Amin canım inşallah.Bu zor günleri eşimle birbirimize destek olarak atlatacağız hayırlısıyla.Çok sağol canım amin...Senin içinde çok üzüldüm inan...Ama allah sabırını versin eşine sana sağlık sıhat versin...Hayırlısıyla zamanı gelince gene tadarsın o duyguları...
Canım bir şeylerin ucundan tutmam gerekiyor ve en iyisi de hedefime giden yola bir adım atmak sanıyorum.Eşim ailemden sonra ki en büyük şansım,bu zor günlerde daha iyi anladım.Birbirimize hiç kıyamıyoruz ve bu yüzden ikimizde biran önce toparlanmamız gerektiğini düşünüyoruz.Destekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar,çok sağolun.okyonuscum maşallah çok tatlı bi gelin olmuşsun, allah bir yastıkta kocatsın canım bayıldımseninle adım adım düğün heyecanını bizler de yaşadık, mutluluğunuza tanık olduk, ömür boyu devam etsin bu heyecanınız canım
derincim çok geçmiş olsun, nasıl sevindiğimi anlatamam, uzun zamandır iyi haber bekliyorduk. allah nazarlardan saklasın canımgüçlü bi oğluşun var,asker çocuğu olarak hayatla mücadele etmeye başladı bile.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
mataranicim allahtan sana sabır vermesini diliyorum canım, başka bişey gelmiyor elden. anneannenin mekanı cennet olsun.
angelcım kendini toparlamana sevindim, kpss çalışmak iyi gelecektir sana. kafanı meşgul etmek için ders çalışmak ideal. eşin de en büyük desteğin, senin değerini çok daha iyi anlayacaktır, bu süreci yara almadan birbirinize tutunarak atlatacaksınz canım.
hayat arkadaşlığı böyle bişey işte, iyi günde kötü günde el ele...
lacey ablacım nasılsın?
anneyimben, ikinci bebeğiniz hayırlı olsun
özlem, jeli, mona nerelerdesiniz?
nazcım sende de iyi haberler var sanırım, profilinden gördüm haddim olmayarak, çok sevindim canımmutluluğunuz daim olsun
birtanecim selam, oğluşunun resimleri çok tatlı maşallah, o mutluluk tablonuz hep devam etsin canım,hayırlısıyla kavuşursunuz eşinle inşallah![]()