slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum
kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim
![]()
allah mesut etsin tatlım bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum
![KK3 :91: :91:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nikahım oldu artık evliyimfotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum
kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim
![]()
evet ya okyonus artık evli ve mutlu:)allah daim etsin inşallah
okyonuscuğum kutlarım , artık resmen asker eşisinnnnbir ömür boyu mutluluklar
![]()
canım zaten sürekli telefondalar anneleriyle fısır fısır konuşuyorlarAbileri bahane zaten buraya gelmek için.Bu saate kadar sadece kahvaltı hazırladım onlara tatlım o kadar sonra kendi işime baktım,kpss sorusu çözdüm hatta.
Eşim nöbetçi bugün evde değil sürekli aradım ama onu da dediğin gibi naz çok işe yarıyor
babasını aramış (anne babası ayrı) konuşmuşlar bu durumu sen üzülme halledicem dedi tekrar,işi vardı detayları alamadım yarın öğrenicem bakalım
![]()
teşekkürler ablacım artık bende asker eşiyim![]()
selam kızlar:))eşim geldi uğrayamıyorum...geçmişe az biraz baktım ama çok garipsedim açık söylemek gerekirse...birdenbire birsürü asker eşleri gelmiş...bu gibi ani şeyler bana inandırıcı gelmez ama neyse...öperim hepinizii...okyanus hayırlı olsun canım,angel sanada sabır dilerim:)özlemim seni arayacağımm...
selam kızlar:))eşim geldi uğrayamıyorum...geçmişe az biraz baktım ama çok garipsedim açık söylemek gerekirse...birdenbire birsürü asker eşleri gelmiş...bu gibi ani şeyler bana inandırıcı gelmez ama neyse...öperim hepinizii...okyanus hayırlı olsun canım,angel sanada sabır dilerim:)özlemim seni arayacağımm...
canım inşallah halleder,o kadar sinirliyim ki 2 saat uyuyabildim sadece,onlara hiçbirşey yapmayacağım bugün sadece ütüm var akşama onu yaparım.parçalamak istiyorum kızı o durumdayım şuan
canım ben de kestirip attım,bu konu burada kapandı dedim ama bu defa eşime yüklendiler ve ben net bir şekilde söylediğim halde yüzsüzlüğüne devam edip olayı çok ama çok büyüttü.inşallah kurtulurum
canım tersledim hatta bu sabah bana bu kadar çok şey söylenseydi yerin dibinde olurdum şuan dedim açık açık ama yüzsüz yüzsüz bu devirde o kadar alıngan olursan mutsuz olursun,biraz yüzsüz olmak iyidir diyor.Sabır diliyorum çünkü ben onların gurursuzluklarıyla baş edemiyorum,ağzım açık izliyorum sadece.
canım ben herşeyi söyledim,olmaz dedim kestirip attım,misafir olmasaydı daha ağır konuşurdum da eşimin hatrına durdurdum biraz kendimi.Artık eşim de iş bitiyor çünkü ben ne dersem umurunda değil ona mı söylüyorum taşa mı belli değil.Kesinlikle haklısın tatlım yakında kimliğini de getirir nüfusunuza geçirin derse şaşırmam![]()
canım gözünaydın eşin gelmiş,
evet aniden misafirlerimiz arttı. bi yazıp kaybolunuyor. biz de anlamadık tatlım.
günaydın hanımlar...
okyanus canım allah mesut etsin..düğünüde hayırlıyısla bitirin inşallah çok çabuk sende kendi evine geç...
angel haftasonu bir site buldum z tv diye kpss ders konuları anlatıyor testlerin çözümleri falan var güzel bir site aynı zamanda uydudan yayınıda var hafta içi hergün saat birden altıya kadar dersler var...belki sanada yardımı olur![]()