Asker Eşleri

Çok sağol canım amin...Senin içinde çok üzüldüm inan...Ama allah sabırını versin eşine sana sağlık sıhat versin...Hayırlısıyla zamanı gelince gene tadarsın o duyguları...
Amin canım inşallah.Bu zor günleri eşimle birbirimize destek olarak atlatacağız hayırlısıyla.

Canım bir şeylerin ucundan tutmam gerekiyor ve en iyisi de hedefime giden yola bir adım atmak sanıyorum.Eşim ailemden sonra ki en büyük şansım,bu zor günlerde daha iyi anladım.Birbirimize hiç kıyamıyoruz ve bu yüzden ikimizde biran önce toparlanmamız gerektiğini düşünüyoruz.Destekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar,çok sağolun.

amin canım çok teşekkür ederim herşey kusursuz oldu çok şükür :86:evet birlikte paylaştık düğün heyecanını sizlerden çok öğrendim hepinize çok teşekkür ederim

derincim çok sevindim çok şükür

derincim çok sevindim bu habere gözün aydın.Sağlıkla kucağına almanı dilerim

derinciğimm çok sevindim, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah dünyaya. doğuma ne kadar kaldı ?

birtane,duygu,lacey,swet,elifsenaesra hepinize teşekkür ediyorum canlarım dualarınızı eksik etmediniz Lacey'cim doğum aralık 10 gibi olacak. 2 aydan az kaldı artık. Elifsenaesra tavsiyelerinde çok haklısın canım.Urfada ne testlere ne de doğuma güvenmedik. Biz de o yüzden kalktık Ankaraya geldik. Doğum burda olacak güvendiğimiz bir doktora emanet ediyoruz bebeğimizi. İnşallah canım sağ sağlim doğacak...Allah yavrularını da size bağışlasın öpüyorum

Günaydın kizlar nasilsiniz biziyoruz sukur burda hava kapalı ve soğuk

Derincim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim tAtlim hayirlisiylada kucağına alırsın insallah

derincim çok geçmiş olsun rabbim bir daha evladınla sınamasın seni...inan güzel haberlerine çok sevindim...

angelım istersen telefon numaramı verebilirim,insan kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birileriyle daha farklı paylaşıyor acısını biliyorum çünkü...

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum sizleri,kendinize dikkat edin...

merhaba arkadaşlar , dilerim gününüz güzel geçmiştir.
derinciğim, mutluluk içinde bebeğini dünyaya getir inşallah.
angelciğim hem mutlulukta hemde acılarda tek dayanağımız eşlerimiz

çok teşekkür ederim ablacım herşey byle güzel yolunda gider inş. darısı tüm bekarların başına
canım bir ömür mutluluklar dilerim
senin adına çok sevindim canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

canım çok ama çok teşekkür ederim ilgin için üzerimden büyük bir yük kalktı Allaha şükür.

Derinciğim çok mutlu oldum bu habere, inşallah sağlıkla alırsın kucağına ve güle güle büyütürsün. Çok da az kalmış. Tecrübelerimizden yararlanmak istersen herzaman burdayız.
Angel toparlanabilmene sevindim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. Anne olunca, olmayayazınca insanın duyguları tamamen farlılaşıyor. Bir bebek ağlaması bile çok değişik duygular yaşatıyor insana. Neyseki güzel günler yeniden seni bekliyor...
Matarani çok takip edemedim ama anladığım kadarıyla anneanneni kaybetmişsin, Allahtan rahmet diliyorum.
Okyonuscum, evliliğin hayırlı olsun. Dilerim düğününüzü aratmayacak günler sizi bekliyordur. Mutluluklar.
Kendinize çok iyi bakın kızlar.
Bende haberler iyi , eşim sağ salim yurda döndü, 7 gün oldu hatta, pazartesi yeniden işe başlıyor.
Darısı bütün ayrı kalanların başına.
Şimdilik hoşçakalın.

günaydın kızlar,
ayesercim çok sevindim, gözünaydın canım, dilerim bir daha ayrı kalmak zorunda kalmazsınız. çok zor bi süreç.
inşallah bizim de sağ salim biter

naz8 ayeser çok teşekkür ederim ayeser gözün aydın inş. bir daha ayrı kalmazsınız

kızlar bu gün burudra gidiyoruz haftasonu orda 2. düğünümüz var ordan antalyaya balayına gidiyoruz havalarda serinledi ama bakalım artık şansımıza evliliğimizin bugün 5. günü herşey çok güzel

nete giremem döndüğümde görüşürüz artık hep burda olurum hepinizi kocaman öpüyorum

okyonuscum bu günlerin tadını çıkar, boşwer soğuk hava daha iyidir balayında
diğer düğünün resimlerini de bekliyoruz canım, mutluluklar tekrar

günaydın , güzel ve keyifli bir hafta sonu diliyorum
ayeserciğim gözünaydın ,dilerim eşinden ayrı olan diğer arkadaşlarda eşlerine kavuşurlar
okyonuscuğum ,düğün keyfini sonuna kadar yaşadın , yeniden eşin ve sana bir ömür boyu mutluluklar

Tünaydınnnnn güzellikler
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
herkese muhteşem bir pazar günü diliyorum
hava ne kadar bulutlu olursa olsun hepimizin kalbi güneşli olsun

Son düzenleme:
Tünaydınnnnn güzellikler
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
herkese muhteşem bir pazar günü diliyorum
hava ne kadar bulutlu olursa olsun hepimizin kalbi güneşli olsun

merhaba canım , yazılarında da olsa seni neşeli görmek çok güzel , yüzün hep gülsün angelciğim

Son düzenleme:
selam kızlar, kimsecikler uğramıyor mu topiğimize yaa üzülüyorum böyle gördükçe...
muhabbetinizi özledim.
canım çok sıkkın.kaynım eşimden para isteyip duruyor. deli olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…