• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam millet...gece gece ne yiyorsunuz aaa yazık kızlar midecinize:)))off çok stresliyim bir taşınsaydık hayırlısıyla...belirsizlik beni sinir ediyor artık:(

okyonus hoşgeldin:71: naber

hoşbulduk canım napim gofret yiyorum :27:ekmek arası yapmışsın sende afiyet bal şeker olsun sweetçim sanada afiyet olsun kuzum :10: cuma nikahımız var daha elbisem yok nikah şekeri seçmedim onlara takıldı kafam olmadı bir etek giyer giderim 5 dk sürcek zten :51:

selam millet...gece gece ne yiyorsunuz aaa yazık kızlar midecinize:)))off çok stresliyim bir taşınsaydık hayırlısıyla...belirsizlik beni sinir ediyor artık:(

benim ki bir hayat felsefesi canım midem çoktan kabullendi :27:
tayin mi war dı sizin ben kaçırmış olabilirüm takipten:24:

Son düzenleme:
slm matarani;özelden cevap yazamadım.ağrı hakkında bilgi sormuşssun.biz geleli 1 ay oldu.küçük bir şehir.sosyal aktivite yok gibi şuan tabi bizde tanıma aşamasındayız.çarşıya tek çıkıyorum ben.tabi arkadaşlar tek gitme aman bi olay olur ,eşlerimizin arkadşları var dedikodu yaparlar gibi şeyler söylediler ama.benim umrumda değil.hiç mi bankaya gidemicez veya alışveriş yapamıcaz.eşemizin çalıştığı gün bi ihtiyaç için çıkamıcaz.zaten cumhuriyet (mecburiyet)caddesi var bankalar,rodi,lw,vs.var işin orda olur.biraz kalabalık erkek çok azla ama bayanlarda yok değil gözlemlerim.

hoşbulduk canım napim gofret yiyorum :27:ekmek arası yapmışsın sende afiyet bal şeker olsun sweetçim sanada afiyet olsun kuzum :10: cuma nikahımız var daha elbisem yok nikah şekeri seçmedim onlara takıldı kafam olmadı bir etek giyer giderim 5 dk sürcek zten :51:

ayyy ne heycaaaaanlı:69: :69: :69: :69: :69: seçersin elbiseni de bulursun canım daha 1 hafta var:51:

ayyy ne heycaaaaanlı:69: :69: :69: :69: :69: seçersin elbiseni de bulursun canım daha 1 hafta var:51:

evet canım heyecanlı ama bir okadar şaşkınım artık evli bir bayan olacağım kendime ait evim hayatımı paylaştığım biri olcak çok seviyorum onu evlenmeyide onunla çok istiyorum ama bir garip oldum bugün çok değişik duygular :97:

evet canım heyecanlı ama bir okadar şaşkınım artık evli bir bayan olacağım kendime ait evim hayatımı paylaştığım biri olcak çok seviyorum onu evlenmeyide onunla çok istiyorum ama bir garip oldum bugün çok değişik duygular :97:

normla bu duygular nikaha yakın kasvet de çökebilir o da normal:37: hayırlsıyle mutlu günlerinize kavuşun inşallah

amin canım inş. demek böyle tek böyle duygulara kapılan ben değilim gayet normal :1:

ooo ne diyosun sen ben de pişmalık duygusu bile oldu:27: bekarlık sultanlık ben niye evleniyorum dedim.. oysa oysa ki benim kocam bir tane iyi ki ewlenmişim:69: :69: :69: :69: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ooo ne diyosun sen ben de pişmalık duygusu bile oldu:27: bekarlık sultanlık ben niye evleniyorum dedim.. oysa oysa ki benim kocam bir tane iyi ki ewlenmişim:69: :69: :69: :69: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

onun yanından ayrılmak hiç istemiyorum ama annemlerden ayrılmakta istemiyorum ya annemlerde bizle gelsin yada paşamı biz alalım :60:

gece yarısı yine kötü haberler geldi kızlar, bir yüzbaşımız şehit düşmüş şırnakta. allah belalarını versin bunu yapanların:47:

kurban olduğum allahıma havale etme yüce allahım merhametlidir ne olursa olsun iyisini verir onlara iyilik edersin allah islah etsin geçen ayda burada bi pkk ölsü geldi nereden geldiyse karşılamaları bi görseniz sanarsın köye şehit geliyor sinir oldum lanet olsun ya

vaveyla evet tayıncıyız cnm...yine şehit yine şehit..tubuko teşekkürler cnmm...

kurban olduğum allahıma havale etme yüce allahım merhametlidir ne olursa olsun iyisini verir onlara iyilik edersin allah islah etsin geçen ayda burada bi pkk ölsü geldi nereden geldiyse karşılamaları bi görseniz sanarsın köye şehit geliyor sinir oldum lanet olsun ya

siz de asker eşi misiniz?

görki hangi ailelerin canı yandı şimdi...Allahımyaa yardım et hainlere karşı ne olur...

Back