• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

yandı gene yürekler düştü ciğerlere evlat eş ateşi 3 5 domuz sürüsü gene yaktı yüreklerimizi allahım diyecek kelime bulamıyorum başta şu bdp li köpekleri sonrada diğer itleri a......lı dün mecliste utanmadan konuşuyor bu bi savaş va savaşta her iki taraftan da can gider diye orda olsam ellerimle boğarım onu mecliste besleyin siz bu it sürüsünü bizim içimiz yanıyor o utanmaz pis pis konuşuyor idam geri gelmezse daha çok yanacak ciğerlerimiz amerikada bile hala idam var insanlık ayıbıymış idam o zaman amerikada kaldırsın idamı kaldırır mı kaldırırsa terör onlarıda sarar sert yaptırım olmazsa asla bu kan gölü durmaz sürekli analar ağlar durur bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz kızlar belki bana ne kadar canice düşünüyo diyenler olabilir ama ben idamı geri istiyorum bence başka yolu yok:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
selam sweetcim hepimizin bozuk çok kötüyüm ben de:(
görüştüm ben özlemle adanada özlem, formasyon sonucunu öğrenip dönecekmiş..
çok şükür bir sorun yokmuş...

ohh canım sağol rahatladım merak ettim kötü oluyordu kızcağız bu olaylarda orda olmaması daha iyi.

kızlar yüksekovadan öğretmen olarak yazıyorum bazı öğrencilerim dün sevinçten uçtular mutlu oldular.ben acıdan ve öfkeden ağlarken terör dışarda deil içerde emin olun.dünden beri ağlamaktan şişti gözlerim öfkemi yenemiyorum bi türlü:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar yüksekovadan öğretmen olarak yazıyorum bazı öğrencilerim dün sevinçten uçtular mutlu oldular.ben acıdan ve öfkeden ağlarken terör dışarda deil içerde emin olun.dünden beri ağlamaktan şişti gözlerim öfkemi yenemiyorum bi türlü:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

inanamıyorum inanmak istemiyorum nasıl bir nesil yetiştirilmek zorunda bırakılıyosunuz aman yarabbim
inan bunu okuyunca buna sevinenlerin çocuk olduğunu unutup oraya gelip onları gebertmek geçti içimden
insanlığımdan utandım

merhaba arkadaslar...

suan yazacak hiçbirsey gelmıyor ıcımden ,sanki ben yazmak istemesem yani yazarsam gercekten olacak gibi neyse onun gibi iştee ...

tvde 26 Şehit yazısını gorunce deli gibi ağladım öyle çok ki hemde.. belki artık dur deme vaktı der gibi bi ağlayıstı bu yada sonradan öğrendiğimde kuzenımın okuldan arkadasıydı henuz 2aylık nişanlıydı. yüzyüze görusmemıs olsakta sıksık kuzenımde ismini duyardım.daha bi agır geldi bu haberı alınca hemen kuzenımı aradım ''şimdi oğrendım inan basın saolsun diyerek.. sesi çok kötüydü ağlamaktan ama öfkeliydi haklı olarak neden yaaa nedennn oluyor bunlar ,ne sağduyusu ne metaneti allah aşkınaaa yaaa.. isyanlardamıyımmm evettttt sonuna kadarrr .. kuzenım suan okadar kotukı nıye benım tayınım hakkariye cıkmadı diye niye ben orda yoktum nıye ben omuz omuza carpısamadım ,keşke bende orda olsaydım diye..
illa bir adım on adım 275.adımı atabılmesı için milletin sehıt mi vermesi gerekiyorrr yaaaaa hayrettt bişeeeyyyyyy.....
sanki tekrar dsuk yapmıs gibiyim ki ben sadece o şehidlerden bitanesini kuzenımın agzından duyan bırıydım anası babası ne yapsın nişanlısı ne yapsın..

kızlar nasılsınız bakalım hepinize çok tesekkür ederim ordaki düğünüde atlattık balayımızda bitti bugün döndük evimize kocişim bir hafta daha evde sonra bitiyor izin :6:

yine bir sürü şehit bir sürü can tatildeyken öğrendik çok üzüldük moraller sıfır :5: Allah hepsinin belasını versin:47:

derincim az kalmış doğuma Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

sweet yine peşini birakmıyor bu kaynınla sorun ların heryerden yetiyor size ne kadar yüzsüz abisi orda ne durumda para kazanıyor bir birinize hasretsiniz ama bunlar yüzünden onu bile yasayamıyorsunuz ağlıyorum demişsin tatlım bunlar yüzünden keyfini kaçırmana değmez dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz sizi hiç bir şey üzmez çok mutlu olursunuz

:47::47: Allah yardımcınız olsun, bölgede görev yapan askerimizi ,polisimizi , sağlık görevlilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyor ve sağlıklar diliyorum . göreviniz o kadar zor ki:43::43:

merhaba arkadaslar...

suan yazacak hiçbirsey gelmıyor ıcımden ,sanki ben yazmak istemesem yani yazarsam gercekten olacak gibi neyse onun gibi iştee ...

tvde 26 Şehit yazısını gorunce deli gibi ağladım öyle çok ki hemde.. belki artık dur deme vaktı der gibi bi ağlayıstı bu yada sonradan öğrendiğimde kuzenımın okuldan arkadasıydı henuz 2aylık nişanlıydı. yüzyüze görusmemıs olsakta sıksık kuzenımde ismini duyardım.daha bi agır geldi bu haberı alınca hemen kuzenımı aradım ''şimdi oğrendım inan basın saolsun diyerek.. sesi çok kötüydü ağlamaktan ama öfkeliydi haklı olarak neden yaaa nedennn oluyor bunlar ,ne sağduyusu ne metaneti allah aşkınaaa yaaa.. isyanlardamıyımmm evettttt sonuna kadarrr .. kuzenım suan okadar kotukı nıye benım tayınım hakkariye cıkmadı diye niye ben orda yoktum nıye ben omuz omuza carpısamadım ,keşke bende orda olsaydım diye..
illa bir adım on adım 275.adımı atabılmesı için milletin sehıt mi vermesi gerekiyorrr yaaaaa hayrettt bişeeeyyyyyy.....
sanki tekrar dsuk yapmıs gibiyim ki ben sadece o şehidlerden bitanesini kuzenımın agzından duyan bırıydım anası babası ne yapsın nişanlısı ne yapsın..

hoşgeldin canım ,keşke bütün bunlar yaşanmasa analar ,babalar, eşler, sevgililer ayrılıkları yaşamasa :43:

kızlar nasılsınız bakalım hepinize çok tesekkür ederim ordaki düğünüde atlattık balayımızda bitti bugün döndük evimize kocişim bir hafta daha evde sonra bitiyor izin :6:

yine bir sürü şehit bir sürü can tatildeyken öğrendik çok üzüldük moraller sıfır :5: Allah hepsinin belasını versin:47:

derincim az kalmış doğuma Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

sweet yine peşini birakmıyor bu kaynınla sorun ların heryerden yetiyor size ne kadar yüzsüz abisi orda ne durumda para kazanıyor bir birinize hasretsiniz ama bunlar yüzünden onu bile yasayamıyorsunuz ağlıyorum demişsin tatlım bunlar yüzünden keyfini kaçırmana değmez dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz sizi hiç bir şey üzmez çok mutlu olursunuz

okyonuscuğum hoşgeldin Allah eşine ve sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin, malesef hepimizin morali bozuk ,canımız yanıyor:50::50:

kızlar van da deprem oldu duymuşsunuzdur.yüksekovadan biz bile hissettik baya.o sırada insan ölümün aslında ne kadar yakınımızda olduğunu hissettim.Rabbim bu vatana bir daha acı yaşatmasın inşallah.

okyonuscum düğün telaşların bitti yuvanda sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum eşinle sana.tebrikler

kızlar van da deprem oldu duymuşsunuzdur.yüksekovadan biz bile hissettik baya.o sırada insan ölümün aslında ne kadar yakınımızda olduğunu hissettim.Rabbim bu vatana bir daha acı yaşatmasın inşallah.

okyonuscum düğün telaşların bitti yuvanda sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum eşinle sana.tebrikler

amin canım çok teşekkür ederim :31:depreme çok üzüldüm çok zor durumdalar içim yandı Allah hepsinin yardımcısı olsun :5:

kızlar ercişte mademizin de kardeşi enkaz altındaydı:(( sabah çıkarıldı şükürler olsun iyiymiş..hastanedeymiş şu an..Allahımız kalan herkesin sağ salim çıkmasını nasip etsin

kızlar ercişte mademizin de kardeşi enkaz altındaydı:(( sabah çıkarıldı şükürler olsun iyiymiş..hastanedeymiş şu an..Allahımız kalan herkesin sağ salim çıkmasını nasip etsin

canım çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun. madeciğim de iyidir inşallah, bebişin gelmesine de az kaldı sanırım.
eşim de hissetmiş depremi, ama malum karakollar dandik ve prefabriklerden olduğu için içim rahatladı ilk defa sevindim prefabrikte olmasına.
bir üsteğmenin de nişanlısını çıkarmışlar enkazdan,iyiymiş çok şükür.

madecim çok çok geçmiş olsun şükür ki kurtulmuş..inşallah ciddi bir durum yoktur.

kızlar eşimin polis kuzeni eşi ve daha 1 aylık bebekleri de enkaz altında ve hala ses yok evleri dümdüz olmuş:(:(:(
lütfen DUA edinnnnn, iyi bir haber gelsin artık....

madecim çok çok geçmiş olsun şükür ki kurtulmuş..inşallah ciddi bir durum yoktur.

kızlar eşimin polis kuzeni eşi ve daha 1 aylık bebekleri de enkaz altında ve hala ses yok evleri dümdüz olmuş:(:(:(

canımm ya allahım kurtarsın çok üzüldüm, inşallah kurtulurlar, ne diyeceğimi bilemiyorum...belki evde değillerdir telefonlar de çekmiyorsa...dualarımız onlarla

çok büyük geçmiş olsun made Allah bir daha yaşatmasın Allah herkezin yardımcısı olsun

dualarımız oradakilerle canım inş. sağ sağlim çıkarlar ALLAH korusun hepsini sevdiklerine bağışlasın

Back