• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Canım fotolarını gördüm,çok çok çokk güzel bir gelin olmuşsun maşallah.Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Antalya tarafına gidecektiniz balayına yanılmıyorsam,daha sıcak olur oralar canım.Güzel de bir balayı geçirirsiniz.2 düğün biraz yorucu oluyor,benim de öyleydi bir istanbul bir ankara ama ara var sizde dinlenmeye vaktiniz olacak.Bizim istanbulda ki düğünün ertesi günü ankaradaydı ve yorgunluktan bitmiştik.

sal canım amin bizim bir hafta ara var o yüzden biraz rahatız antalyada inş. daha sıcaktır :97: sen neler yapıyorsun

matarani başın sağolsun cnm çok üzüldüm derincim çok büyük geçmiş olsun hayırlı hbrlerini bekliyoruz dualarım seninle kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilk düğünü atlattık kocişimle evimizdeyiz:62:
sıra 2. düğünde perşembe gece burdura gidiyoruz ordan antalyaya ama havalada soğudu bakalım balayı şansımıza artık:97: fotoğraf ekledim bakabilirsiniz facebooktan:6:

merhaba canım, Allah eşin ve sana bir ömür boyu mutluluklar versin:16: eminim çok mutlu bir çift olacaksınız. hemen fotolara bakacağımm

Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz uzun süredir girmiyordumama özledim suzleri

Lacey nasılsın canım bendeikinci bebegime hamileyi
Handan abla sen nasılsın

Matarani canım basın sagolsun mekanı cennet olsun ananecinin yüce Rabbim peygamber Sabri İhsan eylesin

Derin sanada çok çok gecmis olsun canım

Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz uzun süredir girmiyordumama özledim suzleri

Lacey nasılsın canım bendeikinci bebegime hamileyi
Handan abla sen nasılsın

merhaba canım hoşgeldin:16: uzun zaman oldu. handancığım artık gelmiyor buraya bende özledim onu:59:
bebeğin için hayırlı olsun esracığım. sağlıkla dünyaya gelsin inşallah . sen çalışıyor musun ? arda paşa nasıl :emir_bebek:

merhaba canım, Allah eşin ve sana bir ömür boyu mutluluklar versin:16: eminim çok mutlu bir çift olacaksınız. hemen fotolara bakacağımm

çok teşekkür ederim ablacım herşey byle güzel yolunda gider inş. darısı tüm bekarların başına

Hanımlar merhaba çok mutluyuzzz çok şükür sonuçlarımız tertemiz...Bebeğimizin sağlığı yerinde...:nazar:Bir mucize oldu galiba... her şey yolunda. Ankara'dayız doğum da burada olacak inşallah,izne ayrıldım...Hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz dualarınız için. Öpüyorum

Hanımlar merhaba çok mutluyuzzz çok şükür sonuçlarımız tertemiz...Bebeğimizin sağlığı yerinde...:nazar:Bir mucize oldu galiba... her şey yolunda. Ankara'dayız doğum da burada olacak inşallah,izne ayrıldım...Hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz dualarınız için. Öpüyorum

Derincim çok sevindim canım.Hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alacaksın oğluşunu inşallah

okyonuscum maşallah çok tatlı bi gelin olmuşsun, allah bir yastıkta kocatsın canım bayıldım:nazar::nazar::nazar: seninle adım adım düğün heyecanını bizler de yaşadık, mutluluğunuza tanık olduk, ömür boyu devam etsin bu heyecanınız canım:71:

derincim çok geçmiş olsun, nasıl sevindiğimi anlatamam, uzun zamandır iyi haber bekliyorduk. allah nazarlardan saklasın canım:nazar::nazar:güçlü bi oğluşun var,asker çocuğu olarak hayatla mücadele etmeye başladı bile.:nazar::nazar:inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

mataranicim allahtan sana sabır vermesini diliyorum canım, başka bişey gelmiyor elden. anneannenin mekanı cennet olsun.

angelcım kendini toparlamana sevindim, kpss çalışmak iyi gelecektir sana. kafanı meşgul etmek için ders çalışmak ideal. eşin de en büyük desteğin, senin değerini çok daha iyi anlayacaktır, bu süreci yara almadan birbirinize tutunarak atlatacaksınz canım.
hayat arkadaşlığı böyle bişey işte, iyi günde kötü günde el ele...

lacey ablacım nasılsın?

anneyimben, ikinci bebeğiniz hayırlı olsun:nazar:

özlem, jeli, mona nerelerdesiniz?

nazcım sende de iyi haberler var sanırım, profilinden gördüm haddim olmayarak, çok sevindim canım:nazar: mutluluğunuz daim olsun:71:

birtanecim selam, oğluşunun resimleri çok tatlı maşallah, o mutluluk tablonuz hep devam etsin canım,hayırlısıyla kavuşursunuz eşinle inşallah:nazar::nazar:

derinciğimm çok sevindim, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah dünyaya. doğuma ne kadar kaldı ?

derincim canım bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına ben otizimli çocuk annesi olarak sana ufak bir tavsiyem var doktor seçimine çok dikkat et tatlım yıllardır rehabilitasyon merkezine götürüyorum kızlarımı neler duyuyorum doktor hatası yüzünden bebeği özürlü olmuş bazı doktorlar normal doğum diye tutturur bebek anne rahmini parçalar havasızlıktan bazı doktorlar bebeği alırken beynine baskı uygular bebeğin beyin hücrelerini öldürür aman tatlım kendim yıllardır çekiyorum sen de çekme doktoru çok iyi araştır onunla doğumun en ince ayrıntısına kadar konuş hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir bebeğin olur inşallah tatlım

iyiyim sweetciğim bu aralar yoğunum çalışma kağıtları , veli görüşmeler ,toplantılar hepsi üst üste geldi.
sen nasılsın ?

kolay gelsin ablacım, işin zor hem veliler hem öğrenciler. ben de çalışıyorum hala işteyim. yarın da toplantım var hiç işe gelesim yok:1:. yağmurlu bir akşam trafiği beni bekliyor ankarada,:58:
öpüyorum:71:

kolay gelsin ablacım, işin zor hem veliler hem öğrenciler. ben de çalışıyorum hala işteyim. yarın da toplantım var hiç işe gelesim yok:1:. yağmurlu bir akşam trafiği beni bekliyor ankarada,:58:
öpüyorum:71:

kolay gelsin sweetciğim , trafik demişken Ankaranın trafiğide İST aratmıyor. bende öptüm canım

Çok sağol canım amin...Senin içinde çok üzüldüm inan...Ama allah sabırını versin eşine sana sağlık sıhat versin...Hayırlısıyla zamanı gelince gene tadarsın o duyguları...
Amin canım inşallah.Bu zor günleri eşimle birbirimize destek olarak atlatacağız hayırlısıyla.

okyonuscum maşallah çok tatlı bi gelin olmuşsun, allah bir yastıkta kocatsın canım bayıldım:nazar::nazar::nazar: seninle adım adım düğün heyecanını bizler de yaşadık, mutluluğunuza tanık olduk, ömür boyu devam etsin bu heyecanınız canım:71:

derincim çok geçmiş olsun, nasıl sevindiğimi anlatamam, uzun zamandır iyi haber bekliyorduk. allah nazarlardan saklasın canım:nazar::nazar:güçlü bi oğluşun var,asker çocuğu olarak hayatla mücadele etmeye başladı bile.:nazar::nazar:inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

mataranicim allahtan sana sabır vermesini diliyorum canım, başka bişey gelmiyor elden. anneannenin mekanı cennet olsun.

angelcım kendini toparlamana sevindim, kpss çalışmak iyi gelecektir sana. kafanı meşgul etmek için ders çalışmak ideal. eşin de en büyük desteğin, senin değerini çok daha iyi anlayacaktır, bu süreci yara almadan birbirinize tutunarak atlatacaksınz canım.
hayat arkadaşlığı böyle bişey işte, iyi günde kötü günde el ele...

lacey ablacım nasılsın?

anneyimben, ikinci bebeğiniz hayırlı olsun:nazar:

özlem, jeli, mona nerelerdesiniz?

nazcım sende de iyi haberler var sanırım, profilinden gördüm haddim olmayarak, çok sevindim canım:nazar: mutluluğunuz daim olsun:71:

birtanecim selam, oğluşunun resimleri çok tatlı maşallah, o mutluluk tablonuz hep devam etsin canım,hayırlısıyla kavuşursunuz eşinle inşallah:nazar::nazar:
Canım bir şeylerin ucundan tutmam gerekiyor ve en iyisi de hedefime giden yola bir adım atmak sanıyorum.Eşim ailemden sonra ki en büyük şansım,bu zor günlerde daha iyi anladım.Birbirimize hiç kıyamıyoruz ve bu yüzden ikimizde biran önce toparlanmamız gerektiğini düşünüyoruz.Destekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar,çok sağolun.

Back