Asker Eşleri

kızlar şimdiden 30 ağustos zafer bayramınızı kutluyorum, rütbe ve kıdemleriniz hayırlı olsun, nice güzel bayramlara inşallah eşlerimizle.

Canım inşallah bir daha ki ramazan bayramında birlikte olacaksınız.Hem erkekin yanında,güzel anne :34::nazar::emir_bebek:

inşallah canım sağol teşeküürler....zaten o da olmasa hiç geçmezdi zaman herhalde....:97: ya bu arada yarın hem de 30 ağustos evet zafer bayramımız da kutlu olsun...bana hergün aynı olduğu için pek takvimlerle aram yok bu sene:1:

Slm kızlar nasılsınız,bayram nasıl geçiyor :55:
benim istanbul planlarım değişti
uçak ve tren de yer bulamadığım için geç gidecektim,otobüs yolculuklarından nefret ediyorum bu yüzden onu düşünmemiştim bile ama bir mucize oldu yarın akşam ki uçakta rezervasyon iptali nedeniyle 1 kişilik yer açılmış hemen aldım biletimi ve yarın akşam 21.40'da istanbula gidiyorummm:66::66:
o kadar mutluyum ki anlatamam,birazdan eşimle alışverişe çıkacağız herkese ufak da olsa hediye alacağız :34:
bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim :71:
çokkk öpüyorum herkesiiiii :48:

Son düzenleme:
uçak ve tren de yer bulamadığım için geç gidecektim,otobüs yolculuklarından nefret ediyorum bu yüzden onu düşünmemiştim bile ama bir mucize oldu yarın akşam ki uçakta rezervasyon iptali nedeniyle 1 kişilik yer açılmış hemen aldım biletimi ve yarın akşam 21.40'da istanbula gidiyorummm:66::66:
o kadar mutluyum ki anlatamam,birazdan eşimle alışverişe çıkacağız herkese ufak da olsa hediye alacağız :34:

canım benim çok sevindim hadi bakalım benim yerime de gez toz..öpüyorum seni:54:

selam kızlar
bende evime geldim 3 günde olsa memlekete gittik çok şükür. bugün bayramın 3. günü ama sanki hiç bayram değilmiş gibi geliyor. evde yalnızım eşim nöbetçi. hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum iyi bayramlar...

İnşallah canım, sağol dileklerin için, Siz nereleri yazacaksınız? Batı ; ilk tercihe de istanbul yazmayı düşünüyoruz. Hatta geçen eşime İstanbula gidince fotoğraf kursuna gideceğim dedim. O da kahkaha attı. Ben şimdiden hazırlamışım kendimi istanbul'a :1:

canım biz ankaradan geldiğimiz için 1. bölge olamıyor...2 3..bakacağız artık..yani aslında aklımızdan ilk geçenler balıkesir ve samsun....ama bizim durumumuzdakilerin ilk tercihleri genelde buralar oluyormuş o yüzden pek umutlu değiliz gibi..hayırlısı yaa..birlikte olalım da inşallah....istanbul çok güzel şehir ama tadını çıkarmak isteyene hayat çok daha pahalı... inşallah en çok istediğiniz yer olsun...bana şimdi sorsalar yüz kere ankara derim..çoook güzel yaşanmışlıklarım kaldı orada.............

Benim de istanbulda işte, lise, üniversite, sevgililik,nişanlılık... Tayin oraya çıkarsa alışma süreci olmadan diiiiirek yaşamaya başlarız:1:

Çok sevindim adına, umarım keyifli vakit geçirebilmişsindir.

kızlar tatildemisiniz hala nerelerdesiniz bakalım?bu bayram bana yaramadı kocişimden uzakta olunca kendimi tatlıya verdim 2.5 kilo olarak döndü bana bu bayram:)aman canımız sağ olsun.inşallah tatilleriniz güzel geçiyordur.

kızlar tatildemisiniz hala nerelerdesiniz bakalım?bu bayram bana yaramadı kocişimden uzakta olunca kendimi tatlıya verdim 2.5 kilo olarak döndü bana bu bayram:)aman canımız sağ olsun.inşallah tatilleriniz güzel geçiyordur.

evdeyim ben canım paşamda bize geldi birlikteyiz :66:yrn davetiye bakıcaz bakalım kaldı düğüne 36 gün:6: önceki günlerde daha heyecanlıydım şafak 100 küsürdü geçmiyor diyordum ok çabuk geçiyor nikahta oldu onun rahatlığı çöktü sanırım :1:düğün olmadı gerçi yine ayrı yaşıyoruz ama soyadım değişti:51:

selamlarrr , bütün arkadaşların geçmiş bayramlarını kutlarım. bayramda sevdiklerimizle beraber olmak için büyüklerimizin yanına gittik. biraz önce döndümm. güzel bir bayram geçirdim. :16::16:

Back