilerle canım inş. sağ sağlim çıkarlar ALLAH korusun hepsini sevdiklerine bağışlasın

inşallah canım allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun....

ooff canım ya inşallah kurtulurlar, kaç saat sonra bile çıkan oluyor umudunuzu yitirmeyin. dualarımız onlarla:14: malesef lojmanlar ve kamu binaları hep çürükmüş...neleri doğru ki zaten:14:

kızlar ercişte mademizin de kardeşi enkaz altındaydı:(( sabah çıkarıldı şükürler olsun iyiymiş..hastanedeymiş şu an..Allahımız kalan herkesin sağ salim çıkmasını nasip etsin

hepimiz dün birkez daha üzüldük.made adına sevindim ,neyseki sağlıkla çıkmışlar. okuldan bir arkadaşın kardeşi de erçiş te öğretmenmiş. son anda kendisini dışarı atmış artçı sarsıntılarla bina yıkılmış. yani hayatımız pamuk ipliğine bağlı:5:

madecim çok çok geçmiş olsun şükür ki kurtulmuş..inşallah ciddi bir durum yoktur.

kızlar eşimin polis kuzeni eşi ve daha 1 aylık bebekleri de enkaz altında ve hala ses yok evleri dümdüz olmuş:(:(:(
lütfen DUA edinnnnn, iyi bir haber gelsin artık....

monacığım dilerim sağ salim haberlerini alırsın, çok üzüldüm :5:

kızlar hepinize çok teşekkürler allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye hemde...
üsteğmenin nişanlısı diye geçen haberlerde olan gül öğretmen kardeşim...üsteğmende hayatını borçlu olduğumuz damadımız...o olmasa kardeşime ulaşmak imkansızdı

üsteğmenin nişanlısı diye geçen haberlerde olan gül öğretmen kardeşim...üsteğmende hayatını borçlu olduğumuz damadımız...o olmasa kardeşime ulaşmak imkansızdı

canım bilmeden kardeşinden bahsetmişim meğer, çok sevindim haberi görünce. allah size bağışladı, geçmiş olsun canım

madeciğim gözünüz aydın , dilerim hala ulaşılamayan vatandaşlara da ulaşılır:26:

tekrar geçmiş olsun canım sağ sağlim kurtulmuş kardeşin darısı diğerlerinin başına inş. hbrlerde izledim bende az önce :5:

canım çok geçmiş olsun haberlerde bende seyretmiştim inşallah daha iyidir kardeşin Allah acil şifalar versin

:(:(:( evdelermiş malesef....umutlar tükeniyor..
nefesim daralıyor bu saat oldu haber yok memleketten biçok kişi gitti bölgeye ama sonuç yok...güzel bi haber duymak istiyorum artıkkkk...

inşallah canım allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun....

canım inşallah ulaşılır ve sağ salim çıkarılırlar inşallahhhh

Madecim çok geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Rabbim tekrar yaşatmasın böyle acılar
Monacım sizde hayırlı,sağ salim haberleralırsınız inşallah tatlım.Allah yardımcıları olsun inşallah

nişanlım üsteğmen az kaldı inşallah bizde haziran ayında evleneceğiz Allah yardımcımız olsun...ve zaman çabuk geçsin artık mesafelerden sıkıldımmm çok zorr:((((

iyi akşamlar kızlar,
büyük ikilemler yaşıyorum.
eşimi aylardır terör yüzünden görmüyorum,
ama terörün doğduğu topraklarda yaşananlar için üzülüyorum.
benim eşimin canına kast eden insanlara gitme ihtimali olmasına rağmen, eşimin kışlık kıyafetlerini gönderiyorum.
eşimden nefret eden insanlara gitme ihtimaline karşılık daha hiç kullanmadığım çeyizlerimi yolluyorum.
bu da bizim sınavımız belki de, dilerim değeri bilinir...hala kardeş olduğumuzu anlayamayanlar anlar...

sweetcim tebrik ediyorum seni,ben hala boğuşuyorum kendimle ve sanırım hırsımın öfkemin esiri olcam... devletin yolladığı yardımları yağmaladıklarını gördükçe bunlardan adam olmaz diyorum kendime,çadırkent kurulmuş orda elektiği, ısınma problemi çözülmüş,düzenli yemek dağıtılan o şartlara göre yapılabileceğin en iyisi ama hala başlarına buyruk davranıyolar,kişiye özel muameleye öyle alışmışlar ki yine aynı hizmetleri bekliyolar,şu deprem zamanında bileee....
:47::47::47::47::47::47:

malesef görüntüler kötü canım haklısın,
tek dileğim türkiye cumhuriyetinin ne kadar büyük bir devlet olduğunu, türk milletinin ne kadar yüce gönüllü olduğunu anlayabilmeleri...bir tanesini bile kazansak kardır diyorum ama inşallah yardımlar yerine gidiyordur...insanlık dersi vermenin zamanı...

inşallah yerine gidiyodur dediğin gibi,bilmiyorum ben hala çok kızgınım ,
vefat edenlere Allah rahmet eylesin geride kalan vatanseverlerin başı saolsun.Allah askerimiz polsimizi korusun,orda görev yapan ve depreme evlerinde yakalanan biçok kamu görevlisi var :((

sweetcim bizde para yardımı yaptık ama eşimde bende korkuyoruz kızılayın o yardımları dağda, inlerde karşımıza çıkar diye güvenimiz sıfır vicdanımız rahat değil:20: yardımlardan hala memnun değiller depremde yardıma giden askeri aracın birine bombalı saldıırı yapmışlar 4 asker yaralı bunlar insan değil :20:içlerindeki insanlara gider inş. yardımlarımız dostluğumuzu anlarlar diye umuyorum

sweetcim bizde para yardımı yaptık ama eşimde bende korkuyoruz kızılayın o yardımları dağda, inlerde karşımıza çıkar diye güvenimiz sıfır vicdanımız rahat değil:20: yardımlardan hala memnun değiller depremde yardıma giden askeri aracın birine bombalı saldıırı yapmışlar 4 asker yaralı bunlar insan değil :20:içlerindeki insanlara gider inş. yardımlarımız dostluğumuzu anlarlar diye umuyorum

ne kadar acı değil mi canım, biz de aynı endişeleri taşıyoruz. inşallah yerine gidiyordur

ne kadar acı değil mi canım, biz de aynı endişeleri taşıyoruz. inşallah yerine gidiyordur

evet canımçok acı ne yazık ki giden yardımları yağmalıyorlar kızılayın 7 tırını yağmalamışlar yardımları ulaştıramadık diye açıklama yaptılar tv de çok yazık yaa çeteler oluşmaya başlamış:20: herkez evinin bahcesine cadır istiyormuş iyice sapıttılar kızılay artık tek tek evlere yemek dağıtır tam bir rezalet hiç birşeyi haketmiyorlar:47:

iyi akşamlar kızlar,
büyük ikilemler yaşıyorum.
eşimi aylardır terör yüzünden görmüyorum,
ama terörün doğduğu topraklarda yaşananlar için üzülüyorum.
benim eşimin canına kast eden insanlara gitme ihtimali olmasına rağmen, eşimin kışlık kıyafetlerini gönderiyorum.
eşimden nefret eden insanlara gitme ihtimaline karşılık daha hiç kullanmadığım çeyizlerimi yolluyorum.
bu da bizim sınavımız belki de, dilerim değeri bilinir...hala kardeş olduğumuzu anlayamayanlar anlar...

sweetciğim tebrik ederim , yinede insan olduğumuzu, birlikte yaşadığımız topraklarda güzel şeylerin de yaşandığını gösteriyoruz. biz de karınca kararınca yardımımızı yaptık :16:

Back