• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kader arkadaşlarım,ben doğum öncesi izne ayrıldım ve annemde kalıyorum ve malesef orda internetim yok:(

angelım acını en yakından bilenim allahım bir daha yaşatmasın,sana sabır versin..

okyonusum allahım mutluluğunu daim etsin inşallah çok güzel bir gelin olacaksın eminim...

derin umarım iyidir...

sweetcim inan seni yalnız bırakmak asla istemezdim ama kader utansın.)bende sizi çok özledim inan..

öziii hep aklımdasın inan sana güveniyorum kopar şu formasyonu...

matarani ve monadan pek haber yok sanırım?

birtane az kaldı bacım eşinle beraber olmana sonuna geldiniz nerdeyse...

bu topikten güzl haberler eksik olmasın inşallah kızlar hepinizi çok öpüyorum

:nazar::nazar::nazar:madecim biz de seni öpüyoruz, kendine çok iyi bak, az kaldı canım sağlıkla kucağına almana

merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu bu aralar çok yoğunum
öncelikle angelacığımm çok üzüldüm :59:Allah bir daha böyle bir acı göstermesin.
okyonuscuğum mutluluklar dilerim , bir ömür boyu eşinle sağlık içinde yaşamanız dileğimle. çok güzel bir gelin olacaksın:16:
derinciğim çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.
sweetciğim eşinle uzakta olup ,ayrılık acısını çekmek hiç kolay değil. bu ayrılıklarla birbirinize olan bağlılığınız 2 kat artacak.bu günler bittiğinde siz daha güçlü bir şekilde devam edeceksiniz. her gecenin bir sabahı vardır.
özlemciğim inşallah her şey istediğin gibi olur.

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben kötü günler geçirdim son 1 aydır. Bebeğimi ve kendimi tehlikeye atacak ağır bir hastalık geçirdim. Ankaraya geldik doğum iznine çıktım,eşimde izin aldı bugün test yaptırdık ptesi sonuçlarını alıyoruz,her şey belli olacak bebeğin etkilenip etkilenmediği. Çok tedirginim inşallah hiç bir sorun olmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu süreçte arayıp soran arkadaşlarım oldu hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdanda çoğunuz ilgilenmişsiniz meraklanmışsınız hepinize teşekkür ediyorum,öpüyorum sizi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben kötü günler geçirdim son 1 aydır. Bebeğimi ve kendimi tehlikeye atacak ağır bir hastalık geçirdim. Ankaraya geldik doğum iznine çıktım,eşimde izin aldı bugün test yaptırdık ptesi sonuçlarını alıyoruz,her şey belli olacak bebeğin etkilenip etkilenmediği. Çok tedirginim inşallah hiç bir sorun olmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu süreçte arayıp soran arkadaşlarım oldu hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdanda çoğunuz ilgilenmişsiniz meraklanmışsınız hepinize teşekkür ediyorum,öpüyorum sizi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

derinciğimmm çok geçmiş olsun, hastalık derken nasıl bir hastalık canım,çok üzüldüm . İnşallah bebişin sağlığında herhangi bir olumsuzluk yoktur . dualarımız seninle.nazar değdi topiğimizin annelerine ve meleklerine:59:

Son düzenleme:
kızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....

kızlar anneannemi kaybettik..içim yanıyor.20 senedir bizimle yaşıyordu.annemle konuşamadığım şeyleri bile onunla paylaşırdım..nasıl geçecek bu acı bilmiyorum..memlekete geldim heryerde anısı var artık çıldıracakmış gibi oluyorum..en yakın arkadaşımdı dert ortağımdı çok özlüyorum canımım sabişimi.kabullenemiyorum.hala içerde oturuyor gibi geliyor.kalbim acıyor....

canım başınız sağolsun. Allah anneannenin mekanını cennet eylesin.sevdiklerimizin kayıbı çok zor. ama malesef hayat bu sabırlı olmak ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.

merhaba hanımlar,
mataranicim başınız sağolsun, çok üzüldüm canım, allah sabır versin. çok zor biliyorum.ben de hem anneannemi hem babannemi kaybettim.yıllar geçse de unutulmuyor ama alışıyorsun. zamanla ... allah sana ,eşine ve ilerde doğacak çocuklarınıza uzun ömür versin .
derincim kendine çok iyi bak,dua edicem senin için, inşallah sonuçlarınız iyi çıkacak.
lacey ablacım sağol desteklerin benim için çok değerli, tecrübeli bi asker eşi olarak beni anladığını biliyorum.
bugün eşimin doğumgünü, içim çok buruk. onu mutlu etmek için çabalıyorum,elimden geldiğince.
okyonuscuğumun düğün geldi çattı, mutluluklar diliyorum, çok güzel geçer inşallah düğünleriniz

merhaba hanımlar,
mataranicim başınız sağolsun, çok üzüldüm canım, allah sabır versin. çok zor biliyorum.ben de hem anneannemi hem babannemi kaybettim.yıllar geçse de unutulmuyor ama alışıyorsun. zamanla ... allah sana ,eşine ve ilerde doğacak çocuklarınıza uzun ömür versin .
derincim kendine çok iyi bak,dua edicem senin için, inşallah sonuçlarınız iyi çıkacak.
lacey ablacım sağol desteklerin benim için çok değerli, tecrübeli bi asker eşi olarak beni anladığını biliyorum.
bugün eşimin doğumgünü, içim çok buruk. onu mutlu etmek için çabalıyorum,elimden geldiğince.
okyonuscuğumun düğün geldi çattı, mutluluklar diliyorum, çok güzel geçer inşallah düğünleriniz

merhaba sweetciğim ,teşekkür ederim. eşinin doğum gününde hem senin hemde eşin için çok zor biliyorum. hele özel günlerde ayrı olmak daha fazla etkiliyor insanı. inşallah sabredip daha sonrasında da sabrın mükafatını fazlasıyla alacaksınız .
seni çok takdir ediyorum canım. hem eşine destek olup hemde güçlü durduğun için bazen senin yerinde olsaydım bu kadar güçlü olabilirmiydim diye düşünmeden edemiyorum. ben 1 haftalık ayrılıklar da bile sulu göz tahire gibi dolaşıyorum ortalarda. dediğim gibi bugünlerde bitecek her gecenin mutlaka gündüzü de var:34:

okyonuscuğum asker eşlerine artık sende resmennn katıldın . şu saatlerde düğün heyacınını yaşıyorsun. sana ve eşine bir ömür boyu mutluluklar. yüzün hep gülsünnnnn:16::16::16:

derincim canım herşey güzel olacak sonuçlar iyi olacak inşallah içini ferah tutmaya çalış.hep dualarımdasın inan..görüşelim yine.
çok merak ediyorum seni...

canım allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun yakınlarımızı kaybetmek gerçekten çok acı..
başınız sağolsun....

özlemim kuzum seni de çookkk özledim burdaki sohbetlerimizi hey gidi günler heyyy:)

angelcım canım benim çok üzüldüm,ne desek boş umarım en kısa zamanda toparlanırsın,gel buraya yaz içini dök..

made canım izne ayrılmışsın, allah hayırlı doğumlar nasip etsin...

okyonuscum düğün geldi çattı çok güzel olacak herşey eminim..mutluluklar:)

sweetcim inşallah iyisindir, sen de aklımdasın hep.

birtane canım umarım iyisinidr, minik buğrayı öpüyorum:)

jelly sen de kayınvalidesin artık sanırım, umarım sorun yoktur..

lacey ablacım umarım iyisindir.. sevgiler...

misafirim var bu aralar pek gelemiyorum kızlar, ama aklımdasınız hepinizi öpüyorum..
güzel haberlerle buluşmak dileğiyle:21::21::21:

Son düzenleme:
merhaba sweetciğim ,teşekkür ederim. eşinin doğum gününde hem senin hemde eşin için çok zor biliyorum. hele özel günlerde ayrı olmak daha fazla etkiliyor insanı. inşallah sabredip daha sonrasında da sabrın mükafatını fazlasıyla alacaksınız .
seni çok takdir ediyorum canım. hem eşine destek olup hemde güçlü durduğun için bazen senin yerinde olsaydım bu kadar güçlü olabilirmiydim diye düşünmeden edemiyorum. ben 1 haftalık ayrılıklar da bile sulu göz tahire gibi dolaşıyorum ortalarda. dediğim gibi bugünlerde bitecek her gecenin mutlaka gündüzü de var:34:

teşekkür ederim ablacım, gerçekten zor zamanlar yaşıyoruz ailece, ama yine de eşime karşı neşeli ve güçlü görünmeye çalışıyorum. gece uyanıp eşimi düşünüyorum, napıyor acaba, iyi mi...iyi ki ailem yanımda diyorum, elimdekilerin kıymetini bilmeye çalışıyorum ablacım. bu iki yılı olabildiğince yara almadan atlatmak zorundayız eşimle.
hediye bile gönderemedim eşime, tek yapabildiğim onun için dua etmek.

[sweetcim inşallah iyisindir, sen de aklımdasın hep.

canım sen de benim aklımdasın,misafirlerini yolla uğra aramıza, özlettin. derslerine çalışabiliyorsundur inşallah canım.

mataranii çok üzüldüm canım başınız sağolsun..Allah mekanını cennet eylesin.............Derincim çok geçmiş olsun tekrar..inşallah sonuçlar da olumlu olacak.......

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar...çok özlüyorum sizi çoookkk....

bu arada çıtır gelinimiz okyonusumuz heppp mutlu ol

matarani kullanıcısından alıntı

canım allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun anneanneciğinin yemin ederim bende anneannemle senin gibi 24yılımı geçirdim 2.5yıl oldu kaybedeli çok acı biliyorum.rabbim mekanını cennet etsin sizlere sabir versin yazarken bile hala ağlıyorum nur içinde uyusunlar.:43:

selam kader arkadaşlarım,ben doğum öncesi izne ayrıldım ve annemde kalıyorum ve malesef orda internetim yok:(

angelım acını en yakından bilenim allahım bir daha yaşatmasın,sana sabır versin..

okyonusum allahım mutluluğunu daim etsin inşallah çok güzel bir gelin olacaksın eminim...

derin umarım iyidir...

sweetcim inan seni yalnız bırakmak asla istemezdim ama kader utansın.)bende sizi çok özledim inan..

öziii hep aklımdasın inan sana güveniyorum kopar şu formasyonu...

matarani ve monadan pek haber yok sanırım?

birtane az kaldı bacım eşinle beraber olmana sonuna geldiniz nerdeyse...

bu topikten güzl haberler eksik olmasın inşallah kızlar hepinizi çok öpüyorum
Amin canım sabır bu aralar en çok ihtiyacım olan şey,acımın tarifi yok
inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu bu aralar çok yoğunum
öncelikle angelacığımm çok üzüldüm :59:Allah bir daha böyle bir acı göstermesin.
okyonuscuğum mutluluklar dilerim , bir ömür boyu eşinle sağlık içinde yaşamanız dileğimle. çok güzel bir gelin olacaksın:16:
derinciğim çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.
sweetciğim eşinle uzakta olup ,ayrılık acısını çekmek hiç kolay değil. bu ayrılıklarla birbirinize olan bağlılığınız 2 kat artacak.bu günler bittiğinde siz daha güçlü bir şekilde devam edeceksiniz. her gecenin bir sabahı vardır.
özlemciğim inşallah her şey istediğin gibi olur.
Amin ablacım Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,çok zor

derincim geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin sağlıkla gelir,dualarım seninle tatlım,inanıyorum olumsuz hiçbirşey olmayacak,güzel haberler alacaksınız

Canım Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah

angelcım canım benim çok üzüldüm,ne desek boş umarım en kısa zamanda toparlanırsın,gel buraya yaz içini dök..

İnşallah toparlanacağım canım,acım dinmez ama Allahta sabrını verir.Biraz daha kendime geleyim sizlerleyim yine inşallah

Amin canım sabır bu aralar en çok ihtiyacım olan şey,acımın tarifi yok
inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

Amin ablacım Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,çok zor

derincim geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin sağlıkla gelir,dualarım seninle tatlım,inanıyorum olumsuz hiçbirşey olmayacak,güzel haberler alacaksınız

Canım Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah

İnşallah toparlanacağım canım,acım dinmez ama Allahta sabrını verir.Biraz daha kendime geleyim sizlerleyim yine inşallah

merhaba angelciğim , hoşgeldin zaman hertürlü acının ilacı acılar unutulmaz ama onlarla birlikte yaşamayı öğreniyoruz. daha çok gençsin hayat sana güzelliklerini sunacaktır.

başınız sağolsun canım.Allah sizlere sabır versin. mekanı cennet olur inşallahh

inşallah bir sorun yoktur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. dualarım seninle

matarani başın sağolsun cnm çok üzüldüm derincim çok büyük geçmiş olsun hayırlı hbrlerini bekliyoruz dualarım seninle kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilk düğünü atlattık kocişimle evimizdeyiz:62:
sıra 2. düğünde perşembe gece burdura gidiyoruz ordan antalyaya ama havalada soğudu bakalım balayı şansımıza artık:97: fotoğraf ekledim bakabilirsiniz facebooktan:6:

matarani başın sağolsun cnm çok üzüldüm derincim çok büyük geçmiş olsun hayırlı hbrlerini bekliyoruz dualarım seninle kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilk düğünü atlattık kocişimle evimizdeyiz:62:
sıra 2. düğünde perşembe gece burdura gidiyoruz ordan antalyaya ama havalada soğudu bakalım balayı şansımıza artık:97: fotoğraf ekledim bakabilirsiniz facebooktan:6:

Canım fotolarını gördüm,çok çok çokk güzel bir gelin olmuşsun maşallah.Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Antalya tarafına gidecektiniz balayına yanılmıyorsam,daha sıcak olur oralar canım.Güzel de bir balayı geçirirsiniz.2 düğün biraz yorucu oluyor,benim de öyleydi bir istanbul bir ankara ama ara var sizde dinlenmeye vaktiniz olacak.Bizim istanbulda ki düğünün ertesi günü ankaradaydı ve yorgunluktan bitmiştik.

Back