- Emoji Skoru
- 1.549
- Puanlar
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her millet hakettiği gibi yönetilirmiş kızlar,
biz de bunu hakediyormuşuz demek ki.
ramazan bayramına kadar kimse şehit olmasınmış, orucu bitince ilgilenicekmiş zat-ı muhterem.
öyle yapıyorum canım saçma sapan şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum.ben eşime hep söylüyorum biz kavuşucaz Allahın izniyle milyonlarca insan gidiyor oraya hepsimi şehit oluyor.Allah hepsinin yardımcısı olsun.ama bunlar benim avuntum kızlar ne yapayım.bu kadar insanın yaşadığı bu stressin bu özlemlerin hesabını kim verecek acaba?suriye için uyarıda bulunanlar aynı sert söylemleri neden bir terör örgütüne yapamıyor anlamış değilim(aslında anlıyorum anlamamazlığa geliyorum)...
jelibonum iyi düşünelimki iyi olsun değilmi canım,aklına kötü şeyler getirmemeye çalış(biliyorum bu nerdeyse imkansız),eşin iyi olacak ve sağa salim gelecek yanına tıpkı sweetin,özlemin eşleri gibi...
her millet hakettiği gibi yönetilirmiş kızlar,
biz de bunu hakediyormuşuz demek ki.
ramazan bayramına kadar kimse şehit olmasınmış, orucu bitince ilgilenicekmiş zat-ı muhterem.
jelicim haberleri çok takip etme, bunların kendi basını biliyosun oralarda görev yapıyor. yalan yanlış dağıtıyorlar haberleri. asıl verilmesi gereken haberleri vermezler.sen moralini iyi tut,bak eşin arayabiliyor ne güzel canım.
inşallah hepimizinki sağ salim gelicek.
evet görüşüoruz Allah tan hatlar varken.siz görüşebiliyormusunuz canım.eşimin bulunduğu yerde hatlar sık sık gdiiyor.kış gelsin artık ya![]()
özlemcim tüm gece hep aklımdaydın
iyi haberlerini bekliyoruz canımcım.......
Allahım biz de ayrıyız ama çok şükür eşim ilçe merkezinde ve araziye çıkma olayı yok...24 saat orada mahpusgerçi hiç belli olmaz ya neyse
jelbyim sweetim sizi çok iyi anlıyorumsabır sabır sabır
![]()
bizi ancak bizim gibiler anlar canım.sende bizdensin.biticek bu zor günler inşallah.özlemcim tüm gece hep aklımdaydın
iyi haberlerini bekliyoruz canımcım.......
Allahım biz de ayrıyız ama çok şükür eşim ilçe merkezinde ve araziye çıkma olayı yok...24 saat orada mahpusgerçi hiç belli olmaz ya neyse
jelbyim sweetim sizi çok iyi anlıyorumsabır sabır sabır
![]()
canım hatlarda sıkıntımız yok ama vakit bulamıyoruz biz. eşim gece uyumuyor gündüz uyuyor. gece geç yatmak zorunda kalıyorum ben de, msnden görüyorum iyi geliyor. uykusuz uykusuz işe geliyorum.
güvende olsun da başka bişey istemiyorum artık. bir ayda 10 yaş yaşlandım.
canım çok sağol, çok şanslısın gerçekten sen içini ferah tut. odadan çıkmıyorsa rahattır boşwer sıkılsın canı, tehlikede olmaktan iyidir.
hani 3 ayda bir izin verilmesi gerekiyor ya kızlar, onu da alamıcakmış galiba eşim. aralıkta ocakta anca gidersin demişler.![]()
bizi ancak bizim gibiler anlar canım.sende bizdensin.biticek bu zor günler inşallah.
o bir yıl geçtide şu 10 ay nasıl geçicek acaba![]()
canım çok sağol, çok şanslısın gerçekten sen içini ferah tut. odadan çıkmıyorsa rahattır boşwer sıkılsın canı, tehlikede olmaktan iyidir.
hani 3 ayda bir izin verilmesi gerekiyor ya kızlar, onu da alamıcakmış galiba eşim. aralıkta ocakta anca gidersin demişler.![]()
inşallah jelyy inşallah...aynen ben de öyle diyorum bazen..off şu koca kış nasıl geçecek diyorumsenin ailen yalovada mıydı canım kayınvalidenler nerede
günaydın kızlarr annem biber dolması fln yap dedi hiç canım istemiyor iş yapmakcuma nikah var iyice duygusallaştım ya
![]()
günaydın kızlarr annem biber dolması fln yap dedi hiç canım istemiyor iş yapmakcuma nikah var iyice duygusallaştım ya
![]()
evet bu kışıda atlatsak hayırlısıyla gerisi gelicek inşallah.kendi evimizde olsak bu kadar zor olmazdı eminim.böyle her yerde emanet yaşamak çok zormuş.eşimin ailesi kayseri de canım.
okyonuscum az kaldı, gelin olmuş gidiyorsuun
jelicim kışın daha mı güvenli oluyor? benim daha ilk kışım bakalım, alışıcam artık.fotoğraflarını gördüm baya kar altında kalıyormuş eşimin olduğu yer de.