Asker Eşleri

okyonuscum artık evli bir hatunsun, düğün işin eğlence kısmı:34: bundan sonra zevkle evini döşemeye bak tatlım

evet canım öyle yapıcam perde ölçüsü aldık bu hafta perdelerimi seçip diktirmeye başlıycam bu haftasonu belki çeyizim gidicek ama mobilyalar 15 eylüle kadar gelcek onlar biraz gecikicek davetiye daha hiç bakmadık onuda eylülde halletmemiz gerek en geç 1 ay kala dağıtmaya başlamalıyız pek iş kalmadı ama düşününce yine baya birsey çıkıyor fotoğrafçıyı ayarladık kuaförü ayarlıycaz :6:

kızlarrrrr benim kayanatör geliyo kayınpederle beraber bu salı ve dönüşü de 5 eylül. ben o kadar gün napcam bilmiyorum o eleştirilere nasıl dayancam bilmiyorum.ew teftişine geliyo. ew yerleştirirken annem geldi yardım etmeye o da gelcekti güya ama sonradan gelmeyi tercih etti,tabi kim yorcak tatlı canını... şimdiden stresi bastı beni:14::14::14:

kızlarrrrr benim kayanatör geliyo kayınpederle beraber bu salı ve dönüşü de 5 eylül. ben o kadar gün napcam bilmiyorum o eleştirilere nasıl dayancam bilmiyorum.ew teftişine geliyo. ew yerleştirirken annem geldi yardım etmeye o da gelcekti güya ama sonradan gelmeyi tercih etti,tabi kim yorcak tatlı canını... şimdiden stresi bastı beni:14::14::14:

canım sanırım ilk defa geliyorlar düğünden sonra, ev görücekler tabi kolaçan edecekler her yeri ohoo dur bakalım rahat edebilirler mi? meraktan çatlıyolar sanırım bu kaynanatörler.:1:
aranız nasıldı bi sorun yaşadın mı düğün öncesinde?
yoksa bayramda artık mübarek gün hatrına katlanıcaksın el mahkum.

canım sanırım ilk defa geliyorlar düğünden sonra, ev görücekler tabi kolaçan edecekler her yeri ohoo dur bakalım rahat edebilirler mi? meraktan çatlıyolar sanırım bu kaynanatörler.:1:
aranız nasıldı bi sorun yaşadın mı düğün öncesinde?
yoksa bayramda artık mübarek gün hatrına katlanıcaksın el mahkum.

ben sana durumu kısaca özetleyelim 35 yıllık sınıf öğretmeni kendince mükemmeliyetçi(!) herşey kendi idaresinde olsun isteyen tip eleştiriye gelemez fevri çıkışlar yapar ve sürekli insanları eleştirir. gelince eleştiriye başlıcak bu niye böyle bunu nenden böyle yaptınız,gittiği her ortamda gerginlik yaratan biri,kendi akrabaları bile uzak duruyolar bu kadarını söyleyeyim sen anla.
düğünden sonra ilk teftiş bu sormaaa çatlıyoo ee gelmişken yeni ewlilerin yanında şöyle bi 14 gün kalayım diyolar bakalım nolcak:47::47::47:

allah kolaylık versin canım, seni benden iyi anlayan insan azdır zaten:1: yeni evlilerin yanında o kadar süre ne işleri var acaba?
sen sinirlerine hakim olmaya çalış. eşinin tutumu önemli tabi. ama genelde onlar da annelerinin davranışlarını normalleştirdikleri için sıkıntıyı biz çekiyoruz.

allah kolaylık versin canım, seni benden iyi anlayan insan azdır zaten:1: yeni evlilerin yanında o kadar süre ne işleri var acaba?
sen sinirlerine hakim olmaya çalış. eşinin tutumu önemli tabi. ama genelde onlar da annelerinin davranışlarını normalleştirdikleri için sıkıntıyı biz çekiyoruz.

aynen yaaa gerçekten benim eşimded öylee onlara göre çok normal,çünkü o anneyle büyümüşler içselleştirmişler davranışları normal geliyo herşeyy...

kızlar bizim bir sorunumuzda damatlık ufak tefek olduğu için beden sıkıntısı yaşıyoruz tüm takım elbiseleri kiğılı mecburen yine ordan alcz gittik beden yoktu eylülde gelin dediler inş. buluruz yoksa damat olamıycak paşam :1:arkadaşları kho mezuniyet kıyafetlerini giymiş düğünlerinde bizde öyle yaparız en kötü ihtimal :1::1:

Son düzenleme:
kızlar bizim bir sorunumuzda damatlık ufak tefek olduğu için beden sıkıntısı yaşıyoruz tüm takım elbiseleri kiğılı mecburen yine ordan alcz gittik beden yoktu eylülde gelin dediler inş. buluruz yoksa damat olamıycak paşam :1:arkadaşları kho mezuniyet kıyafetlerini giymiş düğünlerinde bizde öyle yaparız en kötü ihtimal :1::1:

canım bence de mesteres giyebilir öyle bi sorununuz varsa, gayet de güzel olur. kılıçların altından geçersiniz. biz yapamamıştık düğüne gelen devresi fazla olamadı tayin dönemi olduğu için. hoş olabilir yani. siz de bi takım alırsınız adet yerini bulsun diye.

canım bence de mesteres giyebilir öyle bi sorununuz varsa, gayet de güzel olur. kılıçların altından geçersiniz. biz yapamamıştık düğüne gelen devresi fazla olamadı tayin dönemi olduğu için. hoş olabilir yani. siz de bi takım alırsınız adet yerini bulsun diye.

artık en kötü ihtimal öyle yapıcaz canım beden sorunumuz var malesef eylülde gelcekmiş yeni sezonlar beden bulunur dediler bakalım umutluyuz :1:bizimde pek devresi gelemez ama gelenlerle idare ederiz artık:44:

okyonus biz kipten almıştık kalıpları çok güzel papyon kuşakla tamamladık bakarsanız belki bi fikriniz olur. bizdede ceket pantolon beden uyumsuzluğu vardı ama kip te bulduk. fikrein olsun :34:

okyonus biz kipten almıştık kalıpları çok güzel papyon kuşakla tamamladık bakarsanız belki bi fikriniz olur. bizdede ceket pantolon beden uyumsuzluğu vardı ama kip te bulduk. fikrin olsun :34:

okyonus biz kipten almıştık kalıpları çok güzel papyon kuşakla tamamladık bakarsanız belki bi fikriniz olur. bizdede ceket pantolon beden uyumsuzluğu vardı ama kip te bulduk. fikrein olsun :34:

teşekkürler tatlım bakıcaz bakalım artık eylülü bekliyoruz papyon kuşak aldınız demek siz biz yelekli düşünüyoruz :97:

Slm kızlar bugün çok geç kaldım kk'ya :42:
işler çok yoğun,takım şefimiz de hep birşey sormak bahanesiyle bölüm aralarında geziyor interneti açamıyoruz:20::20:

hoşgeldin tatlım nasıl oldun geçtimi biraz sinirin misafirlerin evde dimi hala :97:
Hoşbuldum canım
bugün daha iyiyim zorunlu alışmaya çalışıyorum :44:
2 si gitti biri kaldı evdedir herhalde şuan
eşim k.pederimi aramış,gelip alsın diye herhalde,dün nöbetçiydi konuşamadık akşama öğrenicem detayları :81:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor taze gelin :69:
yeni sezondan mutlaka bulursunuz istediğiniz bedeni tatlım

Back