Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım asker eşleri olarak sakız işine girelim biz![]()
Özlemim ben de sendenim canım 1. gün bayramlaşmayı bekle 2. gün nöbet
ilk defa farklı bir şehir de yalnız bayram geçireceğim
4 gün sonra da istanbulllllllll inşallahh![]()
ahhh angelım ahhh bana 4 gün sonra da Hakkari 14 gün sonra da Hakkariiiiiiiiii![]()
ben bu bayram ailemleyim paşamda gelicek bize 6 gn bizdeseneye tayin var kimbilir buzamanlar nerde olucaz
![]()
ben de bu bayram ilk defa ailemle değilim okyonusum
seneye nerede olursak olalım eşlerimizle oluruz umarım![]()
kızlarrr ben size bir şey danışmak istiyorum
ben henüz bekarım 2 yıllık bir ilşkim var ama acaba evliyken mi yoksa nişanlılık döneminde askere gitmesini tavsiye edersiniz bi an önce evlenmek istiyoruz birbirimizi çok sevioruz ama askere giderse 1 sene planlar ertelenecek malum... evli olursakta ben ailemden ayrı bir şehrde onun memlektnde yaşayacağım babamn evine dönmem saçma olur kaynanamda da yaşayamam kendi evmde tek başıma yabancı bir memlekette nasıl olur çok karışık bilemiorm lütfn yardımcı olun
ay canım benim yaa şimdi nekadar hissedersin onların yokluğunu inş.canım ayrılmayız eşlerimizden şimdiden onu düşünüyorum çok zor![]()
Canım hissetmemmi hiç
yarın sabah herkes bizim evde toplanacak,abilerim,amcamlar,halamlar,kuzenler,yeğenlerim
babam en büyük erkek kardeş o yüzden herkes bizde olur her bayram
sadece ben ve yurtdışında ki abim olmayacağız malesef alışmam lazım artık![]()
İnşallah canım, sağol dileklerin için, Siz nereleri yazacaksınız? Batı ; ilk tercihe de istanbul yazmayı düşünüyoruz. Hatta geçen eşime İstanbula gidince fotoğraf kursuna gideceğim dedim. O da kahkaha attı. Ben şimdiden hazırlamışım kendimi istanbul'a
canım biz ankaradan geldiğimiz için 1. bölge olamıyor...2 3..bakacağız artık..yani aslında aklımızdan ilk geçenler balıkesir ve samsun....ama bizim durumumuzdakilerin ilk tercihleri genelde buralar oluyormuş o yüzden pek umutlu değiliz gibi..hayırlısı yaa..birlikte olalım da inşallah....istanbul çok güzel şehir ama tadını çıkarmak isteyene hayat çok daha pahalı... inşallah en çok istediğiniz yer olsun...bana şimdi sorsalar yüz kere ankara derim..çoook güzel yaşanmışlıklarım kaldı orada.............
bu arada hepinizin bayramını kutluyorum kızlar..bizim eşimle ayrı geçen ikinci bayramımızve son olmayacak da
![]()