Asker Eşleri

hatta ve hatta asker eşi olmak; eşinin bayramın 1. günü bayramlaşmaya gitmesi, 2. gün de nöbetçi olmasıdır....yani asker eşi her halukarda yapayalnızdır

:72:

....3. günü de istirahatli olduğu için de yatıp uyumasıdır...bayram benim için bitti bile :9::9: huuuuuuuuu nerdesiniz asker garılarııı hepiciğinizin benim gibi olması lazım uleeeeenn kendi kendime konuşuyom burdaaaaaa....:52::52:

Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Dilerim bu bir dönüm olur, bundan sonra ülkemizde barış zafer kazanır.
Yeni rütbe/kıdemleriniz hayırlı olsunu da ekliyorum. :72:

Özlemim ben de sendenim canım 1. gün bayramlaşmayı bekle 2. gün nöbet :59:
ilk defa farklı bir şehir de yalnız bayram geçireceğim
4 gün sonra da istanbulllllllll inşallahh:66:

ben bu bayram ailemleyim paşamda gelicek bize 6 gn bizde :16:seneye tayin var kimbilir buzamanlar nerde olucaz :50:

kızlarrr ben size bir şey danışmak istiyorum
ben henüz bekarım 2 yıllık bir ilşkim var ama acaba evliyken mi yoksa nişanlılık döneminde askere gitmesini tavsiye edersiniz bi an önce evlenmek istiyoruz birbirimizi çok sevioruz ama askere giderse 1 sene planlar ertelenecek malum... evli olursakta ben ailemden ayrı bir şehrde onun memlektnde yaşayacağım babamn evine dönmem saçma olur kaynanamda da yaşayamam kendi evmde tek başıma yabancı bir memlekette nasıl olur çok karışık bilemiorm lütfn yardımcı olun

30 ağustos zafer bayramımızı ve ramazan bayramımızı kutluyorum.eşimin yanına geldim yükseekovaya ev yerleştirdik.bayramda burdayız 2.gün eşim izni bitiyo iş başı yapcak ben de yalnızım sizler gibi

kızlarrr ben size bir şey danışmak istiyorum
ben henüz bekarım 2 yıllık bir ilşkim var ama acaba evliyken mi yoksa nişanlılık döneminde askere gitmesini tavsiye edersiniz bi an önce evlenmek istiyoruz birbirimizi çok sevioruz ama askere giderse 1 sene planlar ertelenecek malum... evli olursakta ben ailemden ayrı bir şehrde onun memlektnde yaşayacağım babamn evine dönmem saçma olur kaynanamda da yaşayamam kendi evmde tek başıma yabancı bir memlekette nasıl olur çok karışık bilemiorm lütfn yardımcı olun

bu soruyu niçin burda sordun anlamadım sevgilisi nişanlısı eşi askerde olanları toplandığı topik var ordan öğrenebilirsin burdakilerin çoğu eşlerinden en az 2 yıl ayrı kimisi mecburen kayınvakidesiyle yaşıyor kimisi mecburen ailesinin yanına kimisi tek başına evinde kalıyor nişanlıyken gitsin desem benimi dinliycen :51:belki nişanlıyken gidicek aranız açılıcak bu ayrılığa dayanamıycanız millete göre hareket etme derim ben kendi kararınızı kendiniz alın herkezin yapısı farklı kişiden kişye değişir o özlem duyusu hasret çekmek:68:
heee bu arada tek başıma yabancı memlekette nasıl yaşarım demişsin yaşayan yaşıyor işte dedğim gibi herkezin yapısı :51:

ay canım benim yaa şimdi nekadar hissedersin onların yokluğunu inş.canım ayrılmayız eşlerimizden şimdiden onu düşünüyorum çok zor:50:

Canım hissetmemmi hiç
yarın sabah herkes bizim evde toplanacak,abilerim,amcamlar,halamlar,kuzenler,yeğenlerim
babam en büyük erkek kardeş o yüzden herkes bizde olur her bayram
sadece ben ve yurtdışında ki abim olmayacağız malesef alışmam lazım artık:58:

Canım hissetmemmi hiç
yarın sabah herkes bizim evde toplanacak,abilerim,amcamlar,halamlar,kuzenler,yeğenlerim
babam en büyük erkek kardeş o yüzden herkes bizde olur her bayram
sadece ben ve yurtdışında ki abim olmayacağız malesef alışmam lazım artık:58:

öyle canım alışıaz artık yeni bir haya kurduk eşlerimizle olck planlarımız ailelerimizle değil onlar yanımızda olsunda ailemizinde sağlığı sıhati yerinde olsun seslerini duyalım izinlerde görürrüz inş. onlar gelir öyle böyle devam ediyor hayat:97:

İnşallah canım, sağol dileklerin için, Siz nereleri yazacaksınız? Batı ; ilk tercihe de istanbul yazmayı düşünüyoruz. Hatta geçen eşime İstanbula gidince fotoğraf kursuna gideceğim dedim. O da kahkaha attı. Ben şimdiden hazırlamışım kendimi istanbul'a :1:

canım biz ankaradan geldiğimiz için 1. bölge olamıyor...2 3..bakacağız artık..yani aslında aklımızdan ilk geçenler balıkesir ve samsun....ama bizim durumumuzdakilerin ilk tercihleri genelde buralar oluyormuş o yüzden pek umutlu değiliz gibi..hayırlısı yaa..birlikte olalım da inşallah....istanbul çok güzel şehir ama tadını çıkarmak isteyene hayat çok daha pahalı... inşallah en çok istediğiniz yer olsun...bana şimdi sorsalar yüz kere ankara derim..çoook güzel yaşanmışlıklarım kaldı orada.............

Back