Asker Eşleri

Hoşbuldum canım
bugün daha iyiyim zorunlu alışmaya çalışıyorum :44:
2 si gitti biri kaldı evdedir herhalde şuan
eşim k.pederimi aramış,gelip alsın diye herhalde,dün nöbetçiydi konuşamadık akşama öğrenicem detayları :81:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor taze gelin :69:
yeni sezondan mutlaka bulursunuz istediğiniz bedeni tatlım

canım inş. oda gider hemen kurtulurusun :1: benim cuma günü gelinlik boy provam var 2. prova 4.de teslim alıcam gelinliğimi :32: damatlık baktık beden sorunu var eylüle kaldı davetiye bakıcaz oda eylüle kaldı mobilyalarım eylül 15 e kadar gidicek onları yerleştiricez geldiklerinde :97: bu hafta perde seçip diktirmeye başlıcm oda eylülde olur çoğu işi hallettik beyaz esya mobilya halı tamam:66:

canım inş. oda gider hemen kurtulurusun :1: benim cuma günü gelinlik boy provam var 2. prova 4.de teslim alıcam gelinliğimi :32: damatlık baktık beden sorunu var eylüle kaldı davetiye bakıcaz oda eylüle kaldı mobilyalarım eylül 15 e kadar gidicek onları yerleştiricez geldiklerinde :97: bu hafta perde seçip diktirmeye başlıcm oda eylülde olur çoğu işi hallettik beyaz esya mobilya halı tamam:66:

okyonusum hazırlıkları bitirmişsiniz sayılır tatlım
eylül de tamamen bitmiş olur herşey hayırlısıyla
gelinliğini çok merak ettim,sana da çok yakışacak :34:
perdeleri nasıl düşünüyorsun stor mu tül perde mi
ben mutfağa işlemeli stor perde yaptırdım birde oturma odasına tül stor,çok kullanışlı temizliğide kolay
diğer odalar tül perde tabi onun ağırlığı da başka

Son düzenleme:
aynen canım yaa zaten medya suan somali su bu dıye oyalıyor gündemi, sadece acaba var mı yokmu dıye sımdıden on hazırlık asamasına girdi tüm medya sınır otesı operasyon için.ama kımse var demedi henüz..
babama sordum o da yok dedi.. emınım bu bilgiyi bilen çok az insan vardır, heleki asker eşlerı bence bilmiyordur bilee ama böyle yeni yetme toylar ilk aradıgında yakınlarına soylerse o yakınlarıda her ortamda paylaşırsa vahvahlanıp (en doğal hakkı ama milli guvenlik diye birsey var değilmi herseyın yerı ve zamanı var demekki) sonrasında allah korusun yok pusu oldu yok gorevde basarısız oldu vsvs biz daha çoooookkkk duyarızz.. ALLAH SAKINSIN..

ben o arkadasa özelden de msj cektım umarım bundan sonra üç maymunu oynamaya bslar..

ayy ne kadar zayıfsın ne güzel darısı basıma ozaman :61::61:
evet canım ya biraz dikkatli olmak lazım aslında.bu işlerin medyada bile gösterilmesi gereksiz bence.gizliden yapıcaksın sağlam olsun.ama ben dört gözle ohal bekliyorum.tabi herşeyin hayırlısı ama ohal olsun hepsi evlerine mahkum kalsın.
Bu arada jelicim fıstık gibisin muhtemelen, 48 kilo, çıtı pıtı...harika! bebişin varmı? o yzden mi göbek oldu cnm?
evet canım 15 aylık bir oğlum var.saol canım ama nerde kocaman göbeklede olmuyo:(
teşekkürler kızlar:))özlemişim...işte beraber gitcez eşyaları göndercez..ben ilişik kesecem..çok iş var çoook:(
eşin gelmiş gözün aydın canım.

kızlar bu arada abimlerdeyim çok sık giremiyorum ama takipteyim sizi.kendinize iyi bakın:)
özlemcim sen ne yaptın bu arada canım.çok merak ettim seni?

nasılsın fıstık?sana görümce savar alıcam bu arada doğum hediyesi olarak:23:

bundan daha iyi bir hediye olamaz canım 3 tane olunca tek başıma savamıyorum :52:
görümceceğimle birlikte eşimi bekliyoruz dün nöbete gitti gidiş o gidiş bu saat oldu hala gelemedi :47:
sen nasılsın canım bebiş nasıl:emir_bebek::nazar:

bundan daha iyi bir hediye olamaz canım 3 tane olunca tek başıma savamıyorum :52:
görümceceğimle birlikte eşimi bekliyoruz dün nöbete gitti gidiş o gidiş bu saat oldu hala gelemedi :47:
sen nasılsın canım bebiş nasıl:emir_bebek::nazar:

allah kolaylık versin valla bende bi tane var o bile yetiyo:23:iyiyim şükür bebişte iyi şimdilik kavuşmayı bekliyoruz sağa salim:49:

okyonusum hazırlıkları bitirmişsiniz sayılır tatlım
eylül de tamamen bitmiş olur herşey hayırlısıyla
gelinliğini çok merak ettim,sana da çok yakışacak :34:
perdeleri nasıl düşünüyorsun stor mu tül perde mi
ben mutfağa işlemeli stor perde yaptırdım birde oturma odasına tül stor,çok kullanışlı temizliğide kolay
diğer odalar tül perde tabi onun ağırlığı da başka

boydan tülperde düşünüyorum tatlım yere kadar pullu bir model begendim çok ağır duruyor saoln için annemin salon perdeleride o tarz bu yıl değiştirdi çok hoşuma gitti:27:bu hafta karar vericem artık düşünüyorum :1: pk bir sey kalmadı gibi çok şükür hallettik :97: gelinliğimin modelini çok begendim inş. aynı modeli dikecekler üst ölçümü aldılar şimdi boy ölçüsünü alcklar 3.provada biter istediğin değişiklik olursa söylersin değiştiririz 4. provada son kez giyer teslim alırısn demişti ama bakalım

boydan tülperde düşünüyorum tatlım yere kadar pullu bir model begendim çok ağır duruyor saoln için annemin salon perdeleride o tarz bu yıl değiştirdi çok hoşuma gitti:27:bu hafta karar vericem artık düşünüyorum :1: pk bir sey kalmadı gibi çok şükür hallettik :97: gelinliğimin modelini çok begendim inş. aynı modeli dikecekler üst ölçümü aldılar şimdi boy ölçüsünü alcklar 3.provada biter istediğin değişiklik olursa söylersin değiştiririz 4. provada son kez giyer teslim alırısn demişti ama bakalım

ayy ne güzel ya harika heyecanlar okyonusum,gelinlik provalarına düğünde giyeceğin iç çamaşırın ve gelinlik ayakkabınla git okyonuscum...

Son düzenleme:
Kızlarr geçen yıl aşık olarak aldığım bir elbise var ve 1 kere giyebilmiştim sadece
arkadaşımın kına gecesi için de o elbiseyi giymeyi düşünüyordum
bugün işten gelince denedim ve elbisenin fermuarını zor kapattım :43:
içinde zor nefes alıyorum ayy çok moralim bozuldu:43::43:

Kızlarr geçen yıl aşık olarak aldığım bir elbise var ve 1 kere giyebilmiştim sadece
arkadaşımın kına gecesi için de o elbiseyi giymeyi düşünüyordum
bugün işten gelince denedim ve elbisenin fermuarını zor kapattım :43:
içinde zor nefes alıyorum ayy çok moralim bozuldu:43::43:

ama ama artık sen ve bebiş birlikte büyüyosunuz annesi:)

inşallah bakalım bize hiç az gibi gelmiyo ama...bu arada seninde cinsiyeti öğrenmene az kalmış 12. haftadan sonra nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile...ne zaman gelecek inşallah bebiş angelım?

Canım doktor mart sonu dedi ama daha kesin tarih vermedi.Çokk merak ediyorum cinsiyetini,bir öğrensem daha çok varlığını hissedecekmişim gibi geliyor.şuan da annesinin embriyosu o:1:

inşallah bakalım bize hiç az gibi gelmiyo ama...bu arada seninde cinsiyeti öğrenmene az kalmış 12. haftadan sonra nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile...ne zaman gelecek inşallah bebiş angelım?

Canım doktor mart sonu dedi ama daha kesin tarih vermedi.Çokk merak ediyorum cinsiyetini,bir öğrensem daha çok varlığını hissedecekmişim gibi geliyor.şuan da annesinin embriyosu o:1:

ayy hadi inşallah maşallah kuzuya,asıl bundan sonra ultrasonda gördüklerine inanamayacaksın,hele hareketlerini hissettiğinde sabırsızlığın merakın bir kat daha artacak..

ayy hadi inşallah maşallah kuzuya,asıl bundan sonra ultrasonda gördüklerine inanamayacaksın,hele hareketlerini hissettiğinde sabırsızlığın merakın bir kat daha artacak..

Canım inşallah o günleri görürürm hayırlısıyla,çok merak ediyorum:69:
annem de başlamış hazırlıklara bir sürü şey örmüş şimdiden,ist.gidince alıp geleceğim hepsini
onlar benden daha meraklı ki benim ki 6.torunları olacak:1:

Back