Asker Eşleri

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ben de döndüm, geçmişi okumaya zaman bulamadım, oğlumun peşine koşuşturmaktan hiçbirşeye vakit kalmıyor. Kilo bile verdim:52:
Umarım herşey yolundadır. Nasılsınız? Yeni taşınanlar tayin yerlerşnşzden bahsetseniz biraz. Hamileler nasıl gidiyor? Bebek büyütenler? Düğün bekleyenler?

Selam hanımlar,
Malumunuz 30 Ağustos yaklaştı, eşlerimiz yeni rütbelerini alacak.
Onun bu gurur verici gününde ne yapsam da daha mutlu etsem diye düşünüyorum ama henüz net bir şey bulamadım.
Bayramda evdeyiz, izin kullanamıyoruz.
Yer itibariyle dışarı da çıkamıyoruz.
Bu konu hakkında bana fikir verebilecek olan varsa çok mutlu olurum.

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ben de döndüm, geçmişi okumaya zaman bulamadım, oğlumun peşine koşuşturmaktan hiçbirşeye vakit kalmıyor. Kilo bile verdim:52:
Umarım herşey yolundadır. Nasılsınız? Yeni taşınanlar tayin yerlerşnşzden bahsetseniz biraz. Hamileler nasıl gidiyor? Bebek büyütenler? Düğün bekleyenler?

Hoşgeldin canım özlettin kendini

Selam hanımlar,
Malumunuz 30 Ağustos yaklaştı, eşlerimiz yeni rütbelerini alacak.
Onun bu gurur verici gününde ne yapsam da daha mutlu etsem diye düşünüyorum ama henüz net bir şey bulamadım.
Bayramda evdeyiz, izin kullanamıyoruz.
Yer itibariyle dışarı da çıkamıyoruz.
Bu konu hakkında bana fikir verebilecek olan varsa çok mutlu olurum.

rütbesini siz takacaksınız zaten, daha büyük bir onur olabilir mi?:34:
hayırlı olsun yeni rütbeniz.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr nasılsınız?
biz sahilde bi cafede oturuyoruz hemen bi bakayım dedim buraya
özlemişim cidden ya:)

selam kızlar,
monacığım iyi tatiller eğlenmeye bak tadını çıkar,:71:
ben de ailemin yazlığındayım ama hiç tadını çıkaramıyorum.
eşimin bilgisayarı da bozuldu, görüşemiyoruz:59:
okyonuscum çeyizlerin gelmiş hayırlı olsun tatlım:nazar:

Monacım tadını çıkar tatlım:34:
bu şehrin karasallığından bıkmış olarak söylüyorumm:96:
aynen canım bu tatil bana baya bi gider ama
dönünce kolay adapte olurumn inşallah..
selam kızlar,
biz de ailemin yazlığında kalıyoruz burda canm küçük çok şirin biyer
okadar yere gittim buranın denizi yok hiç bir yerde henüz farkedilmemiş bi yer
o yüzden sanırım sakin oluyor:)
canım sizin de birlikte aşk dolu mutluluk dolu tatiller yapacağınız zamanlar gelecek biliyorsun;)

Son düzenleme:
selam kızlar,

Sweetim inşallah eşinle birlikte bu ayrı tatillerin acısını çıkartacaksınız

sağolun kızlar desteğiniz için, eşimle daha önce burda nişanlıyken tatil yapmıştık.
hep o günler geliyor aklıma.
bir de son gittiğimiz tatil falan. şimdi çok boşum işte ne biliyim.:50:
inşallah sağ salim gelir bi daha hiç tatil yapmasak da olur

süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştim:1: saol teyzesi biz de seni öptük

monnnnaaaaa hoşgeldin zuzum hoşgeldin..çok özlemiştik iyi ki geldin:70:

sweetçim yolun açık olsun..bu gece ve her gece dualarda buluşalım canım:16:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlar:12: hepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......
çok teşekkürler canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun canımcım...
kzılar selam.yarın anneme dönüyorum bol bol konuşucaz.
monocum hoşgeldin bir daha gitme:)
bir tane güzel duların için teşekkürler.Allah hepimizi eşimizle çocuğumuzla ve sevdiklerimizle mutlu kılsın.naz cım ben sana bu konuda yardım edicem :)

devamı yarın:))

canım çok teşekkürler rabbim dualarımız kabul etsin inşallah. yardımlarını bekliyorum ;)

herkese iyi geceler kızlar dün arkadaşlarla huzur evine ziyarete gittik. Allah kimseyi oraya düşürmesin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. çok sevindiler ve yine gelin diyorlar. duygulanmamak elde değil. fırsat bulursanız mutlaka gidin iç huzurunuz için ve ilerde ne oldum değil ne olacağım demek için...

selam kızlar...adanada işlerimizi hallettik geldik memleketime..bayramdan sonra gidiyoruz inşllh...umarım herkesin keyfi yerindedir...birtane beni unutmuşsun:)bebiş ve gideceğimin yerde mutlu mutlu olmak istiyorum duanda:D:D

sipariş dua:D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh bebişimmmmm aaaaaaaaaaaaaahhhh:59: bi dua edem dedim elime yüzüme bulaştırdım..en sevdiklerimden senle monayı unuttum iyi mi:58: senden de çok özür dilerim kuzuş yaaa:69: inşallah hayırlı sağlıklı taptalı bebişin olsun oralarda çooook mutlu olun:70:

hoşgeldin ayeser umudu kesmiştim senden ben:71: nslsn Levent nasıl...biz iyiyizzz...büyüdük...arkadaş oluyor artık oğlum bana:69:

herkesin bayramını şimdiden kutlarım kızlar yarın annemlere gidiyoruz 3 günlüğüne giremeyebilirim nete hem zafer bayramımız hem ramazan bayramımız kutlu olsun. hepinizi çoooookkk öpüyorum güzel hayırlı bayramlar diliyorum

günaydın kızlar...ben çok kötüyüm eşim dün nöbetçiydi sabaha karşı helikopter sesiyle uyandım daha doğrusu sıçradım..eşimin bana öğrettiği gibi anladım geçen helikopterin ambulans helikopter olduğunu ve yine malesef ki 3 şehidimiz var..sadece lanet olsun diyorum lanet...kimin umurunda herkesin bu kadar çabuk unutup normal hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor,kimsenin umurunda değil allah kahretsin değil.............................

günaydın kızlar...ben çok kötüyüm eşim dün nöbetçiydi sabaha karşı helikopter sesiyle uyandım daha doğrusu sıçradım..eşimin bana öğrettiği gibi anladım geçen helikopterin ambulans helikopter olduğunu ve yine malesef ki 3 şehidimiz var..sadece lanet olsun diyorum lanet...kimin umurunda herkesin bu kadar çabuk unutup normal hayatına devam etmesi kanıma dokunuyor,kimsenin umurunda değil allah kahretsin değil.............................

Hakkaridesiniz sanırım.
Allah sabır versin şehir ailelerine.
Şehitlerimize de Allahtan sabır diliyorum.
Zor, çok zor ..

Son düzenleme:

:43::43::43::43:

malesef öyle özlemcim malesef:58: biz burada bi yerlerimizi yırtsak da, afedersin, kimsenin umurunda değil.........başımız sağolsun :59:

ziyaretçiler hani önceden sayfadan küsüp gidenler olmuştu ya belki onlardır:44: yani bazıları bile olsa:37:

ben de oğluşun uyanmasını bekliyorum..avmye gideceğiz ana oğul..deli gibi indirim var..bu sene ve seneye için bol bol cici alacağım balıma:31: kendim için bakmamaya çalışacağım ama............:27: inşallah yine ipin ucunu kaçırmam

Back