iyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ve mağazalarda beğendikleri herşeyi abilerine aldırdılar çıldırmak üzereyim![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
yarın eşim nöbetçi başbaşa kalacağız kaynanamın ekürleriyle:44:
asıl bomba olayı anlatayım :
görümcelerimin 2 si benden büyük birisiyle aynı yaştayız
yaşıtım olan görümcem bayramdan sonra istanbula gideceğimi öğrendi
ayy angel ben de geleyim gezdirirsin beni dedi ![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
gitmişken de tüm akrabalarımı görmek istiyorum çoookk özledim herkesi çünkü
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye ![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor ![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
sinirden mahvoldum,beni zor duruma sokmak için elinden gelen herşeyi yaptı
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok ![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
geldikleri gibi sinirlerimi yıpratmayı başardılar
ne yapıcam ben kızlar bununla oralarda offf
ayy yok arttık canım senınkılerden benımkısı gibi felaketmişşş... zolamayla ne olacak anlamıs değilim..sanki 8yasında kız cocuguda herseyı anasına yetıstırıo bide.. canım ne yap ne et postala onu eşinde gayret etsın bıuna.. biliyorum sırf sana rahat vermeyecek yok illaki gideceksenızde tınlama sonrasında dıcek sana aa benle ilgilenmedin gezdırmedın falan diceksın ozaman ben sana bastan ne demıstımmm...
en sınır oldugum sey.. canım senın dogurmana cok var bılıyorum ama bak ne oğrendın senın bi evlatlıgın varmıs zaten senle yasıt kazık kadar gorumcecinnn
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
kızlar dikkat ediyorumda herkes kayınvalideden, görümceden çekiyor. asker aileleri niye böyle anlamış değilim. çocuklarının huzurunu bozmakla ellerine ne geçiyor ki??? ben de sinirden patlamak üzereyim bayramdan sonra kuzenimin düğünü var memlekete gidicem eşim benimle gelemeyecek. bayramda kayınvalidemler gelicekmiş. ben bayramda misafirimi mi ağırlayacağım (personelden gelenler oluyor) yoksa onlarla mı ilgileneceğim. bi de onları evde bırakıp düğüne gidicem. ben gidiyorum diye hadi bizde gidelim demezler. ne işiniz var benim olmadığım bir evde. gideceğimide biliyorlardı bu ne şimdi?
bende aynı dert var yaaaa ufff... kuzenımın dugunu var ama gorumcem bana gelmekte ısrarlı... insallah gelemsinler diyorum hihihihih
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
okyonusum hayırlı olsun,mutlulugunuz daim olsun ınsallah :)
Hoşbulduummm :)) teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için :)
Aslında uzun zaman önce üye olmuştum, 1-2 msj yazmıştım ama foruma çoktandır ugramıyordum. Bu başlıgı da dün farkettim :) İGörür görmez kendimi buraya ait hissettim :) msj yazmasam olmazdı :)
9 aylık taze evliyim:) Üniversiteden geçen yıl mezun oldum, mezun olduktan 6-7 ay sonra da evlendim. İngilizce öğretmeniyim ama kpss mağduruyum, dolayısıyla henüz atanamadım.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Şimdilik özel bir okulda görev yapıyorum...
Bu arada ben hiç birinizi tanımıyorum ama tanımayı çok isterim gerçekten, tabii beni de aranıza kabul ederseniz?
hoşgeldın canım aramıza :) hmm bu arada artık tze değilsin pabucun dama atıldı
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
artık taze gelınımız okyonus var
Sanırım hepinizn kara, jandarma yada özel harekat mensubu eşleriniz..allah yardımcımız allah yardımclıları olsun..sag salim dönsünler inş.
benim eşim denızcı canım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1aydan beri göremiyorum karaya tayını cıkmasına ragmen oyuzden babamlarda kalıyorum ,,yaslanıyorum sanırım artık özlemeye takatim kalmadı ,gucum yetmıyor
Dailymotion - talha bora oge - İkbal gurpinar korkmuyorum seni sevmekten - Müzik Kanalı
kızlar bu şiiri dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim çok beğeniyorum sizinlede paylaşmak istedim. talha bora öğe ve ikbal gürpınardan "korkmuyorum seni sevmekten" şiiri
merak ettim ama sımdı babam evde dahası yanımda oyuzden sonra dınleyecegım artık ..
son bı kaç saatır ıcım baska yanıyoo. galiba benım gozunun ıcıne baktıgım, kıyamadıgım adam oldü. sabrımı toparlamaya calsıyorum. içim bomboş, derınde bı yerler yangın yeri. herseye hazrıladım kendimi.
canım oncelıkle içini ferah tut aklına kötu seyler getırme bakıyımmm...
bak böyle oldugun zamanlarda sana bunu soylemek ne kadar dopru onuda bılmıyorum ama ınancın varsa eger bi abdest al bildiğin duaları oku sevdıgın adam için allaha dua et,rahatlatmaya calıs kendını...
sevgılın ve butun askerlarımız sag saglım donecekler insallah..
hmm bide son olarak bu kara harekatı basladı diye henuz bi bilgi yok medyada en azından herkes bilsede 3maynunu oynuyor.. bilki sende bu durumu baska yerlerde soyleme mumkunse bu konu burda kalsın olur mu?
yada medyada soylendıde benım mı haberım yok görmedim cunkude..
sibelsibal38 hoşgeldın canım sende.. kaç haftalık oldun şimdi..