- Emoji Skoru
- 118
- Puanlar
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz aramıza
hoşgeldin canım
jelicim aynı durumdayız, eşim de haberlerde adı geçen bölgede. gece uyumıcam demişti en son, hala aramadı.
sakin olmamız lazım canım, tek yapabildiğimiz dua etmek. kafayı yememek çok zor.
ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta 3 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı diledi.
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın gönderdiği mesajda, Orgeneral Özel'e üzüntülerini bildirdiği ifade edildi.
bu kadar basit işte.
evet hayatım her zamanki gibi dua ediyoruz sabrediyoruz biticek diye kendi kendimizi teselli ediyoruz.umarım en kısa zamanda eşinle haberleşirsiniz.eşim dün gece sabaha kadar uyumadı bu gecede sabaha kadar nöbetçi yani düşünebiliyormusun bu adam bir çatışma olsa bu şekilde kendisini nasıl savunabilir acaba?bu moralle bu yorgunlukla nasıl olucak.
ne yapılabilir o kadar engel koyarken ortaya?? pat diye yapılabilecek çözümlerin hepsine engel olunmuyor mu?? çözüm çok basitken halkı maşa olarak kullanmıyorlar mı sen- ben im gibilerin aklına türlü kinci düşünceler eklemiyorlar mı??
bizler ne kadar üzülüyoruz sabır we başsağlığından başka ne söyleyebiliyoruz..öfkeliyim..ülkeyi yediler böldüler..huzuru neden istemezler..insanoğlu çıkarcıdır da bu bizdeki sayın pravakatörler kadarı yoktur sanırım!! allah sonumuzu hayır etsin!!!
biliyorum canım, uykusuzlar ama onlar dayanıyor bi şekilde. allah güç versin eşlerimize. yine bu kaçırılma olaylarının ardından hareketlenme başladı.
kaçırılmayı engellemeye yönelik bişey yok ama.
madem tehlikeli ne diye otobüs yola çıkarıyorsunuz.
eşim hiç bişe anlatamıyor da ,nerde olduğunu bile tam olarak bilmiyorum.
başımda acayip bi ağrı var, gece 3 gibi yattım.haber bekledim. uyanıp uyanıp dua ettim.
bugün tam bi ay oldu.
son dakika haberi geçiyor kızlar, iran karayılan denen iti yakaladığını açıklamış