- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
canımm ya allahım kurtarsın çok üzüldüm, inşallah kurtulurlar, ne diyeceğimi bilemiyorum...belki evde değillerdir telefonlar de çekmiyorsa...dualarımız onlarla
dualarımız oradakilerle canım inş. sağ sağlim çıkarlar ALLAH korusun hepsini sevdiklerine bağışlasın
kızlar ercişte mademizin de kardeşi enkaz altındaydı( sabah çıkarıldı şükürler olsun iyiymiş..hastanedeymiş şu an..Allahımız kalan herkesin sağ salim çıkmasını nasip etsin
madecim çok çok geçmiş olsun şükür ki kurtulmuş..inşallah ciddi bir durum yoktur.
kızlar eşimin polis kuzeni eşi ve daha 1 aylık bebekleri de enkaz altında ve hala ses yok evleri dümdüz olmuş
lütfen DUA edinnnnn, iyi bir haber gelsin artık....
kızlar hepinize çok teşekkürler allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye hemde...
üsteğmenin nişanlısı diye geçen haberlerde olan gül öğretmen kardeşim...üsteğmende hayatını borçlu olduğumuz damadımız...o olmasa kardeşime ulaşmak imkansızdı
üsteğmenin nişanlısı diye geçen haberlerde olan gül öğretmen kardeşim...üsteğmende hayatını borçlu olduğumuz damadımız...o olmasa kardeşime ulaşmak imkansızdı
evdelermiş malesef....umutlar tükeniyor..
nefesim daralıyor bu saat oldu haber yok memleketten biçok kişi gitti bölgeye ama sonuç yok...güzel bi haber duymak istiyorum artıkkkk...
inşallah canım allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun....
sweetcim bizde para yardımı yaptık ama eşimde bende korkuyoruz kızılayın o yardımları dağda, inlerde karşımıza çıkar diye güvenimiz sıfır vicdanımız rahat değilyardımlardan hala memnun değiller depremde yardıma giden askeri aracın birine bombalı saldıırı yapmışlar 4 asker yaralı bunlar insan değil içlerindeki insanlara gider inş. yardımlarımız dostluğumuzu anlarlar diye umuyorum
ne kadar acı değil mi canım, biz de aynı endişeleri taşıyoruz. inşallah yerine gidiyordur
iyi akşamlar kızlar,
büyük ikilemler yaşıyorum.
eşimi aylardır terör yüzünden görmüyorum,
ama terörün doğduğu topraklarda yaşananlar için üzülüyorum.
benim eşimin canına kast eden insanlara gitme ihtimali olmasına rağmen, eşimin kışlık kıyafetlerini gönderiyorum.
eşimden nefret eden insanlara gitme ihtimaline karşılık daha hiç kullanmadığım çeyizlerimi yolluyorum.
bu da bizim sınavımız belki de, dilerim değeri bilinir...hala kardeş olduğumuzu anlayamayanlar anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?