• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

inşallah buralarda yaşamak gerçekten berbat.Öyle güzel yerleri var ki doğunun ama değerlendiremiyorlaR.Kafalar değişmeden buralar güzelleşmez...:70:

ahhh kuzuuuummm inşallah kazanırız,atanırız ozaman deymesinler keyfimize :7:

canım benim ses bombalarıyla,taciz ateşleriyle geçiyor günlerimiz,inşallah eşinle güzel güzel geçirirsiniz izni,evde olduğunu bilmek bile yetiyor :31:

angeli ben de çok merak ediyorum yaa inşallah iyidir, faceden de mesaj attım ama hala cevap yok...
Sağol güzelim,

slm tatlım nasılsın? dün gelinliğimi teslim aldım :62::62:kuaförüde ayarladık düğünü bekliyoruz artık:66:

Çok az kalmış tatlım,
Bu arada bırak da son bekar günlerini geçirsin, emin ol evlenince çok çıkmıyorlar, zaten evlileri pek davet etmezler böyle toplanmalara. Benim eşim mesela, ayda bir maça gider o da en fazla 1,5-2 saat sürer. Merak etme... :21:

derinden taze haber alanınız var mı? angel nasıl? ben çok takip edemiyorum kızlar.
Ozlem, matarani, habersiz bırakmayın, sweetcim senin eşin nasıl?

kızlar düğünüme tam bir hafta kaldı haftaya bugün bu saatlarde kuaförde olucam inş. hayırlısıyla:123: topik çok boş nerelerdesiniz bakalım

herkeze iyi akşamlar.bende asker eşiyim aranıza katılıp sohbetlerinize dahil olmak istiyorum :)

ben yokum diye mi bu sessizlik acaba kızlar:35:

hepinizi çok özledim, ayrı ayrı merak etmekteyim...yaaa derincim ve angelim nasılmış?? inşallah iyilerdir melekleriyle beraber:5: kocaman kocamancık öpüyorum sizi...bu arada biz iyice alıştık antalyaya...her ne kadar ufak tefek sorunlar olsa da herşey yolunda diyebilirim..ama babamız cuma gidiyo:43: onunla zaman çok çabuk ve güzel geçti..bakalım o olmadan nasıl olacak....sorunlarımın en büyüğü aşırı ilgi:37: geldiğimden beri aman ne istersin aman şunu mu bunu mu aman şöyle mi seversin böyle mi canının istediğini söyle ne istersen söyle yok az yedin az daha ye..........vs bazen imdat diye bağırasım geliyo heee :36: çok şükür deyip oturuyorum:6: sağolsunlar...

güzel günler...sevgiler tatlışlarım....

selam kızlar, neden kimse gelmiyor, kızıcam valla,
kocam da yok zaten bakın depresyona girerim. beni yalnız bırakmayın:14:

birtanecim gelişleri iyi de gidişleri çok kötü dimi canım, ama az kaldı sizin, çoğu gitti. kayınvalidenler de iyiler maşallah, yapabildiğin kadar naz yap sen de. kociş dönünce sen onu nazlıcaksın artık:34:

benim de aklım derin ve angelda, umarım ikisi de çok iyidir.

made in doğuma da az kaldı,:nazar:

okyonusun düğün geldi çattı.heyecan doruktadır:1:

jeli ve özlem nerelerdesiniz hatunlar?

selam kızlar nasılsınız...ben formasyon peşinde koşturuyorum pek giremedim bu ara..burada olaylar çıktı gösteri yaptılar bol bol polisi taşladılar, biber gazından bizde nasibimizi aldık...

kızlar angelle konuştum beyin anomalisi yüzünden bebeğin solunumu durmuş ve kaybetmiş bebeğini çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim..

sweettciğim sen nasılsın kuzum ne zamn gelecek izne işin oralar nasılmış..kendinne iyi bak canım hep aklımdasın..

okyonuscuğum düğüne çok az kaldı hayırlısıyla geçirirsiniz bu günleri çok stereslisin eminim..

herkesi çok çok öptüm

selam kızlar benim düğüne kaldı son 4 gün:64:

özlemcim Allah kolay versin sağ saplim atlatıcaksınız inş. ordaki görevinizi beimde düğün yaklaştı son 4 gün hüzün sevinç mutluluk stres hepsi birbirine arıştı çok garip duygular içerisindeyim:97:

angella bende konuştum bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm Allah sabır versin

sweecim az kaldı düğüne bekleyişteyiz paşamla seninde eşin inş. kısa zamanda gelir izne bellimi izin tarihiniz

birtane eşinin izni bitiyormuş baya alışmıştır oğluşunda babasına yine ayrılıcaklar zor olck ama az kaldı szinde seneye bu zamanlar eşinle oğluşunla evinde olcn ne güzel kaynvalidenlerde çok ilgiliymiş maşallah:nazar:

mona nerelerde hbriniz varmı oda bayadır ugramıyor mera ettim

günaydın kızlar,
özlemcim ve okyonuscum eşimin izin tarihleri belli değil malesef. bekliyoruz öyle, sağ salim dönsün de...
özicim inşallah alırsın formasyonu, oralarda daha kolaydır belki. olaylardan pek dışarı çıkmamaya çalış, etkilenirsin alalh korusun gazdan falan.
okyonuscum çok güzel bi gelin olacaksın eminim, resimlerini bekliyorum, kına geceleriniz çok güzel oluyor özellikle.
angeldan haberim vardı kızlar benim de ama buraya yazmaya elim gitmedi, umarım kısa sürede iyileşir toplarlar ve aramıza döner. çok merak ediyorum:59:
derincim de çabucak iyileşir inşallah, ondan da haber bekliyoruz.:nazar:
made sanrıım izne ayrıldı, özletti kendini. :nazar:

swetcim inş. kusursuz gecer düğünüm son 2 gün miğdeme kramplar giriyor çok heyecanlıyım :5: yrn kayınvalidemler geliyor 8 kişi gelcekler kıymetler görümcemde geliyormuş:37: tanışıcaz bakalım çok heyecanlıyım:27:

bizde kalcklar cnm bizde ananem ve dayımlara gidicez annem babam kalck sadece bizim evde daha babamın tarafından gelcekler bulgaristandan baya kalabalık olcak bakalım napçaz cumadan doluyor ev

canım orduevine postalasana kayınvalideyi falan, sakın kendi evini açma benim gibi.:50: az kalmış hadi bakalım:32:

canım orduevine postalasana kayınvalideyi falan, sakın kendi evini açma benim gibi.:50: az kalmış hadi bakalım:32:

yok cnm benim eve önderirmiyim hiç ben daha kalmadım onları yollarmıyım annemde kalcklar bızım cumartesi düğün pazar gelin çıkımı ve mevlüt varevimize itçez elin çıkımından sonra kayınvalidemleri annemler yolca etçek artık::1:

yeni gelinimiz sana şimdiden mutluluklar diliyorum,:nazar:
dilerim çok mutlu bi asker eşi olursun, eşin yanından hiiç ayrılmaz, güzel güzel yerlere gidersiniz inşallah:71:

yeni gelinimiz sana şimdiden mutluluklar diliyorum,:nazar:
dilerim çok mutlu bi asker eşi olursun, eşin yanından hiiç ayrılmaz, güzel güzel yerlere gidersiniz inşallah:71:

amin canım tesekkür ederim iyi dileklerin için sende inş. tez zamanda eşine kavuşur bir daha böyle ayrılıklar yasamazsınız

Back