Asker Eşleri

günaydın hanımlar,
acil bi toplantıya gidiyorum, yoklamamı verip kaçayım

kızlar BERRBAT durumdayım. şuan hakkarideyim...psikolojim hiç normal değil dünden beri ağlıyorum,sinirr krizi geçirmemek elde değil..burda savaş var bu şehir ölüm kokuyor...evimin önünde vurulan polisin kanları yerde duruyor..tehtit aldık ben gidiyorum evimizi taşicaz...ev desen köpek bağlasan durmayacak biçimde..bugün orduevine geçiyoruz onbeş yirmi gün orda kalcaz daha sonra evimizi nereye taşıyacağımıza karar verecez..yani ben de eşimden ayrılıyorum..onun için onun can güvenliği için...hiç sağlıklı düşünemiyorum...her taraf dağ taş,tepemizde sürekli helikopterler...inanın çok kötü bir durumdayım..

özlemcim faceden yazamadım ama çok üzüldüm canım. msne girersen dertleşelim. sakin ol canım, eşinle birbirinize destek olun. önemli olan güvenliğiniz. ayrılık hiç dert değil inan bana bak bi ay nası geçti anlamadım. tek derdim güvenliği. kışladan çıkmaması lazım eşinin de. allah o itleri bildiği gibi yapsın, nefret ediyorum hepsinden

özlemim canım benm ne denirki şimdi...içinde olmadan bişe diyemiyoruz

canım yaaaaa hayırlısı olsun tatlım....ağlama..bak hepimiz aynı durumdayız... sağlık olsun bebeğim hepsi geçer..yeter ki canınız sağolsun gir buraya yaz bunaldıkça

bu vatan henüz 20 yaşındaki fidanların canıyla sağolacaksa olmasın daha iyi! lanet olsun! ne o teröristler ne de buna müsade eden sayın'lar, atıp tutmayı iyi bilirsiniz ama hiç biriniz müslüman değilsiniz! bırak müslümanlığı falan insan değilsiniz!!!!

özlemim canım benim ya ne diyeceğimi bilemiyorummmm
ama en sağlıklısı bu bence sizin için artık iyce azdı köpekler osmaniyede bile şehit var((
ne denir ki bizleri eşlerimizi bu hale getirenler utansın, sadece teröristler değil buna göz yuman sayın! devlet büyüklerimiz de utansın.
ben de çok doluyum hem de çok.....
düşünün iyice en mantıklı kararı verin canım
zor günler var önünüzde can sağlığı olsun gerisi boş
sabır lazım....

Son düzenleme:
kızlar günaydın......
özlem çok üzüldüm ne umutlarla gittin eşinin yanına eşinle en doğru kararı verirsiniz......sabrını ve umudunu kaybetme....senin için çok zor biliyorum ama eşinin dikkatinin dağılmaması için ona destek olman lazım...babam doğuya görevlere gittiğinde annem babamla telefonda her konuşmasında kötüde olsa iyiyiz derdi.....annem her zaman kan kuscan kızılcık şerbeti içtim diyeciksin mecbursun bide bizi düşünüp dikkati dağılmasın derdi...canım benim kendine çok dikkatet...

günaydın hatunlar,hiç tadım yok vallahi,sonunun gelmeyeceği şeye alışmak lazımmış ama onuda yapamıyorum,anca beddua ediyorum bu hainlere...

canım çok üzüldüm.keşke şartlar böyle olmasaydı sende eşinin yanında olabilseydin.ama bence en doğru kararı vermişsin.sonuçta eşinin ve senin can güvenliğiniz en başta gelir bu durumda.bend eeşimin yanına sırf o kışlasından çıkmasın dışarda eve gelip gedirken bir sorun olmasın diye gitmedim.yoksa eşim ev tutucaktı yanına alıcaktı ama onu tehlikeye atamazdım.Allah yardımcınız olsun.

günaydın hatunlar,hiç tadım yok vallahi,sonunun gelmeyeceği şeye alışmak lazımmış ama onuda yapamıyorum,anca beddua ediyorum bu hainlere...
günaydın canım.hepimiz aynı durumdayız ne tadımız kaldı ne tuzumuz.azdı köpekler it soyları.
günaydın hanımlar,
özlemcim nasılsın bugün?
günaydın canım.

sanada günaydın laksu.dün eşimin görev yaptığı yer bugün yine haberlerde.dağ taş tarandı kalabalık bir terörist grup birliğe sızmaya çalıştı vs.psikolojimi siz düşünün.elim kalbimde bekliyorum sürekli.eşim aradı endişelenicek bir şey olamdığını askerin moralinin bozuk olduğunu ve çok stresli olduklarını söyledi.asker bir yanılma yaşamış ateş etmiş arkasından hepsi ateş etmeye başlamış olay filan yokmuş eşmin bana anlattıkları ona inanmak istiyorum sırf beni sakinleştirmek için demediğine gerçek olduğuna inanmak istiyorum.

bu kadar insanın yaşadığı bu stressin bu özlemlerin hesabını kim verecek acaba?suriye için uyarıda bulunanlar aynı sert söylemleri neden bir terör örgütüne yapamıyor anlamış değilim(aslında anlıyorum anlamamazlığa geliyorum)...

jelibonum iyi düşünelimki iyi olsun değilmi canım,aklına kötü şeyler getirmemeye çalış(biliyorum bu nerdeyse imkansız),eşin iyi olacak ve sağa salim gelecek yanına tıpkı sweetin,özlemin eşleri gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…