Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef öyle özlemcim malesef biz burada bi yerlerimizi yırtsak da, afedersin, kimsenin umurunda değil.........başımız sağolsun
ziyaretçiler hani önceden sayfadan küsüp gidenler olmuştu ya belki onlardır:44: yani bazıları bile olsa
ben de oğluşun uyanmasını bekliyorum..avmye gideceğiz ana oğul..deli gibi indirim var..bu sene ve seneye için bol bol cici alacağım balıma kendim için bakmamaya çalışacağım ama............ inşallah yine ipin ucunu kaçırmam
gidin canım dağıt kafanı.ben günlerdir hiç dışarı çıkmadım.sadece balkona çıkıyorum.ayın 27 sinde kayınvalideme gidicm.depresyona girdim şimdiden.eşimlede hiç iyi değiliz.birde üstüne bu haberler.kaldıramıyorum ben.bir şeylerin değişmesi lazım yada benim tamamen değişmem lazım.
öyle tatlım kafa dağıtmaya çok ihtiyacımız var çık sen de...inan çıkmadan evde olmak daha da yıpratıyor...ben bir gün çıkmasam hemen depresif moda geçiyorum.........sayılı zaman çabuk geçer canım...gerçekten öyle ya da böyle geçiyor bir şekilde..canını sıkmama çalış ki oğluşun da etkilenmesin annesi....bir de bakacağız ki yeni tayin yerlerimizi konuşuyoruz o zaman birtane demiştin bak çabucak geçti dersin bu arada biz de 19una gideceğiz:97:
ne kadar kalıcaksın orda canım.annenlere uzakmı?
canım tabi uzak..annemler malatyada onlar antalya...aralık sonuna kadar kalmayı planlıyoruz canım bakalım bir aksilik olmazsa.zaten eşim 18ine izne ayrılacak 20 gün, geçen seferden 5 gün kalmıştı, işte 19 günü berabr geçiririz..aralıkta da 15 gün alsa..işte izin sonu da beraber sarıkamışa gideceğiz inşallah..marta kadar da orada oluruz..geçen yıl da kalmıştık öyle orduevinde...marttan temmuza kadar da Allah kerim aslında bizimkiler hiç istemiyor gitmemi..oğluma çok alıştılar bir de...ama işte eşim üzülüyo..hep sizinkilerde kaldınız ben mahçup oluyorum diyor yani kendi kuruntusu..yoksa annemler seve seve yaptı herşeyimizi....bakalım canım ben de gitmek istiyorum..az da onlar çeksin kahrımızı..öyle beleşe dede babaanne olmak yok amma uzun cvp yazmışım
canım ben ancak yaza gelirim mayıs gibi gelebilirim.bu ayrılığımız uzun olucak.bende alıştım annemlerde alıştı ayaza.keşke bende gitmek istesem istekli olsam.ama biliyorum gidince onlar benim değil ben onların kahrını çekicem.çok zor.neyse herşeyin hayırlısı bn en çok eşime üzülüyorum.kaç gündür konuşamıyoruz bile.zaten sabahın köründen gece yarılarına kadar çalışıor.inan çok zorluyorum kendimi konuşmak için ama içimden gelmiyor.konuşmak nasılsın demek bile istemiyorum.neden böyle oldu bilmiyorum ama istemiyorum.onu kaybetmekte istemiyorum benimle olmasınıda istemiyorum.hem ok özlüyorum hemde tek başıma kalmak istiyorum.aklımdan bir sürü kitap film alıp çekip gitmek geliyo kimsenin olmadığı bir yere.neyse bende amma uzun dert yanmışım:)
selam kızlar,
yine kötü haberlerle dolu bir gün. şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. hepimize de sabır tabi...
özlemcim hemen sen geldin aklıma yine duymuştur dedim. nasıl bayram geçiricek bu ülke nasıl eğleniyor ben anlayamıyorum.
off kızlar ya sizin de kayınvalide yanına gideceğinizi okudukça çok üzülüyorum inanın,
eşlerimizden ayrı olduğumuz yetmezmiş gibi...insanda psikoloji kalmıyor gerçekten.
benimki aramış eşimi" sweet bizi niye istemiyor" diye sormuş.
eşim de benim kimseyi istemediğimi yalnız kalmayı tercih ettiğimi söylemiş.
ben buraya geldiğim için sanırım onlar da artık evlerine döndüler bana uğramadan.
sanki etkilenmiş gibi geldi bana.
ben de yazlığa geldim ama kendimi suçlu gibi hissediyorum eşim ordayken. denize giresim gelmiyor,
hiç keyfim yok.
sanki eşim de o haldeyken sen nasıl denize giriyorsun diye düşünüyor...
çok karışık duygular...
off kızlar ya sizin de kayınvalide yanına gideceğinizi okudukça çok üzülüyorum inanın,
eşlerimizden ayrı olduğumuz yetmezmiş gibi...insanda psikoloji kalmıyor gerçekten.
benimki aramış eşimi" sweet bizi niye istemiyor" diye sormuş.
eşim de benim kimseyi istemediğimi yalnız kalmayı tercih ettiğimi söylemiş.
ben buraya geldiğim için sanırım onlar da artık evlerine döndüler bana uğramadan.
sanki etkilenmiş gibi geldi bana.
ben de yazlığa geldim ama kendimi suçlu gibi hissediyorum eşim ordayken. denize giresim gelmiyor,
hiç keyfim yok.
sanki eşim de o haldeyken sen nasıl denize giriyorsun diye düşünüyor...
çok karışık duygular...
Hoşgeldin canım özlettin kendini
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh bebişimmmmm aaaaaaaaaaaaaahhhh bi dua edem dedim elime yüzüme bulaştırdım..en sevdiklerimden senle monayı unuttum iyi mi senden de çok özür dilerim kuzuş yaaa inşallah hayırlı sağlıklı taptalı bebişin olsun oralarda çooook mutlu olun
hoşgeldin ayeser umudu kesmiştim senden ben nslsn Levent nasıl...biz iyiyizzz...büyüdük...arkadaş oluyor artık oğlum bana
İnşallah canım, sağol dileklerin için, Siz nereleri yazacaksınız? Batı ; ilk tercihe de istanbul yazmayı düşünüyoruz. Hatta geçen eşime İstanbula gidince fotoğraf kursuna gideceğim dedim. O da kahkaha attı. Ben şimdiden hazırlamışım kendimi istanbul'aevet ayesrcim çok çok zor babasız büyütmek......çok şükür yalnız değilim ama yine de babanın yerini kimse dolduramaz...sabırla seneye yazı bekliyoruz işte..sizin de tayin çıkacak değil mi..oooh süper heyecan dolu olacağız hepimiz baharda azaltmışsınız epeyce 38 gün nedir ki....inşallah bir dahaki doğu tayininizde de ayrılmazsınız
asker eşi olmak hiç bilmediğin bir memlekette bayramı yapayalnız geçirmektir...................................
her şey vatan için ne de olsa