Asker Eşleri

--------------
esım degıl canım yasamayı becerebılırsek ınsallah o da olur. sadese sevgılım ıcın de degıl haberlere cok kızıyorum ya onca sey oldu bu nasıl bı kayıtsızlık. içim alev alem yanıyoo... ne soylesem boş

canım ben seni çok iyi anlıyorum ki eminim burdaki herkes senin ne hissettiğini anlayabiliyodur aslında sölediğin hiç bişi boş değil ama bizi anlayan bizden başka kimsenin olmaması kötü dua etmekten başka yapabileceğimiz bişi yok ama biz çaresiz değiliz sevgiline güven bizde eşlerimize onlara bişi olmaz Allah ın izniyle.Göreve gönderilenler çok iyi eğitimlerden geçiyo çünkü özetle canım içini ferah tut

son bı kaç saatır ıcım baska yanıyoo. galiba benım gozunun ıcıne baktıgım, kıyamadıgım adam oldü. sabrımı toparlamaya calsıyorum. içim bomboş, derınde bı yerler yangın yeri. herseye hazrıladım kendimi.

son bı kaç saatır ıcım baska yanıyoo. galiba benım gozunun ıcıne baktıgım, kıyamadıgım adam oldü. sabrımı toparlamaya calsıyorum. içim bomboş, derınde bı yerler yangın yeri. herseye hazrıladım kendimi.

bence böle düşünme için yanıyosa bol bol dua et İnşallah sağ salim kavuşursun sen böle söleyince benimde içim yandı bak ya.Kötü haber tez gelir böle bişide yok henüz inşallahda olmaz Rabbim ayağına taş bile değdirmesin korusun hepsini

Canım seni anlıyorum içini ferah tutmaya çalış.Dua et,sağ salim dönecek inşallah.

iyi geceler kızlar herkes uyudu ben de topiğimize uğramadan uyumayayım dedim
misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ve mağazalarda beğendikleri herşeyi abilerine aldırdılar çıldırmak üzereyim:47:
yarın eşim nöbetçi başbaşa kalacağız kaynanamın ekürleriyle:44:
asıl bomba olayı anlatayım :
görümcelerimin 2 si benden büyük birisiyle aynı yaştayız
yaşıtım olan görümcem bayramdan sonra istanbula gideceğimi öğrendi
ayy angel ben de geleyim gezdirirsin beni dedi :47:
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
gitmişken de tüm akrabalarımı görmek istiyorum çoookk özledim herkesi çünkü
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye :20:
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor :59::59:
sinirden mahvoldum,beni zor duruma sokmak için elinden gelen herşeyi yaptı
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok :47:
geldikleri gibi sinirlerimi yıpratmayı başardılar

ne yapıcam ben kızlar bununla oralarda offf
ay canım bayada kifayetsizmiş görümcen yani.yüzsüzlüğün bu kadarı pes.
Slm sanırım benim yerimde burası :34:
hoşgeldin aramıza.
yanı su somalıye nerdeyse sınırlenecegım artık. ya tmm yardım edılsın, ekonomımız kaynaklaımız el verdıgı olcude el uzatılsın su mubarek gunde ama ne gerek var bu kadar reklama haberlerın resmen hepsını kapsıyoo bu durum. bızım ıcımız daha cok karısıkkı... su anda bıle ırakta askerlerımız catısma halınde ve oluyolar benım sevdıgım adamda ıclerınde. belkıde oldu bılemıyorum. basına ne geldı bılemıyorum. ınsanın ısyan edesı gelıyoo

öyle düşünme canım Allah yardımcısı olsun.kötüyü çekme kendine.öldü ölücek diye geçmiyo hayat.bizde bekliyoruz kimi zaman korkuyoruz ama umut fakirin ekmeğidir.bizde umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz.somali ye gelince.oradaki çocukları görünce içim cayır cayır yanıyor.ama hala hamile olan kadınları gördüm.bilinçsizlik cehalet fakirlik insnaları ne hallere getiriyor ya.yardım edelim hepimiz elimizden geldiğince ama dediğiniz gibi o ünlülerin bir tanesini ben şehit cenazesinde görmedim.yada bir anesini şehit ailesine yardım ederken çekmediler.yazık bize yazık

selam kızlar, angelcım çok sinir oldum görümceğine, dövesim geldi yemin ederim. yüzsüz şeyler. bence eşin halledecektir canım bana öyle geldi.sen sakin olmaya çalış. bebişi düşün. dinlen bugün de sakın iş yapayım deme.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, ama keşke gelir gelmez sevgilinizin eşinizin nerde görev yaptığını, nereye gittiğini ve ne zaman döneceğinizi yazmasanız, buraya her türlü insan geliyor. üstelik şu anda kritik bi sınır ötesi durum var.
allah hepimizinkini korusun. sağ salim dönecekler inşallah.

misafirlerim geldi,tüm gün dışarıdaydık burada ki gezilecek her yere gitmek istediler götürdük mecburen şuan ayaklarımın ağrısından zor duruyorum
ben de gezmek için vaktimin olmayacağını söyledim,zaten 1 hafta kalacağım,arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidiyim,zamanımın çoğu onunla geçecek
ona nasıl vakit ayırıp gezdireyim,tutturdu geleyim işte sen nereye gidersen ben de gelirim bu arada gezmiş olurum diye :20:
eşim konuştu ikna edemedi en son bağırdı ağlamalar,sızlanmalar,annesini aramalar olay büyüdü de büyüdü,ablaları da ona destek oldu,eşimle beni suçlu çıkardı
ve sonuç benimle istanbula geliyor yani eylül 6 ya kadar burada sonra birlikte gideceğiz ben buraya dönerken de onu oradan memleketine göndereceğim,diğerleri yarın akşam gidiyor,eşim o güne kadar ben bir yolunu bulup gönderirim onu diyor ama zor görünüyor :59::59:
bayram da eşim nöbetçi biz zaten burada olacağız o da bizimle birlikte burada çünkü onlar için bayramın bir önemi yok :47:

allahımm ne sınır bozucu bı durum.nedır bu görumcelerden çektiğimiz adamı katıl ederler.canım ya ben kesın bı dılle ve tek kelımeyle senın için uygun değil başka sefere artık deyıp kestırır atardım.ben çok sınırlı ve baskın bı karekterım söyledığımden hiç dönduremezler:1:böyle söyluyorum ama emınımkı durum farklıdır.tam yerı olduğu halde söylenmesı gereken söz bıle söylenemıyor bazen.AMA inşallah bı şekılde kurtulursunuz ve yalnız gıdersın.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:71:

angelcim ağzım açık kaldı:53: ne kadar yüzsüzlük..terslerdim yerinde olsam..kırılırsa kırılsın..bence onu kendine yük etme..önce tatlı dille anlamazsa da açıkça söyle..postala bugün diğerleriyle..hem hamilesin yoğun çalışıyorsun..gezip tozup dinlenmeye hakkın var bir de onunla mı uğraşacaksın...aaayyyy ben burda ifrit oldum :57:

okyonuusss artık eeeevvvvliiii:69: mutluluğunuz daim olsun şekercim:38:

ayy yok arttık canım senınkılerden benımkısı gibi felaketmişşş... zolamayla ne olacak anlamıs değilim..sanki 8yasında kız cocuguda herseyı anasına yetıstırıo bide.. canım ne yap ne et postala onu eşinde gayret etsın bıuna.. biliyorum sırf sana rahat vermeyecek yok illaki gideceksenızde tınlama sonrasında dıcek sana aa benle ilgilenmedin gezdırmedın falan diceksın ozaman ben sana bastan ne demıstımmm...
en sınır oldugum sey.. canım senın dogurmana cok var bılıyorum ama bak ne oğrendın senın bi evlatlıgın varmıs zaten senle yasıt kazık kadar gorumcecinnn :47::47::47:

kızlar dikkat ediyorumda herkes kayınvalideden, görümceden çekiyor. asker aileleri niye böyle anlamış değilim. çocuklarının huzurunu bozmakla ellerine ne geçiyor ki??? ben de sinirden patlamak üzereyim bayramdan sonra kuzenimin düğünü var memlekete gidicem eşim benimle gelemeyecek. bayramda kayınvalidemler gelicekmiş. ben bayramda misafirimi mi ağırlayacağım (personelden gelenler oluyor) yoksa onlarla mı ilgileneceğim. bi de onları evde bırakıp düğüne gidicem. ben gidiyorum diye hadi bizde gidelim demezler. ne işiniz var benim olmadığım bir evde. gideceğimide biliyorlardı bu ne şimdi?
bende aynı dert var yaaaa ufff... kuzenımın dugunu var ama gorumcem bana gelmekte ısrarlı... insallah gelemsinler diyorum hihihihih :D:D
slm kızlar nikahım oldu artık evliyim :62::62::62: fotoğraflarımı en kısa zamanda paylaşıcam hepinizi kocman öpüyorum :71: kayınvalidemler fln bizde şimdi çıkmak zorundayım yarın gelirim :66:
okyonusum hayırlı olsun,mutlulugunuz daim olsun ınsallah :)
Hoşbulduummm :)) teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için :)

Aslında uzun zaman önce üye olmuştum, 1-2 msj yazmıştım ama foruma çoktandır ugramıyordum. Bu başlıgı da dün farkettim :) İGörür görmez kendimi buraya ait hissettim :) msj yazmasam olmazdı :)

9 aylık taze evliyim:) Üniversiteden geçen yıl mezun oldum, mezun olduktan 6-7 ay sonra da evlendim. İngilizce öğretmeniyim ama kpss mağduruyum, dolayısıyla henüz atanamadım. :( Şimdilik özel bir okulda görev yapıyorum...

Bu arada ben hiç birinizi tanımıyorum ama tanımayı çok isterim gerçekten, tabii beni de aranıza kabul ederseniz? ;)
hoşgeldın canım aramıza :) hmm bu arada artık tze değilsin pabucun dama atıldı ;) artık taze gelınımız okyonus var :D
Sanırım hepinizn kara, jandarma yada özel harekat mensubu eşleriniz..allah yardımcımız allah yardımclıları olsun..sag salim dönsünler inş.
benim eşim denızcı canım :( 1aydan beri göremiyorum karaya tayını cıkmasına ragmen oyuzden babamlarda kalıyorum ,,yaslanıyorum sanırım artık özlemeye takatim kalmadı ,gucum yetmıyor :(
Dailymotion - talha bora oge - İkbal gurpinar korkmuyorum seni sevmekten - Müzik Kanalı

kızlar bu şiiri dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim çok beğeniyorum sizinlede paylaşmak istedim. talha bora öğe ve ikbal gürpınardan "korkmuyorum seni sevmekten" şiiri
merak ettim ama sımdı babam evde dahası yanımda oyuzden sonra dınleyecegım artık .. ;)

canım oncelıkle içini ferah tut aklına kötu seyler getırme bakıyımmm...
bak böyle oldugun zamanlarda sana bunu soylemek ne kadar dopru onuda bılmıyorum ama ınancın varsa eger bi abdest al bildiğin duaları oku sevdıgın adam için allaha dua et,rahatlatmaya calıs kendını...
sevgılın ve butun askerlarımız sag saglım donecekler insallah..

hmm bide son olarak bu kara harekatı basladı diye henuz bi bilgi yok medyada en azından herkes bilsede 3maynunu oynuyor.. bilki sende bu durumu baska yerlerde soyleme mumkunse bu konu burda kalsın olur mu?

yada medyada soylendıde benım mı haberım yok görmedim cunkude..

sibelsibal38 hoşgeldın canım sende.. kaç haftalık oldun şimdi..

bu arada kızlar biri beni durdursun :56: bir haftadır feci ötesi yiyorum..noldu anlamadım:27: hamileliğin son aylarındaki gibi gece bile kalkıp bir şeyler yiyorum uykulu uykulu:1: çikolata zaten had safhada:36: fazlalıklardan kurtulmaya başlarken tersi olmasın amanın:35: yine tıkınasım var görüşürüz:4:

iyi pazarlar kızlar...

25 eylülde 2.evlilik yıldonumuzu kutlucaz insallah :69::69:

ilkinde soyle bi supriz hazırlamıstım eşime ; Eki Görüntüle 244573 gerci netten kopya cekmıstım ama herseyını painten kendim hazırladım fotocuya gitim a4 kagıdına bastırıp cerceveletmiştim ,şimdi salonumuzda asılı duruyor..

daha erken farkındayım ama ben ancak değişik bi fıkır bulabilirim diye sımdıden dusunmeye basladım..

değişik fıkırlerınız varsa benımle paylaşırmısınız?

hmm bide son olarak bu kara harekatı basladı diye henuz bi bilgi yok medyada en azından herkes bilsede 3maynunu oynuyor.. bilki sende bu durumu baska yerlerde soyleme mumkunse bu konu burda kalsın olur mu?

yada medyada soylendıde benım mı haberım yok görmedim cunkude..

yok şekerim bende duymadım öyle bir şey.hatta okuyunca şaşırdım biraz.
bu arada kızlar biri beni durdursun :56: bir haftadır feci ötesi yiyorum..noldu anlamadım:27: hamileliğin son aylarındaki gibi gece bile kalkıp bir şeyler yiyorum uykulu uykulu:1: çikolata zaten had safhada:36: fazlalıklardan kurtulmaya başlarken tersi olmasın amanın:35: yine tıkınasım var görüşürüz:4:

ye kuşum ye nasıl olsa zayıfsın bir şey olmaz:)bende sabahtan beri diyet forumundayım.psikolojikim bozuldu bu göbükle ya:(bu arada kızçeler 48 kilo olmuşum.

sweet cim ya ben hala wii fit alamadım.artık eylülden sonra almayı planlıyorum.çünkü kayınvalidemin yanına gidicem o zaman alayım diorum.biraz araştırdım ama şimdi wii fit alıcam ayrıca konsoluda alıcam.başka almam gerekn ne var ya.

bende ne zaman diyet yapmak istesem aksine daha fazla bi yiyorum,yemessemde gözum basım donuo resmen.. :22:
1haftadır beridense stresten yıyosun gibi geldi.. üzüntü-kızgınlık-stres hepsi bırlesınce :50::50:

Back