sweetcim tebrik ediyorum seni,ben hala boğuşuyorum kendimle ve sanırım hırsımın öfkemin esiri olcam... devletin yolladığı yardımları yağmaladıklarını gördükçe bunlardan adam olmaz diyorum kendime,çadırkent kurulmuş orda elektiği, ısınma problemi çözülmüş,düzenli yemek dağıtılan o şartlara göre yapılabileceğin en iyisi ama hala başlarına buyruk davranıyolar,kişiye özel muameleye öyle alışmışlar ki yine aynı hizmetleri bekliyolar,şu deprem zamanında bileee....
sweetcim bizde para yardımı yaptık ama eşimde bende korkuyoruz kızılayın o yardımları dağda, inlerde karşımıza çıkar diye güvenimiz sıfır vicdanımız rahat değilyardımlardan hala memnun değiller depremde yardıma giden askeri aracın birine bombalı saldıırı yapmışlar 4 asker yaralı bunlar insan değil içlerindeki insanlara gider inş. yardımlarımız dostluğumuzu anlarlar diye umuyorum
sweetcim bizde para yardımı yaptık ama eşimde bende korkuyoruz kızılayın o yardımları dağda, inlerde karşımıza çıkar diye güvenimiz sıfır vicdanımız rahat değilyardımlardan hala memnun değiller depremde yardıma giden askeri aracın birine bombalı saldıırı yapmışlar 4 asker yaralı bunlar insan değil içlerindeki insanlara gider inş. yardımlarımız dostluğumuzu anlarlar diye umuyorum
inşallah okyonuscuğum ,biz insanlık görevimizi yapıyoruz.bu arada nasıl gidiyor evlilik ? alışabildiniz mi 2 kişilk dünyanıza
sweetciğim ihtiyacı olmadığı halde insanlar gelen yardımları yağmalıyorlar, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyor malesef.dağıtımı jandarmanın kontrolüne vermişler ,dilerim bir daha böyle kargaşa yaşanmazgörüntüler felaket resmen, ihtiyacı olmadığı halde yardımlara saldıranlar var...neden kimse organize etmiyor bunları anlayamıyorum...evi sağlam olduğu halde battaniyelere saldıranlar..inanamıyorum gerçekten
çok sükür iyi gidiyor canım alıştıkkociş evde birlikte yapıyoruz yemeği fln bana çok yardımcı oluyor tefal actifry aldık yemek deniyoruz bugünde köfte yaptık eşim sağolsun temzilik yemek herşeye yardım ediyor masayı fln o siliyor inş. böyle dvam eder bana yardımları cuma günü izin bitiyor bakalım yalnız kalıcam artık
sweetciğim ihtiyacı olmadığı halde insanlar gelen yardımları yağmalıyorlar, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyor malesef.dağıtımı jandarmanın kontrolüne vermişler ,dilerim bir daha böyle kargaşa yaşanmaz
çok güzel okyonuscuğum, zaten nasıl başlarsa öyle devam eder. biz 20. yılımızdayız hala sağolsun eşim her konuda en büyük yardımcımdır. hele bebiş olunca öyle rahat oluyorsun ki
günaydın canım, süpermiş inşallah hiç değişmezzzinş. böyle devam eder cnm çok tertipli düzenliben bukadar olduğunu bilmiyorum kirli sepetine kazaklarını fln katlayarak atıyor
selam kızlar,
çok moralim bozuk..eşim gideli 3.5 ay oldu. kasımda artık izne gelir diye bekliyorduk...ama kom.na göre hala süresi dolmamış, süresi dolsa dahi gelemeyebilirmiş, o yokmuş bu yokmuş, helikopter bulamazmış...ilgilenmiyor resmen geçiştiriyor.kendisi merkezde rahat tabi ailesi yanında. askerine verdiği değere bakın...utanıyorum böylelerinden.bi kere bile gitmedi daha kırsala korkar. allahından bulsun. çok fena bedduam tutar. artık başına gelecekleri düşünsün şeref..z
selam kızlar,
çok moralim bozuk..eşim gideli 3.5 ay oldu. kasımda artık izne gelir diye bekliyorduk...ama kom.na göre hala süresi dolmamış, süresi dolsa dahi gelemeyebilirmiş, o yokmuş bu yokmuş, helikopter bulamazmış...ilgilenmiyor resmen geçiştiriyor.kendisi merkezde rahat tabi ailesi yanında. askerine verdiği değere bakın...utanıyorum böylelerinden.bi kere bile gitmedi daha kırsala korkar. allahından bulsun. çok fena bedduam tutar. artık başına gelecekleri düşünsün şeref..z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?