Asker Eşleri

jeliicim keşke ben de 48 olsam:1: ne güzel işte gayet fitsin canım ya, mekik yaparsan göbüş de gider.:81:

ah canım keşke bende senin kadar uzun olsam:)ya evet aslında çok zayıflamaya gerek yok şöle azıcık etien dolgun olmak lazım:)ama göbeği neler yaptıysam yok edemedim.şimdi benim kayınvalidenin evinde titreşim kemeri var daha hiç kullanmadım.önümüzdeki aydan sonra planım lahana yağı ve niveanın sıkılaştırıcısıyla titreşimli kemeri kullanmak olucak.bakalım giderse böyle gider gitmezse onada isim koyucam birlikte yaşıcaz:)

tebrik eden arkadaşlara çokkk teşekkür ederim hepinize öpüyorum kocaman fotoları artık görebilirsiniz ekledim :66:

sweet cim ya ben hala wii fit alamadım.artık eylülden sonra almayı planlıyorum.çünkü kayınvalidemin yanına gidicem o zaman alayım diorum.biraz araştırdım ama şimdi wii fit alıcam ayrıca konsoluda alıcam.başka almam gerekn ne var ya.

ah canım keşke bende senin kadar uzun olsam:)ya evet aslında çok zayıflamaya gerek yok şöle azıcık etien dolgun olmak lazım:)ama göbeği neler yaptıysam yok edemedim.şimdi benim kayınvalidenin evinde titreşim kemeri var daha hiç kullanmadım.önümüzdeki aydan sonra planım lahana yağı ve niveanın sıkılaştırıcısıyla titreşimli kemeri kullanmak olucak.bakalım giderse böyle gider gitmezse onada isim koyucam birlikte yaşıcaz:)

jelicim bi arkadaşım var o da benimle aynı 158 boyu, birbirimize hobit diyoruz biz. nerdee uzunluk yavrum ah ahh:1: boşwer bizi seven böyle sevmiş. maşallahın var hem senin gözler yeter, allah bağışlasın bi de oğluşun var. daha ne olsun:34: hem herkesin orantısı farklı oluyo biliosun.
canımcım wii fiti alıcaksın ama kaynvalidenin evinde kendi odanda televizyonun var mı? onu bağlayabileceğin bi tv olması lazım. wii fit plus aldığın zaman içinde cd ve step tahtası çıkıyor. bi de konsol alıcaksın başka bişeye gerk yok.
daha önce söyledim mi bilmiorum canım ama oturduğn yerden bile göbüşü eritebilirsin, sauna eşofmanı giymen lazım. bu sıcaklarda sadece altını giysen yeter. giymeden önce de lokman hekimden alabileceğin inceltici yağ karışımları var. onu sür. bi güzel terletir. ev işi yaparken giy. paçalarından ter akıyor valla.:34:

tebrik eden arkadaşlara çokkk teşekkür ederim hepinize öpüyorum kocaman fotoları artık görebilirsiniz ekledim :66:
hoşgeldin taze gelin bakalım hemen:)

jelicim bi arkadaşım var o da benimle aynı 158 boyu, birbirimize hobit diyoruz biz. nerdee uzunluk yavrum ah ahh:1: boşwer bizi seven böyle sevmiş. maşallahın var hem senin gözler yeter, allah bağışlasın bi de oğluşun var. daha ne olsun:34: hem herkesin orantısı farklı oluyo biliosun.
canımcım wii fiti alıcaksın ama kaynvalidenin evinde kendi odanda televizyonun var mı? onu bağlayabileceğin bi tv olması lazım. wii fit plus aldığın zaman içinde cd ve step tahtası çıkıyor. bi de konsol alıcaksın başka bişeye gerk yok.
daha önce söyledim mi bilmiorum canım ama oturduğn yerden bile göbüşü eritebilirsin, sauna eşofmanı giymen lazım. bu sıcaklarda sadece altını giysen yeter. giymeden önce de lokman hekimden alabileceğin inceltici yağ karışımları var. onu sür. bi güzel terletir. ev işi yaparken giy. paçalarından ter akıyor valla.:34:

siz hobitseniz bende pigmeyim ahahaha:)canım teşekkür ederim sende çok hoşsun çıtı pıtısın maşallah.kendi odamda tv var canım ama yer çok dar.mekik çekerken bile zorlanıyorum bütün eşyalarım tıkış tıkış olduğu için.sauna eşortmanımla bir kaç gün spor yaptım hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.mutlaka devam edicem onu kullanmaya.ama bir hafta abime geçicem netede sık giremem sporda yalan olur.yarında lahana yağı alıcam çok incelttiğini duydum ben.onu denicem bakalım.

yok şekerim bende duymadım öyle bir şey.hatta okuyunca şaşırdım biraz.

ye kuşum ye nasıl olsa zayıfsın bir şey olmaz:)bende sabahtan beri diyet forumundayım.psikolojikim bozuldu bu göbükle ya:(bu arada kızçeler 48 kilo olmuşum.

aynen canım yaa zaten medya suan somali su bu dıye oyalıyor gündemi, sadece acaba var mı yokmu dıye sımdıden on hazırlık asamasına girdi tüm medya sınır otesı operasyon için.ama kımse var demedi henüz..
babama sordum o da yok dedi.. emınım bu bilgiyi bilen çok az insan vardır, heleki asker eşlerı bence bilmiyordur bilee ama böyle yeni yetme toylar ilk aradıgında yakınlarına soylerse o yakınlarıda her ortamda paylaşırsa vahvahlanıp (en doğal hakkı ama milli guvenlik diye birsey var değilmi herseyın yerı ve zamanı var demekki) sonrasında allah korusun yok pusu oldu yok gorevde basarısız oldu vsvs biz daha çoooookkkk duyarızz.. ALLAH SAKINSIN..

ben o arkadasa özelden de msj cektım umarım bundan sonra üç maymunu oynamaya bslar..

ayy ne kadar zayıfsın ne güzel darısı basıma ozaman :61::61:

selam kızlaaarrr nöryonuzz:1: okyanussss asker garısııııı !!! Allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın canımm :nazar::nazar:

jelby kasvetli saolun..evet sanırım duygusal tamemen..şu stres olunca zayıflayanlara çok özenirim hep:26:
iştahımdan size bir örnek: akşam karnımı tıka basa çorba köfte ve makarna ile doyurduktan sonra 1kg dan iki tane eksik şekerpareyi yemiş bulundum:53: yatana kadar bitirdim:37: o iki tane de yenmiş iyi ki...tabi meyve ve çikolata da yedim...gece de kalkıp köfte ve biskrem yedim:14:
gerçekten iyi değilim galüba:31:
oğlum uyandı öptm görşz..bu arada jellly ve sweeeeeeet anacım nerenize diyet yapceksiniz..süpersiniz.....öptm

birtanecim stres bacım napıcan, ye tabi başka türlü vakit geçmiyo.
bana ilk defa ters etki yaptı. canım hiç bişe istemiyo. çay içip duruyorum. haftasonu zorluyorum kendimi yumurta yemelisin kızım diye. eşim yokken hiç bişeye elim gitmiyo. dün markete girdim hiç bişe almadan çıktım. ailem yakınımda olmasa zayıflıcam da, annem sağolsun ağzıma tıkıyo.

jelby kasvetli saolun..evet sanırım duygusal tamemen..şu stres olunca zayıflayanlara çok özenirim hep:26:
iştahımdan size bir örnek: akşam karnımı tıka basa çorba köfte ve makarna ile doyurduktan sonra 1kg dan iki tane eksik şekerpareyi yemiş bulundum:53: yatana kadar bitirdim:37: o iki tane de yenmiş iyi ki...tabi meyve ve çikolata da yedim...gece de kalkıp köfte ve biskrem yedim:14:
gerçekten iyi değilim galüba:31:
oğlum uyandı öptm görşz..bu arada jellly ve sweeeeeeet anacım nerenize diyet yapceksiniz..süpersiniz.....öptm

banada hayatımda ilk defa ters tepti şu kaynanamın yanına gıdınce hee zaten orta halliydim ama boyum uzun oldugu için çok zayıf gozuktum bu ikiside baskeet topu olmus gorumcemle kaynanam benı gorunce aha bölee kalakaldılar:53::9::9: kavga ettıkten sonrada su dahı içesim gelmedi ama kendı evımde olsaydım bılıyorum buzdolabında ne var yok supurebilme kabiliyetım vardı yani :) baska mekan oldugu için pasif kaldım yemek içme konusunda..

birde canım adetine yakınsan tatlı-şeker-çikolata ondanda canın cok ısteyebılır.. tabıkı herkesın bunyesı farklıdır ama benım oyle oluyor bi kılo tulumbayı verseler yıycek derecede şekere ac oluyorum adet öncesi..

canım darılmada senın şu bogazı gercekten tutman lazım :( en azından ayakustu atıstırmaları kessen o bile yeter.. bide senı tok tutacak bitkisel çaylar iç,kavun -karpuz ye şişirsin karnını canın bişey isteyemesin :34: -- ben artık öyle yapıyorum napıyım verdiğim kiloları geri almamak için --

selam kızlar, angelcım çok sinir oldum görümceğine, dövesim geldi yemin ederim. yüzsüz şeyler. bence eşin halledecektir canım bana öyle geldi.sen sakin olmaya çalış. bebişi düşün. dinlen bugün de sakın iş yapayım deme.

.
canım inşallah halleder,o kadar sinirliyim ki 2 saat uyuyabildim sadece,onlara hiçbirşey yapmayacağım bugün sadece ütüm var akşama onu yaparım.parçalamak istiyorum kızı o durumdayım şuan:47:

allahımm ne sınır bozucu bı durum.nedır bu görumcelerden çektiğimiz adamı katıl ederler.canım ya ben kesın bı dılle ve tek kelımeyle senın için uygun değil başka sefere artık deyıp kestırır atardım.ben çok sınırlı ve baskın bı karekterım söyledığımden hiç dönduremezler:1:böyle söyluyorum ama emınımkı durum farklıdır.tam yerı olduğu halde söylenmesı gereken söz bıle söylenemıyor bazen.AMA inşallah bı şekılde kurtulursunuz ve yalnız gıdersın.
canım ben de kestirip attım,bu konu burada kapandı dedim ama bu defa eşime yüklendiler ve ben net bir şekilde söylediğim halde yüzsüzlüğüne devam edip olayı çok ama çok büyüttü.inşallah kurtulurum

angelcim ağzım açık kaldı:53: ne kadar yüzsüzlük..terslerdim yerinde olsam..kırılırsa kırılsın..bence onu kendine yük etme..önce tatlı dille anlamazsa da açıkça söyle..postala bugün diğerleriyle..hem hamilesin yoğun çalışıyorsun..gezip tozup dinlenmeye hakkın var bir de onunla mı uğraşacaksın...aaayyyy ben burda ifrit oldum :57:
canım tersledim hatta bu sabah bana bu kadar çok şey söylenseydi yerin dibinde olurdum şuan dedim açık açık ama yüzsüz yüzsüz bu devirde o kadar alıngan olursan mutsuz olursun,biraz yüzsüz olmak iyidir diyor.Sabır diliyorum çünkü ben onların gurursuzluklarıyla baş edemiyorum,ağzım açık izliyorum sadece.

ayy yok arttık canım senınkılerden benımkısı gibi felaketmişşş... zolamayla ne olacak anlamıs değilim..sanki 8yasında kız cocuguda herseyı anasına yetıstırıo bide.. canım ne yap ne et postala onu eşinde gayret etsın bıuna.. biliyorum sırf sana rahat vermeyecek yok illaki gideceksenızde tınlama sonrasında dıcek sana aa benle ilgilenmedin gezdırmedın falan diceksın ozaman ben sana bastan ne demıstımmm...
en sınır oldugum sey.. canım senın dogurmana cok var bılıyorum ama bak ne oğrendın senın bi evlatlıgın varmıs zaten senle yasıt kazık kadar gorumcecinnn :47::47::47:

bende aynı dert var yaaaa ufff... kuzenımın dugunu var ama gorumcem bana gelmekte ısrarlı... insallah gelemsinler diyorum hihihihih :D:D
canım ben herşeyi söyledim,olmaz dedim kestirip attım,misafir olmasaydı daha ağır konuşurdum da eşimin hatrına durdurdum biraz kendimi.Artık eşim de iş bitiyor çünkü ben ne dersem umurunda değil ona mı söylüyorum taşa mı belli değil.Kesinlikle haklısın tatlım yakında kimliğini de getirir nüfusunuza geçirin derse şaşırmam:47:

angelım senin huzurunu kaçırmak içn geldikleri çok belli. planlı bence. 3ü ve kayınvaliden anlaşmışlar gibi.
eşinin sana sahip çıkacağını da biliyorlar o yüzden bu kadar ısrarcılar.
ikinizi de hatta üçünüzü:69::nazar: de huzursuz ettiler.
bence bugün odandan çıkma canım. ne halleri varsa görsünler. al kitabını bilgisayarını uzak durmaya çalış.
eşine de naz yap:34:
gerekeni yapacaktır diye umuyorum.

canım çok güzel çıkmışsınız, allah bir yastıkta kocatsın, hemen baktım zaten koyar koymaz. maşallah canım benim:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkürler tatlım evliyim artık :70:bide düğünümüz olsa hayırlısıyla tam süper olcak :21:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.birlikte yaşlanın inşallah.
amin canım saol :71:

selam kızlaaarrr nöryonuzz:1: okyanussss asker garısııııı !!! Allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın canımm :nazar::nazar:
ayy bende artık asker karısıyımmm paşama kavuştum:62:amin kuzumm

Eveetttt..kendime taze gelin diyordum, okyanuss açık ara farkla unvanımı kaptı :))) okyanuscum çok tebrik ediyorum tatlm,mutluluklar diliyorum..

topiğn taze gelini oldum eskiden bekarı bende birtek şimdi eşitlendik :64:teşekkürler tatlım

angel üzülme kuzum bebişini düşün huzur kaçırmaya gelmişler bellli ne terbiyesizler peşin takılck birde yeni evlisin rahatsız etmeleri yetmiyormuş gibi hiç taviz verme:19:

angelım senin huzurunu kaçırmak içn geldikleri çok belli. planlı bence. 3ü ve kayınvaliden anlaşmışlar gibi.
eşinin sana sahip çıkacağını da biliyorlar o yüzden bu kadar ısrarcılar.
ikinizi de hatta üçünüzü:69::nazar: de huzursuz ettiler.
bence bugün odandan çıkma canım. ne halleri varsa görsünler. al kitabını bilgisayarını uzak durmaya çalış.
eşine de naz yap:34:
gerekeni yapacaktır diye umuyorum.
canım zaten sürekli telefondalar anneleriyle fısır fısır konuşuyorlar:47:Abileri bahane zaten buraya gelmek için.Bu saate kadar sadece kahvaltı hazırladım onlara tatlım o kadar sonra kendi işime baktım,kpss sorusu çözdüm hatta.:1:Eşim nöbetçi bugün evde değil sürekli aradım ama onu da dediğin gibi naz çok işe yarıyor :34:babasını aramış (anne babası ayrı) konuşmuşlar bu durumu sen üzülme halledicem dedi tekrar,işi vardı detayları alamadım yarın öğrenicem bakalım:8:
angel üzülme kuzum bebişini düşün huzur kaçırmaya gelmişler bellli ne terbiyesizler peşin takılck birde yeni evlisin rahatsız etmeleri yetmiyormuş gibi hiç taviz verme:19:
Taze gelinim kendi kendime telkindeyim sürekli,sağol canım benim
2 günlük evlisin artık:69:tekrar mutluluklar tatlım

Back