• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
Naz teşekkür ederim canım benim. Ayeser eşin gelmiş gözün aydın tatlım. deneyimlerinizden faydalanıcam inşallah:34: Bi doğsun sağ salim yavrum:emir_bebek:
Sweet nasılsın canımcım? eşin nasıl?
angel sen nasılsın daha iyi gördüm seni tatlım.
Lacey ablacım bi toplanamadık eski canlılık yok buralarda. sen nasılsın?

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
Naz teşekkür ederim canım benim. Ayeser eşin gelmiş gözün aydın tatlım. deneyimlerinizden faydalanıcam inşallah:34: Bi doğsun sağ salim yavrum:emir_bebek:
Sweet nasılsın canımcım? eşin nasıl?
angel sen nasılsın daha iyi gördüm seni tatlım.
Lacey ablacım bi toplanamadık eski canlılık yok buralarda. sen nasılsın?

Daha iyiyim tatlım
hayatın akışına devam ediyorum
kpss çalışıyorum,kafam dağılıyor
sen nasılsın,bebiş nasıl
az kaldı gelmesine kuzucuğun
sağ salim inşallah:nazar:

Slm canım
ben kpss çalışıyorum o yüzden pek uğrayamıyorum
kaynın çalışıyor değil mi

malesef canım çalışıyor, teğmen kendisi. ailesinde parası birikiyormuş elindekileri de yemiş eşimden istiyor. nasılsa biz yiyemiyoruz ya bu durumda.eşim vermeyi düşünmüyor ama ben artık bu istemelerine engel olmasını istiyorum. bu nası pişkinliktir, benim eşim canının derdindeyken...

malesef canım çalışıyor, teğmen kendisi. ailesinde parası birikiyormuş elindekileri de yemiş eşimden istiyor. nasılsa biz yiyemiyoruz ya bu durumda.eşim vermeyi düşünmüyor ama ben artık bu istemelerine engel olmasını istiyorum. bu nası pişkinliktir, benim eşim canının derdindeyken...

Ah canım bazen aileler böyle düşüncesizlikler yapıyor malesef.Çok ihtiyacı olduğu zaman tabi ki verilebilir ama bunu sürekli hale getirirlerse işin boyutu değişir.Çok ama çokk haklısın kızmakta sen eşinin can güvenliğini düşünüyorsun onların bu konumda para mevzularını gündeme getirmeleri hiç hoş değil.Eşin uzakta da olsa siz de aile geçindiriyorsunuz,herkesin kendine göre bir bütçesi var.

derincim merhaba hoşgeldin, az kaldı canım doğuma izindesin sanırım.
kendi derdime düştüm sizleri sormayı unuttum kızlar kusuruma bakmayın sinirimden ağlıyorum.
angelcım toplarlanmana sevindim, iyi çalışmalar canım inşallah dilediğin sonucu alırsın kpss den.

kendi derdime düştüm sizleri sormayı unuttum kızlar kusuruma bakmayın sinirimden ağlıyorum.
angelcım toplarlanmana sevindim, iyi çalışmalar canım inşallah dilediğin sonucu alırsın kpss den.

İnşallah canım
günde 8 saat düzenli çalışıyorum ve bana çok iyi geliyor
yalnız cuma gününden itibaren biraz sekteye uğrayacak çalışmam çünkü k.validem geliyor:53:

Daha iyiyim tatlım
hayatın akışına devam ediyorum
kpss çalışıyorum,kafam dağılıyor
sen nasılsın,bebiş nasıl
az kaldı gelmesine kuzucuğun
sağ salim inşallah:nazar:

Çok sevindim canım senin adına. Çok iyi olmuş kpss ye başlaman inşallah güzel de bir sonuç alırsın:34: Biz iyiyiz tatlım Ankaradayım annemlerde yatıyorum hep:34: evet 10 aralık doğum az kaldı inşallah sağ sağlim gelsin de:nazar:

Allahım ya bencil insan bu kaynın. Sanki yok yoksul. Eşin vermeyecekmiş işte tatlım üzme kendini. Gerçi verip vermemesi değil de onun istemesi çok garip. Biz de gayet iyiyiz. Her şey yolunda Ankaradayız izindeyiz ikimizde eşim dönecek pazar günü. Doğuma gelecek inşallah.

Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda ilk bilgilere göre 24 asker şehit oldu, 18 asker yaralandı.

Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda ilk bilgilere göre 24 asker şehit oldu, 18 asker yaralandı.

Yüksekova ve Çukurca'daki terör saldırılarında çok sayıda asker şehit oldu. İlk bilgilere göre çatışmalarda 24 şehit, 18 yaralı olduğu belirtiliyor. Reuters haber ajansı şehit sayısının 21 olduğunu duyurdu.

Gece 1'de başlayan çatışmalar iki ayrı bölgede, Yüksekova ve Çukurca'da yoğunlaştı. Çatışmalar sabah 5'e kadar sürdü. Çukurca bölgesinde aynı anda 8 ayrı hedefe saldırı düzenlendiği ifade ediliyor. Çatışmaların yer yer sürdüğü belirtiliyor.

Saldırıya uğrayan askeri birliklerin çoğu sınıra yakın bölgelerde bulunuyor. Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikten sonra Irak'a kaçtığı ifade ediliyor.

Saldırının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları bölgeye hareket etti.
Cihan Haber Ajansı

aCIMIZ BÜYÜK KELİMELER BİTTİ ALLAH HEPSİNİ YOK ETSİN TÜRKİYE BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

ne berbat bi gün allahım, sen aklımıza mukayyet ol.
ne denir ki artık, allah sabır versin ailelerine kim bilir ne haldeler...24 can..
silahı kapıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi:47:

biz gece tatlı yatagımızda yatarken onlar orda canlarını verdiler vatan bekçileri kocaman yürekli askerler polisler :72:
bunu düşündükçe gözlerimden yaşlar dökülüyo nasıl bir acıdır bu nasıl dayanacak 24 ana yüreği buna
biz bitsin dedikçe dahada azıyorlar dipsiz kuyularda yok olsunlar etleri lime lime olsun rabbim daha fazla acı göstermesin bizlere

başımız sağolsun şehitlerimizin mekanı cennetü ala olsun
ailelerine eyüp a.s sabrını versin

ben artık vatan sağolsun diyemiyorum ne acıdırki

:43::43::43::43: Hepimizin başı sağolsun
şehit olan gencecik fidanlarımıza rahmet , ailelerine sabır diliyorum,
malesef acımı yazacak kelime bulamıyorum:43:

kim bilir hangi ocaklara ateş düştü, belki eşlerimizin sınıf arkadaşları silah arkadaşları...off allahım, nasıl dayanılır ben bilmiyorum:14:

nutkum tutuldu ya artık kelimeler çıkmıyor düğümleniyor..
allah bu pisliği yapanların ve buna göz yumanların belasını versin.....

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı son nokta bu olsa gerek.
çok üzüldüm demek bile şuan ki acımı tarif edemiyor
çok zoruma gitti,kendi ülkemizde can güvenliğimizi sağlamaya çalışırken şehit düşen vatan evlatlatrımızı toprağa vermek
ne kadar yazık,kınama msjları göndererek biz elimizden geleni yaptık ama oldu işte gibi tavır takınan baştakilere çok yazı
k

lanet olsun ya bu nasıl bişi benim dayım oralarda çok merak ediyorum allah hepsinin cezasını versin

kelimelerin tükendiği an sanırım.hangi söz hangi kelime öfkemizi acımızı anlatmaya yeterliki.ne kadar yandı yüreğiniz sayın büyükler.hanginizin oğlu şehit düştü.hangi millet vekili çocuğunun evine ateş düştü.hangi iş adamı şehit oğluna ağladı.hanginiz yandınız bizim kadar.bundan sonra ne yaparsanız yapın gidenler geri döneceklermi.neden bu mecliste bir tane evinden şehit çıkmış vekil yok neden!!hep bizim gibi fakir fukaranın kıt kanaat geçinen ailelermi yanıcak.lanet olsun teröre lanet olsun buna göz yuman herkese!!!!

Son düzenleme:
yine yaktılar yüreğimizi, yeter artık be yeter ne söylesem ne desem nasıl anlatsam içimdeki öfkeyi, acıyı. Allah kahretsin bu hainleri.soysuz köpekler Allah hepinizi yok etsin inşallaaahhhhhhhhh acı çeke çeke can verin hepiniz hiç tadılmayan bilinmeyen ölümlerle geberin

kızlar nasıl dayanılır bu acıya, neden hala ulusal yas ilan edilmiyor, ohal yapılmıyor o bölge neden?

kızlar nasıl dayanılır bu acıya, neden hala ulusal yas ilan edilmiyor, ohal yapılmıyor o bölge neden?

Bu acıya dayanılmaz sweetcim ama ne acı ki hiçbirşey yapamıyoruz.Sivil toplum kuruluşları halkı uyandırıp bir araya getirmeli ve bizler de birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.Sadece face'e,twitter'a yazmakla olmuyor.Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti.İçimi en çok acıtan da kendi ülkemizde,dış kuvvetler etkisiyle böyle bir acıya maruz kalmamız.Annesinden,babasından,eşinden,çocuğundan ayrı kalarak bizlerin güvenliğini sağlamaya çalışan binlerce insanın göz yuma yuma kahpe pusulara düşmesi çok ama çok acı.

Back