Asker Eşleri

selam kızlar, evime döndüm aldım çayımı oturdum bilgisayarımın başına. özledim sizleri.
tuncelide şehit olan iki askerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

selam kızlar, evime döndüm aldım çayımı oturdum bilgisayarımın başına. özledim sizleri.
tuncelide şehit olan iki askerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

merhaba sweetciğim acısıyla tatlısıyla bir bayram daha geçti. dilerim tatilin güzel geçmiştir diyeceğim ama biliyorum ki eşinsiz olmuyor malesef:50:
son dakika haberlerinde gördüm bende ,Allahtan rahmet dilemek ,ailelerinede sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor malesef elden:5::5:

merhaba sweetciğim acısıyla tatlısıyla bir bayram daha geçti. dilerim tatilin güzel geçmiştir diyeceğim ama biliyorum ki eşinsiz olmuyor malesef:50:
son dakika haberlerinde gördüm bende ,Allahtan rahmet dilemek ,ailelerinede sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor malesef elden:5::5:

evet ablacım pek tatil olmadı malesef, eşimden haber beklemekle geçti. inşallah birlkte kutlayacağımız bayramlarımız olur eşimle de. elden başka bişey gelse keşke...

günaydın kızlar nabersiniz bakalım izin bitti eve döndük çok şükür herkes napıo

günaydın rüyanaz, izin dönüşü kötü oluyor malesef. yarın işbaşı yapıcaz:59:

selam kk nın güzelleri nasılsınız:6: yarın işi görüşmem var çok heyecanlıyım benim için dua edermisiniz hayırlısı olsun bakalım cuma gece 11 gibi başvuru yaptım dün öğlen aradılar 64 villalık bir proje ve şantiye şefi arıyorlar dün konuştuk pazartesi yüz yüze görüşmeye çağıdılar hakkımda hayırlısı olur inş.:18:

günaydın kızlar nabersiniz bakalım izin bitti eve döndük çok şükür herkes napıo

günaydın canım

evet ablacım pek tatil olmadı malesef, eşimden haber beklemekle geçti. inşallah birlkte kutlayacağımız bayramlarımız olur eşimle de. elden başka bişey gelse keşke...

sağlık olsun sweetciğim ,eşinle uzun yıllar kutlayacak çok bayramlarınız olacakk
selam kk nın güzelleri nasılsınız:6: yarın işi görüşmem var çok heyecanlıyım benim için dua edermisiniz hayırlısı olsun bakalım cuma gece 11 gibi başvuru yaptım dün öğlen aradılar 64 villalık bir proje ve şantiye şefi arıyorlar dün konuştuk pazartesi yüz yüze görüşmeye çağıdılar hakkımda hayırlısı olur inş.:18:

merhaba canım , dilerim iş görüşmesinden güzel sonuçlar alırsın

Ben de asker eşi olacağım Allah kısmet ederse. Bazen bu beni çok düşündürüyor... Sizler memnun musunuz acaba hanımlar? Allah her şeyin hayırlısını versin.

Ben de asker eşi olacağım Allah kısmet ederse. Bazen bu beni çok düşündürüyor... Sizler memnun musunuz acaba hanımlar? Allah her şeyin hayırlısını versin.

memnun olmak?ilginç?eşimle mesleği için evlenmediğimden onun mesleğiyle ilgilide memnunmuyum acaba diye düşünmediğimden bu soruya cevap veremiycem...

Günaydın kızlar,hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ve allah seneye hepimizi eşlerimiz yanımızdayken bayram yaşatmayı nasip etsin diyorum

günaydın hanımlar,nasılsınız?
pazartesi sendromum hat safhada. eşim gideli neredeyse 2 ay olmuş...hakikaten çok memnunum yani:1: sabah sabah hiç güleceğim yoktu.
okyonuscum iş görüşmende başarılar

günaydın sweet günaydın made:71: nasılsınız özledim valla herkesi yaa yapayalnız geçirdim bayramı:31:

valla madeciğim ben de çok güldüm memnun musunuz ne demek yaa hakikaten ben de hiç düşünmemiştim:44:

günaydın kızlar,özimm bayramda griple boğuşuyodum giremedim:(sweetcim bi bakmışsın kavuşmanıza iki ay kalmış:34:size nasıl dua ediyorum bilemezsiniz kızlar...

ya bu topiğe girip benim eşimde askerde yazanlarada kılım bi oku kardeşim yaaa

günaydın kızlar,özimm bayramda griple boğuşuyodum giremedim:(sweetcim bi bakmışsın kavuşmanıza iki ay kalmış:34:size nasıl dua ediyorum bilemezsiniz kızlar...

ya bu topiğe girip benim eşimde askerde yazanlarada kılım bi oku kardeşim yaaa

geçmiş olsun canım..hee kısa dönemmiş biri :9::9:

yaa bi de onlar var dimi, acemi erliği bile meslek sanan zeki türk kadını dolu...topiği değil başlığını bile okumuyorlar sanırım.:52:
özlemciim görünmüyosun hiç, naptın bakiyim bi ara ayrıntılı konuşalım hakkaride bayram nasıl geçiyormuş:34:
madecim geçmiş olsun canım

yaa bi de onlar var dimi, acemi erliği bile meslek sanan zeki türk kadını dolu...topiği değil başlığını bile okumuyorlar sanırım.:52:
özlemciim görünmüyosun hiç, naptın bakiyim bi ara ayrıntılı konuşalım hakkaride bayram nasıl geçiyormuş:34:
madecim geçmiş olsun canım

napayım kuzum yaa sıkıntıdan patlıyorum sürekli evdeyim...bayram yaşadım mı bilmiyorum yani,eşim 2.gün nöbetçiydi taa 3.gün gece geldi malum ortalık karışık...senin nasıl geçti, eşinsiz ne kadar iyi geçebilirse artık:43:

bu arada tuncelide halı sahada maç yapan polislere saldırdı köpekler,komiserin eşi de şehit oldu...allah belalarını versin adilerrrrrr......

napayım kuzum yaa sıkıntıdan patlıyorum sürekli evdeyim...bayram yaşadım mı bilmiyorum yani,eşim 2.gün nöbetçiydi taa 3.gün gece geldi malum ortalık karışık...senin nasıl geçti, eşinsiz ne kadar iyi geçebilirse artık:43:

bu arada tuncelide halı sahada maç yapan polislere saldırdı köpekler,komiserin eşi de şehit oldu...allah belalarını versin adilerrrrrr......

nası olsun canım işte eşimden telefon beklemekle geçti, bi deniz havası aldım geldim. hep evdeydim hiç bi yere çıkmadım. kimseyi görmek kimseye laf anlatmak istemedim. işe de zor geldim.
allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim...allah ailelerine sabır versin. halı sahada da hiç mi güvenlik önlemi almazsınız aklım almıyor ki, nasıl bi güvendir yani, allahın tuncelisi işte, kadıncağız bile gitmiş izlemeye rahat rahat. yolda zor yürünen iller bunlar

ayy nasıl üzüldüm onlara anlatamam....

offf sormayın yaa inanın markete bile giderken acaba ne zaman ensemden kurşun yicem diye düşünüyorum...eşimle sürekli etrafımıza bakarak yürüyoruz,gel hava alalım diyor,amaaann havası batsın diyorum,korkunç bir yer kızlar yemin ediyorum yaşanmaz burda....geçen akşam orduevine yemeğe gittik,ben de dalmışım,arkamdan asker masaya cola bırakacakmış,ben de görmedim,tam colayı koyduğu sırada bi sıçradım,önümde ne varsa döküldü yerlere, herkes bize baktı,korkudan ölüyordum resmen...her gece,her sabah eşime sıkı sıkı sarılıyorum,kızıp bağırdığı zaman hiç bişe demiyorum,allahım ya bişe olursa ona diye bi daha göremezsem onu diye,sürekli manyakça fikirler,kapı çalınca sıçrıyorum allahım kara haber mi diye....offffff.....daha neler neler anlatılmaz yaşanır......................

özlemcim tahmin edebiliyorum, aklım sende hep. hakkari lafı geçince seni düşünüyorum.
sen sokakta yürümeye korkarken insanlar maça gidip şehit düştüler. inanılır gibi değil. keşke birisi gitmeyin deseymiş,...off offf gencecik insanlar gitti yine.

Back