• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

hlas Temizlik Robotu Aura cleanmax Sitesidir 0530 460 00 02 kızlar ablam düğün hediyesi bana bu süpürgeen alıcakmış duyan veya kullanan varmı kendinede yeni aldı çok memnun kalmış çok güzel temizliyormuş 1600 tl miş bilzezik takmıycak bunu alıcak:51:

canım ben kullanıyorum ve makinamdan çok memnunum halıları mükemmel temizliyo....
aynı zamanda temizlikten sonra azcık evin havası değişsin diye parfüm özelliğini kullanıyorum süper oluyo....
kızartma kokusunu bile alıp götürüyo:1: güle güle kullan

ay annem 4 gün soyna evli mi olcen fıstık:9: hadi şimdiden hayırlı olsun kuşum

evet kuzum şaka gibi heyecanlıyım bir okadar şaşkın üzgün çok değiik duygulara kapıldım:1:

canım ben kullanıyorum ve makinamdan çok memnunum halıları mükemmel temizliyo....
aynı zamanda temizlikten sonra azcık evin havası değişsin diye parfüm özelliğini kullanıyorum süper oluyo....
kızartma kokusunu bile alıp götürüyo:1: güle güle kullan

evet canım ablamda diyor dış kapıdan giriyorum ev temizlik kokuyor diyor yerleri sildiğimde su hiç kirlilenmiyor dedi benimde hoşuma gitti halıları döverek süpürüyormuş halı fln silkelemem :27:

okyonuscum güle güle kullan, yeni halılar için özellikle iyi olur, çok tüy bırakıyorlar çünkü bi süre.

okyonuscum güle güle kullan, yeni halılar için özellikle iyi olur, çok tüy bırakıyorlar çünkü bi süre.

saol canım shggy halı aldım adama sordum bu halı antibakteriyelmi d,ye evet hepsi öyle dedi ama arkasaındaki etiketinde yazmıyor :44:ben antibakteriyel olandan istiyordum ya anlamadım kandırıldımmı acaba :51:

Slm kızlar
bugün elim kolum bağlandı sanki canım hiçbirşey yapmak istemiyor
kendi ülkemizde can güvenliğimizden korkacak duruma geldik canımı yakıyor bu durum
özlemcim nasılsın?hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
sweet ve jelby kızlar eşleriniz sağ salim dönecek inşallah,kurduğunuz bütün hayaller de gerçek olacak
okyonusum makinenin özelliklerini okudum şimdi çok iyi
şimdiden hayırlı olsun tatlım

saol canım shggy halı aldım adama sordum bu halı antibakteriyelmi d,ye evet hepsi öyle dedi ama arkasaındaki etiketinde yazmıyor :44:ben antibakteriyel olandan istiyordum ya anlamadım kandırıldımmı acaba :51:

modelini biliyorsan internetten bakabilirsin canım markasından. özelliklerini bulursun. sanmıyorum kandıracaklarını ama belli de olmaz tabi:44:

Slm kızlar
bugün elim kolum bağlandı sanki canım hiçbirşey yapmak istemiyor
kendi ülkemizde can güvenliğimizden korkacak duruma geldik canımı yakıyor bu durum
özlemcim nasılsın?hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
sweet ve jelby kızlar eşleriniz sağ salim dönecek inşallah,kurduğunuz bütün hayaller de gerçek olacak
okyonusum makinenin özelliklerini okudum şimdi çok iyi
şimdiden hayırlı olsun tatlım

saol canım bir bileziğimi feda edicem o makinaya inş. memnun kalırım çok memniyet okudum siteside hayırlısı bakalım :97:

modelini biliyorsan internetten bakabilirsin canım markasından. özelliklerini bulursun. sanmıyorum kandıracaklarını ama belli de olmaz tabi:44:

Tuğra Voga 2118-White Shaggy Halı canım bu modeli biraz farklısı aynısını bulamadım fiyat fln burdaki gibi benim modelden yok bu modellerde antibakteriyel yazıo benim halının etiketinde yazmıyor diye kafama takıldı:50:

canım güzelmiş halın güle güle kullan,
bunda antibakteriyel yazıyosa ve seninki de tuğra-voga modeliyse sorun yoktur. hem senin alacağın temizlik robotu bakteri falan affetmez merak etme

bizim hanımlar ekmek yapma makinesi kullanınanız war mı:56: forum açtım kullanan okumuyor zannımca, tanıdıklara da bir sorayım dedim :13: :61: :61: :61:

bizim hanımlar ekmek yapma makinesi kullanınanız war mı:56: forum açtım kullanan okumuyor zannımca, tanıdıklara da bir sorayım dedim :13: :61: :61: :61:

yok anam evim yokki ekmek yapayım:43:şaka bi yana ben hamarat bi hatun değilimdir,en pratik en kısa neyi nasıl yaparımı düşünürüm bide aletin büyüklüğüde önemlidir benim için ekmek yapma makineleride büyük geldiği için göz ucumla bile bakmadım..ama kullanan ve çok memnun olan arkadaşlarım var

yok anam evim yokki ekmek yapayım:43:şaka bi yana ben hamarat bi hatun değilimdir,en pratik en kısa neyi nasıl yaparımı düşünürüm bide aletin büyüklüğüde önemlidir benim için ekmek yapma makineleride büyük geldiği için göz ucumla bile bakmadım..ama kullanan ve çok memnun olan arkadaşlarım var

olur cicim ewin de olur:38: ben aldım daha bir haftalık ama tutturamaım da yapmayı o yüzden soruyorum.. oysa elimle yapsam kesin güzel olurdu :61:

olur cicim ewin de olur:38: ben aldım daha bir haftalık ama tutturamaım da yapmayı o yüzden soruyorum.. oysa elimle yapsam kesin güzel olurdu :61:

canım ben kullanıyorum ilk bir kaç ekmek biraz şekilsiz oluyo ondan sonra oturuyor....
ben arçeliğin ekmek yapama makinasını kullanıyorum....
birde malzemeleri koyuş sırası çok önemli....:56:
iftarda sahurda sıcak ekemek yapıyom benimki bayılıyo...:69:

canım ben kullanıyorum ilk bir kaç ekmek biraz şekilsiz oluyo ondan sonra oturuyor....
ben arçeliğin ekmek yapama makinasını kullanıyorum....
birde malzemeleri koyuş sırası çok önemli....:56:
iftarda sahurda sıcak ekemek yapıyom benimki bayılıyo...:69:

ayy canım iyi ki geldin:71: benim ki bosch un ki..
ben de kitapcığa göre kullanım sırasına göre koyuyorum ama dışı çok sert oluyor..walla pişman olucam nerdeyse aldığıma..
ne kadar malzeme koyuyorsun canım bana bir tarif wer sewaba gir :61: :74:

ayy canım iyi ki geldin:71: benim ki bosch un ki..
ben de kitapcığa göre kullanım sırasına göre koyuyorum ama dışı çok sert oluyor..walla pişman olucam nerdeyse aldığıma..
ne kadar malzeme koyuyorsun canım bana bir tarif wer sewaba gir :61: :74:

canım ben içindeki yoğurma mandalını önce güzelce yağlıyorum içine bir büyük ölçü kaşığı(içinden çıkan)yağı kaba koyuyorum.küçük ölçü kaşığıyla bir buçuk kaşık tuz bir kaşık şeker üstüne 170ml.süt ve 160ml.su koyuyorum 3 ölçü tepeleme un koyuyorum(içinden çıkan ölçü kabıyla)en son şu instant mayalar varya tek kullanımlık onlardan koyup standart ekmek seçimini seçip orta sertlik kabuk seçimi ve ekmek yapmaya başla güzel makinam...ben böyle yapıyorum:56:

canım ben içindeki yoğurma mandalını önce güzelce yağlıyorum içine bir büyük ölçü kaşığı(içinden çıkan)yağı kaba koyuyorum.küçük ölçü kaşığıyla bir buçuk kaşık tuz bir kaşık şeker üstüne 170ml.süt ve 160ml.su koyuyorum 3 ölçü tepeleme un koyuyorum(içinden çıkan ölçü kabıyla)en son şu instant mayalar varya tek kullanımlık onlardan koyup standart ekmek seçimini seçip orta sertlik kabuk seçimi ve ekmek yapmaya başla güzel makinam...ben böyle yapıyorum:56:

tamam canım çok teşekkürler .. başlıyorum şimdi.. iftara hazır olsun..azcık soğusun:56: un ayarını biraz azaltıcam sert olduğu için bakalım ne olacak..

Back