• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

her millet hakettiği gibi yönetilirmiş kızlar,
biz de bunu hakediyormuşuz demek ki.
ramazan bayramına kadar kimse şehit olmasınmış, orucu bitince ilgilenicekmiş zat-ı muhterem.

ramazan bayramına kadar kimse şehit olmasınmış, orucu bitince ilgilenicekmiş zat-ı muhterem.

ramazan dinleyen var sankide...sanırım bu kadar demokrasi bize fazla...

bu kadar insanın yaşadığı bu stressin bu özlemlerin hesabını kim verecek acaba?suriye için uyarıda bulunanlar aynı sert söylemleri neden bir terör örgütüne yapamıyor anlamış değilim(aslında anlıyorum anlamamazlığa geliyorum)...

jelibonum iyi düşünelimki iyi olsun değilmi canım,aklına kötü şeyler getirmemeye çalış(biliyorum bu nerdeyse imkansız),eşin iyi olacak ve sağa salim gelecek yanına tıpkı sweetin,özlemin eşleri gibi...
öyle yapıyorum canım saçma sapan şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum.ben eşime hep söylüyorum biz kavuşucaz Allahın izniyle milyonlarca insan gidiyor oraya hepsimi şehit oluyor.Allah hepsinin yardımcısı olsun.ama bunlar benim avuntum kızlar ne yapayım.

Allah onu bildiği gibi yapsın.şu mübarek günlerde kaç ailenin içine kor düştü.onlarında orucu bayramı yokmuydu.ben nasıl bekliyorum eşimi gelince ona şu yemeği yaparım böyle sofra hazırlarım şöyle karşılarım dye onların böyle hayalleri yokmydu.ben daha senemiz dolmadan yolladım eşimi o dağlara itin köpeğin arasına.o kadar vicdan azabı çekiyorum ki kızlar.bir işim olsa diyorum adam gibi çalışabilsem sanki eşimi ordan ben kurtarıcam.bazen diorum istifa et senmi kurtarıcaksın bu vatanı.ama yok yok olmuyor işte.

günaydın kızlar Rabbim yardımcımız olsun delirmemek içten bile değil.özlemcim hiç üzülme sağlık olsun yeterki.azdı itsoyları

jelicim haberleri çok takip etme, bunların kendi basını biliyosun oralarda görev yapıyor. yalan yanlış dağıtıyorlar haberleri. asıl verilmesi gereken haberleri vermezler.sen moralini iyi tut,bak eşin arayabiliyor ne güzel canım.
inşallah hepimizinki sağ salim gelicek.

jelicim haberleri çok takip etme, bunların kendi basını biliyosun oralarda görev yapıyor. yalan yanlış dağıtıyorlar haberleri. asıl verilmesi gereken haberleri vermezler.sen moralini iyi tut,bak eşin arayabiliyor ne güzel canım.
inşallah hepimizinki sağ salim gelicek.

evet görüşüoruz Allah tan hatlar varken.siz görüşebiliyormusunuz canım.eşimin bulunduğu yerde hatlar sık sık gdiiyor.kış gelsin artık ya:(

evet görüşüoruz Allah tan hatlar varken.siz görüşebiliyormusunuz canım.eşimin bulunduğu yerde hatlar sık sık gdiiyor.kış gelsin artık ya:(

canım hatlarda sıkıntımız yok ama vakit bulamıyoruz biz. eşim gece uyumuyor gündüz uyuyor. gece geç yatmak zorunda kalıyorum ben de, msnden görüyorum iyi geliyor. uykusuz uykusuz işe geliyorum.
güvende olsun da başka bişey istemiyorum artık. bir ayda 10 yaş yaşlandım.

özlemcim tüm gece hep aklımdaydın:58:
iyi haberlerini bekliyoruz canımcım.......
Allahım biz de ayrıyız ama çok şükür eşim ilçe merkezinde ve araziye çıkma olayı yok...24 saat orada mahpus:31:gerçi hiç belli olmaz ya neyse:59:
jelbyim sweetim sizi çok iyi anlıyorum:58: sabır sabır sabır:70:

Allahım biz de ayrıyız ama çok şükür eşim ilçe merkezinde ve araziye çıkma olayı yok...24 saat orada mahpus:31:gerçi hiç belli olmaz ya neyse:59:

canım çok sağol, çok şanslısın gerçekten sen içini ferah tut. odadan çıkmıyorsa rahattır boşwer sıkılsın canı, tehlikede olmaktan iyidir.
hani 3 ayda bir izin verilmesi gerekiyor ya kızlar, onu da alamıcakmış galiba eşim. aralıkta ocakta anca gidersin demişler. :47:

Son düzenleme:
bizi ancak bizim gibiler anlar canım.sende bizdensin.biticek bu zor günler inşallah.
canım hatlarda sıkıntımız yok ama vakit bulamıyoruz biz. eşim gece uyumuyor gündüz uyuyor. gece geç yatmak zorunda kalıyorum ben de, msnden görüyorum iyi geliyor. uykusuz uykusuz işe geliyorum.
güvende olsun da başka bişey istemiyorum artık. bir ayda 10 yaş yaşlandım.

o bir yıl geçtide şu 10 ay nasıl geçicek acaba:(

canım çok sağol, çok şanslısın gerçekten sen içini ferah tut. odadan çıkmıyorsa rahattır boşwer sıkılsın canı, tehlikede olmaktan iyidir.
hani 3 ayda bir izin verilmesi gerekiyor ya kızlar, onu da alamıcakmış galiba eşim. aralıkta ocakta anca gidersin demişler. :47:

aynen öyle canım oda artı işte orada dolanma..canı sıkılıyo kendini hapishanede hissediyo ama şükrediyo:31: canım yaaa geç olsun güç olmasın..hep böyle oluyor bu izinler..bizim de 18 eylül diye konuştuk ama bakalım aksilik olmazsa:44:

bizi ancak bizim gibiler anlar canım.sende bizdensin.biticek bu zor günler inşallah.

o bir yıl geçtide şu 10 ay nasıl geçicek acaba:(

inşallah jelyy inşallah...aynen ben de öyle diyorum bazen..off şu koca kış nasıl geçecek diyorum:14: senin ailen yalovada mıydı canım kayınvalidenler nerede

yuh ya bari izin verinde biraz morali düzelsin toparlasın kendini.şimdi ne kadar şaşkın durumdadır eşin canım.anlayabiliyorum.geçen sene eşimi yolladığımda gittiği zaman psikolojisi bozulmuştu.önü dağ arkası dağ.ama kışın en azından yollar daha güvenli canım.bend ediyorum eşime gelme izne dye ama daanamam ben diyor.

günaydın kızlarr annem biber dolması fln yap dedi hiç canım istemiyor iş yapmak :27:cuma nikah var iyice duygusallaştım ya :50:

inşallah jelyy inşallah...aynen ben de öyle diyorum bazen..off şu koca kış nasıl geçecek diyorum:14: senin ailen yalovada mıydı canım kayınvalidenler nerede

evet bu kışıda atlatsak hayırlısıyla gerisi gelicek inşallah.kendi evimizde olsak bu kadar zor olmazdı eminim.böyle her yerde emanet yaşamak çok zormuş.eşimin ailesi kayseri de canım.

günaydın kızlarr annem biber dolması fln yap dedi hiç canım istemiyor iş yapmak :27:cuma nikah var iyice duygusallaştım ya :50:

yap canım yap ön hazırlık bunlar.benimkide annenin yanındayken bütün yemekleri öğren bak diyor.annem süper gaziantep mutfağı yemekleri yapar.yemede yanında yat.

okyonuscum az kaldı, gelin olmuş gidiyorsuun:nazar:

jelicim kışın daha mı güvenli oluyor? benim daha ilk kışım bakalım, alışıcam artık. :59:fotoğraflarını gördüm baya kar altında kalıyormuş eşimin olduğu yer de.

ay annem 4 gün soyna evli mi olcen fıstık:9: hadi şimdiden hayırlı olsun kuşum

evet bu kışıda atlatsak hayırlısıyla gerisi gelicek inşallah.kendi evimizde olsak bu kadar zor olmazdı eminim.böyle her yerde emanet yaşamak çok zormuş.eşimin ailesi kayseri de canım.

tabi canım evimizde olsaydık oooooo herşey çok farklı olurdu...bizim için böyle emanet yaşamanın sadece maddi açıdan azıcık da olsa artısı oldu..normalde hiç para tutamayan üstüne hep borç harç yapıp savuran tiplerdik:35: gerçi bu zamanlarımızın karşılığı trilyonlar bile olamaz ama işte..oğluş için az buçuk iyi oldu...züğürt tesellisi işte:36:

okyonuscum az kaldı, gelin olmuş gidiyorsuun:nazar:

jelicim kışın daha mı güvenli oluyor? benim daha ilk kışım bakalım, alışıcam artık. :59:fotoğraflarını gördüm baya kar altında kalıyormuş eşimin olduğu yer de.

kışın daha güvenli canım.çünkü inlerinden çıkamıyorlar karda kışta.yaza kadar kış uykusuna yatıyorlar hayvanlar.doğuda öyle eşiminde var profilinde kış resimleri metrelerce kar kapının önüne çıkamıyorlar.

Back