Asker Eşleri

Slm kızlar nasılsınız:3:
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

monacımmmm hoşgeldin tatlım
özledik seni
bitti hasretlik sonunda :71:

monaaaaaa monaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn iyi ki geldiiiinnn çok özledik seniiii:52::52:
hoşbuldum bebeğimmmm ben de çookkkk özledimmmmmm
Slm kızlar nasılsınız:3:
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

monacımmmm hoşgeldin tatlım
özledik seni
bitti hasretlik sonunda :71:

hoşbulduk canım evet kavuştuk artık:1:

Öperim o kuzuyu bol bol:70::nazar::nazar:
çok şükür canım postaladık:52:
k.pederim birtanedir,o sülalenin içinde tek
düğünde bütün takılarımı o taktı zaten eşimin tarafından
kendisi kuyumcu da:1:

süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştim:1: saol teyzesi biz de seni öptük

selammmm kızlarrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmm:80:
hepinizi çoookkkkkkkk özledimmmmmm
ben yokken yokluğumdan duydukları üzüntüyü dile getiren bütün arkdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim:1::1:
ama görüyorum ki topğimiz tertemiz olmuş, gidişimin bir faydası olmuş:)
çok yazmışsınız okuyamıyorum, umarım herkes iyidir..
ben çok iyiyiym memleketimdeyim tatil devam ediyor:)
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun, hepinizi öperim.....

monnnnaaaaa hoşgeldin zuzum hoşgeldin..çok özlemiştik iyi ki geldin:70:

sweetçim yolun açık olsun..bu gece ve her gece dualarda buluşalım canım:16:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlar:12: hepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......

birtanecim çok sağol güzel dileklerin için,:71:
senin de yakışıklı oğluşun sağlıkla büyüsün, :nazar: kocişine çabucak kavuşun canım

süper yaa hep bir kuyumcu kayınbabam olsun istemiştim:1: saol teyzesi biz de seni öptük

herkesin kadir gecesi mübarek olsun......Allahımız benim jelby ve sweetin eşlerini tez zamanda bize kavuştursun, yani zaman çabuk geçsin.......özlemcim oralarda kocişiyle çok rahat etsin güzel günler geçirip dönsün...madecim derincim ve angelim sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın büyütsün..angel ve okyonus eşiyle gitsin doğuya...naz,elifsenaesra, kasvetli ve diğer arkadaşların gönül muratları olsun...şimdilik aklıma gelenler bunlar:12: hepinizi öptm sevgi pıtırcıklarım......

birtanecim teşekkür ederim ben de çoık özlemiştim...
ama duanın içine beni de kat seneye bize de doğu tayini var ben de gideyim eşimle:5:

bitanecim güzel duan için çok teşekkür ederim inşşaalllaaaaahh buğra ve annesi de çabucak babasına kavuşur...

birtanecim teşekkür ederim ben de çoık özlemiştim...
ama duanın içine beni de kat seneye bize de doğu tayini var ben de gideyim eşimle:5:

anaaaaam annnnem çok özür ya dönüp dönüp bakıyorum yaa eksik birileri var diye:69: bitanem inşallah Allahımız birlikte hayırlı yerlere gitmeyi nasip etsin canımcım......:71:

anaaaaam annnnem çok özür ya dönüp dönüp bakıyorum yaa eksik birileri var diye:69: bitanem inşallah Allahımız birlikte hayırlı yerlere gitmeyi nasip etsin canımcım......:71:

yok canım sorun değil... dilimiz söylemese de hepimiz birbirimizin aklındayız biliyorum :16:amin canım... inşallah sen de tatlı oğluşun ve eşinle mutlu bir hayat yaşarsın..

Son düzenleme:
birtanecim çok sağol güzel dileklerin için,:71:
senin de yakışıklı oğluşun sağlıkla büyüsün, :nazar: kocişine çabucak kavuşun canım

bitanecim güzel duan için çok teşekkür ederim inşşaalllaaaaahh buğra ve annesi de çabucak babasına kavuşur...

amin amiiin tatlışlarım .... birbirimize edeceğimiz dualar daha makbulmüş ...çok öptm sizi benim beyefendi kıpraşıyo uyanacak..:54:

kzılar selam.yarın anneme dönüyorum bol bol konuşucaz.
monocum hoşgeldin bir daha gitme:)
bir tane güzel duların için teşekkürler.Allah hepimizi eşimizle çocuğumuzla ve sevdiklerimizle mutlu kılsın.naz cım ben sana bu konuda yardım edicem :)

devamı yarın:))

aminn canım saol candan duan için inş. tez zamanda sende eşine buğracıkta babasına kavuşur Allah bir daha ayrılık yaşatmaz :71:

kızlar selammm yoktum ortada geldim amaaa:27: gelinlik boy provam vardı birdahaki provaya bitmiş olcak gelinliğim çiçeğimi ve duvağımı seçicem değişiklik istediğim yerleri söylücem 4. provada sonkez giyip teslim alıcam düğüne 10 gün kala :68: haftasonu çeyizim gidiyor perdelerim dikilmeye başlandı bayramdan sonraya bitçek mobilyalarımda gelck hayırlısıyla tam kurulcak evim 30 agustos töreninden sonra paşam bize geliyr 6 gün biizde çıkar gezeriz flört ettiğimiz günlerdeki gibi ama şimdi farkımız oldu artık evliyiz :66:ayyy çok aşığımm yaaa çok seviyorum paşamı biran önce kavuşucaz inş. 42 günümüz kaldı:69:

monaaa hoşgeldin canım cezan btimiş çok sevindim tatilede devammış bizim yerimizede tatil yap:71:
sweet iyi tatiller tatlım inş. eşinle tatile çıkacağınız zamanda gelecek hiç üzülme sayılı gün çabuk gecer :71:
özlemimmbende aldım browni tarifini artık düğünden sonra kocişime yaparım ağzımız tatlanır :60:
made canım bu ziyaretçiler bir tek senden korkuyor ben fln yazıyorum beni takmıyorlar :1:bebiş baya büyümüştür Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım:71:
birtanee kuzum saol duaların için Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden buğracık babasından bir daha ayrılmak zorunda kalmaz inş.:70:
angel bebişim çok sevindim kurtulmuşsun o yapışkan kadından kayınpederinide çok takdir ettim hee :6:
dertli kuuzm inş. sende kavuşucan eşine hastayım diyordun inş. eşin gelene kadar iyileşirsin :71:
jelyb canım dön annene artık nete takılamıyorsun özlettin kendini sporu anlatıyordun bizi gaza getiriyordun gerçi bende dha hiçbir faliyet yok ama olsun:1:
derinn seni artık pek göremiyorum nasılsın bebişi nasıl umarım keyfin iyidir öpüyorum kocaman :71:

bu arada topiğin tüm fıstıkları kandiliniz mübarek olsun :71:

ayyy canımmm nasıl güzel bir dua çok saol inan burnumu sızlattın,rabbim sizide tez zamanda eşlerinize kavuştursun,oğluna sağlık ve uzun ömür sanada devlet kapısı versin inşallah...
kzılar selam.yarın anneme dönüyorum bol bol konuşucaz.
monocum hoşgeldin bir daha gitme:)
bir tane güzel duların için teşekkürler.Allah hepimizi eşimizle çocuğumuzla ve sevdiklerimizle mutlu kılsın.naz cım ben sana bu konuda yardım edicem :)

devamı yarın:))
amiinnn

kızlar selammm yoktum ortada geldim amaaa:27: gelinlik boy provam vardı birdahaki provaya bitmiş olcak gelinliğim çiçeğimi ve duvağımı seçicem değişiklik istediğim yerleri söylücem 4. provada sonkez giyip teslim alıcam düğüne 10 gün kala :68: haftasonu çeyizim gidiyor perdelerim dikilmeye başlandı bayramdan sonraya bitçek mobilyalarımda gelck hayırlısıyla tam kurulcak evim 30 agustos töreninden sonra paşam bize geliyr 6 gün biizde çıkar gezeriz flört ettiğimiz günlerdeki gibi ama şimdi farkımız oldu artık evliyiz :66:ayyy çok aşığımm yaaa çok seviyorum paşamı biran önce kavuşucaz inş. 42 günümüz kaldı:69:

monaaa hoşgeldin canım cezan btimiş çok sevindim tatilede devammış bizim yerimizede tatil yap:71:
sweet iyi tatiller tatlım inş. eşinle tatile çıkacağınız zamanda gelecek hiç üzülme sayılı gün çabuk gecer :71:
özlemimmbende aldım browni tarifini artık düğünden sonra kocişime yaparım ağzımız tatlanır :60:
made canım bu ziyaretçiler bir tek senden korkuyor ben fln yazıyorum beni takmıyorlar :1:bebiş baya büyümüştür Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım:71:
birtanee kuzum saol duaların için Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden buğracık babasından bir daha ayrılmak zorunda kalmaz inş.:70:
angel bebişim çok sevindim kurtulmuşsun o yapışkan kadından kayınpederinide çok takdir ettim hee :6:
dertli kuuzm inş. sende kavuşucan eşine hastayım diyordun inş. eşin gelene kadar iyileşirsin :71:
jelyb canım dön annene artık nete takılamıyorsun özlettin kendini sporu anlatıyordun bizi gaza getiriyordun gerçi bende dha hiçbir faliyet yok ama olsun:1:
derinn seni artık pek göremiyorum nasılsın bebişi nasıl umarım keyfin iyidir öpüyorum kocaman :71:

bu arada topiğin tüm fıstıkları kandiliniz mübarek olsun :71:

aminnn taze gelinim rabbimde sana gönlünden geçeni versin....kızlar hepinizin kandilini kutluyorum allah hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah,bayramda giremzsem şimdiden bayramınız kutlu olsun...

Monaaaaaa gelmişşş hoş geldin kuzum özledik seni:71:Yokluğun çok belliydi...

Selam kızlar, pek uğrayamıyorum malum evimde değilim nete çok sık giremiyorum. Bayram dönüşü başlarız artık muhabbetlere:34:
Okyonuscum iyiyiz cnm ikimizde teşekkür ederiz ilgi ve alakan için:34: Senin de artık en tatlı zamanların biraz yorulacaksın ama sonra dinlenirsiniz bol bol:61:

Son düzenleme:
Monaaaaaa gelmişşş hoş geldin kuzum özledik seni:71:Yokluğun çok belliydi...

Selam kızlar, pek uğrayamıyorum malum evimde değilim nete çok sık giremiyorum. Bayram dönüşü başlarız artık muhabbetlere:34:
Okyonuscum iyiyiz cnm ikimizde teşekkür ederiz ilgi ve alakan için:34: Senin de artık en tatlı zamanların biraz yorulacaksın ama sonra dinlenirsiniz bol bol:61:

kuzmmmmmmm ben de çok özledim yaaaaa...
nasılsın bebiş nasıl??
evetya koyu sohbetler başlasın artık:1:

selam kızlar...adanada işlerimizi hallettik geldik memleketime..bayramdan sonra gidiyoruz inşllh...umarım herkesin keyfi yerindedir...birtane beni unutmuşsun:)bebiş ve gideceğimin yerde mutlu mutlu olmak istiyorum duanda:D:D

sipariş dua:D

Back