Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol güzelim,ahhh kuzuuuummm inşallah kazanırız,atanırız ozaman deymesinler keyfimize
canım benim ses bombalarıyla,taciz ateşleriyle geçiyor günlerimiz,inşallah eşinle güzel güzel geçirirsiniz izni,evde olduğunu bilmek bile yetiyor
angeli ben de çok merak ediyorum yaa inşallah iyidir, faceden de mesaj attım ama hala cevap yok...
slm tatlım nasılsın? dün gelinliğimi teslim aldım kuaförüde ayarladık düğünü bekliyoruz artık
selam kızlar, nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepinize.
canım kalabalık geliyorlarmış,nerde kalacaklar?
bizde kalcklar cnm bizde ananem ve dayımlara gidicez annem babam kalck sadece bizim evde daha babamın tarafından gelcekler bulgaristandan baya kalabalık olcak bakalım napçaz cumadan doluyor ev
canım orduevine postalasana kayınvalideyi falan, sakın kendi evini açma benim gibi. az kalmış hadi bakalım
yeni gelinimiz sana şimdiden mutluluklar diliyorum,
dilerim çok mutlu bi asker eşi olursun, eşin yanından hiiç ayrılmaz, güzel güzel yerlere gidersiniz inşallah
amin canım tesekkür ederim iyi dileklerin için sende inş. tez zamanda eşine kavuşur bir daha böyle ayrılıklar yasamazsınız
amin canım inşallah, uzakta evlilik yürütmek çok zor. inş yıpranmadan atlatırız bu süreci