Asker Eşleri

canım zaten sürekli telefondalar anneleriyle fısır fısır konuşuyorlar:47:Abileri bahane zaten buraya gelmek için.Bu saate kadar sadece kahvaltı hazırladım onlara tatlım o kadar sonra kendi işime baktım,kpss sorusu çözdüm hatta.:1:Eşim nöbetçi bugün evde değil sürekli aradım ama onu da dediğin gibi naz çok işe yarıyor :34:babasını aramış (anne babası ayrı) konuşmuşlar bu durumu sen üzülme halledicem dedi tekrar,işi vardı detayları alamadım yarın öğrenicem bakalım:8:

angelciğim ,okudum görümcelerinin yaptıklarını , sinir olmamak elde değil:47::47: amaçları belli. kayınvaliden le ortak çalışıyorlar. anlamadığım şey senin annenlerin yanında onun ne işi var:47: sen bebişini düşün canım fazla kendini yıpratmadan eşinle bu işi halledersiniz inşallah

selam kızlar:))eşim geldi uğrayamıyorum...geçmişe az biraz baktım ama çok garipsedim açık söylemek gerekirse...birdenbire birsürü asker eşleri gelmiş...bu gibi ani şeyler bana inandırıcı gelmez ama neyse...öperim hepinizii...okyanus hayırlı olsun canım,angel sanada sabır dilerim:)özlemim seni arayacağımm...

selam kızlar:))eşim geldi uğrayamıyorum...geçmişe az biraz baktım ama çok garipsedim açık söylemek gerekirse...birdenbire birsürü asker eşleri gelmiş...bu gibi ani şeyler bana inandırıcı gelmez ama neyse...öperim hepinizii...okyanus hayırlı olsun canım,angel sanada sabır dilerim:)özlemim seni arayacağımm...

kocişin gelmiş hoşgelmiiişşşşş :66::66: katılıyorum tatlım son derece haklısın birden herkes asker eşi oldu :19:...neyse öperim seni....:71:

saol canım eşin gelmiş gözün aydın:70:

eşin gelmiş gözün aydın canım

canım gözünaydın eşin gelmiş,
evet aniden misafirlerimiz arttı. bi yazıp kaybolunuyor. biz de anlamadık tatlım.

canım inşallah halleder,o kadar sinirliyim ki 2 saat uyuyabildim sadece,onlara hiçbirşey yapmayacağım bugün sadece ütüm var akşama onu yaparım.parçalamak istiyorum kızı o durumdayım şuan:47:

canım ben de kestirip attım,bu konu burada kapandı dedim ama bu defa eşime yüklendiler ve ben net bir şekilde söylediğim halde yüzsüzlüğüne devam edip olayı çok ama çok büyüttü.inşallah kurtulurum

canım tersledim hatta bu sabah bana bu kadar çok şey söylenseydi yerin dibinde olurdum şuan dedim açık açık ama yüzsüz yüzsüz bu devirde o kadar alıngan olursan mutsuz olursun,biraz yüzsüz olmak iyidir diyor.Sabır diliyorum çünkü ben onların gurursuzluklarıyla baş edemiyorum,ağzım açık izliyorum sadece.

canım ben herşeyi söyledim,olmaz dedim kestirip attım,misafir olmasaydı daha ağır konuşurdum da eşimin hatrına durdurdum biraz kendimi.Artık eşim de iş bitiyor çünkü ben ne dersem umurunda değil ona mı söylüyorum taşa mı belli değil.Kesinlikle haklısın tatlım yakında kimliğini de getirir nüfusunuza geçirin derse şaşırmam:47:

haklısın canım artık bundan sonrası eşine kalmıs ama eşinde senı dusundugu için bebegını dusundugu için bu konuda inceden inceden çözüm aradıgını tahmın edıyorum,kız kardesıne sezdırmeden bi şekılde ;)
canım onlarla basacıkabılecegını adım gibi bılıyorum hatta gozlerı korktukları için analarınada haberdar etmeyı ihmal etmiyorlar.. ama sen sımdı herseyden önce bebegını dusun sınırlenme tınnn yani duyma sen bölee oldukca o daha cok kudurcak ;)

naz8 linki ancak dinleyebildim gercekten çok guzel şiiri dınlerken aklıma seytanlıklar geldi :) gorumcemi delirtme seytanlıkları..aşk nasılmıs aşık olmak nasılmıs gorsunnn :69::52:

teşekkürler kızlar:))özlemişim...işte beraber gitcez eşyaları göndercez..ben ilişik kesecem..çok iş var çoook:(

canım gözünaydın eşin gelmiş,
evet aniden misafirlerimiz arttı. bi yazıp kaybolunuyor. biz de anlamadık tatlım.

Evettt sweetcm ben de yeni geldm ve bir yazıp bir kayboluyorum malesef :)) iş güç oluyor tatlm, hep burda duramıyorum, yada foruma ugrasam da yazılanları okuyup çıkıyorum bazen yorum yapmıyorum.

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...:34:
okyanus canım allah mesut etsin..düğünüde hayırlıyısla bitirin inşallah çok çabuk sende kendi evine geç...:4:
angel haftasonu bir site buldum z tv diye kpss ders konuları anlatıyor testlerin çözümleri falan var güzel bir site aynı zamanda uydudan yayınıda var hafta içi hergün saat birden altıya kadar dersler var...belki sanada yardımı olur:1:

günaydın hanımlar...:34:
okyanus canım allah mesut etsin..düğünüde hayırlıyısla bitirin inşallah çok çabuk sende kendi evine geç...:4:
angel haftasonu bir site buldum z tv diye kpss ders konuları anlatıyor testlerin çözümleri falan var güzel bir site aynı zamanda uydudan yayınıda var hafta içi hergün saat birden altıya kadar dersler var...belki sanada yardımı olur:1:

amin canım teşşekürler sayılı gün geçiyor hayırlısıyla düğünde olacak :97:

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün evliliğimin 3. günü hala bekarmışım gibi geliyor düğün olana kadarda böyle olcak:1:bu haftaiçi kimliklerimizi değiştiricez :81:

okyonuscum artık evli bir hatunsun, düğün işin eğlence kısmı:34: bundan sonra zevkle evini döşemeye bak tatlım

monanın cezası bitsin artıkta aramıza katılsın özledim tatildeydi nasıl geçiyor acaba tatili gerçi kocişi yanındaydı güzel geçiyordur :27:

Back