Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar BERRBAT durumdayım. şuan hakkarideyim...psikolojim hiç normal değil dünden beri ağlıyorum,sinirr krizi geçirmemek elde değil..burda savaş var bu şehir ölüm kokuyor...evimin önünde vurulan polisin kanları yerde duruyor..tehtit aldık ben gidiyorum evimizi taşicaz...ev desen köpek bağlasan durmayacak biçimde..bugün orduevine geçiyoruz onbeş yirmi gün orda kalcaz daha sonra evimizi nereye taşıyacağımıza karar verecez..yani ben de eşimden ayrılıyorum..onun için onun can güvenliği için...hiç sağlıklı düşünemiyorum...her taraf dağ taş,tepemizde sürekli helikopterler...inanın çok kötü bir durumdayım..
kızlar BERRBAT durumdayım. şuan hakkarideyim...psikolojim hiç normal değil dünden beri ağlıyorum,sinirr krizi geçirmemek elde değil..burda savaş var bu şehir ölüm kokuyor...evimin önünde vurulan polisin kanları yerde duruyor..tehtit aldık ben gidiyorum evimizi taşicaz...ev desen köpek bağlasan durmayacak biçimde..bugün orduevine geçiyoruz onbeş yirmi gün orda kalcaz daha sonra evimizi nereye taşıyacağımıza karar verecez..yani ben de eşimden ayrılıyorum..onun için onun can güvenliği için...hiç sağlıklı düşünemiyorum...her taraf dağ taş,tepemizde sürekli helikopterler...inanın çok kötü bir durumdayım..
günaydın canım.hepimiz aynı durumdayız ne tadımız kaldı ne tuzumuz.azdı köpekler it soyları.günaydın hatunlar,hiç tadım yok vallahi,sonunun gelmeyeceği şeye alışmak lazımmış ama onuda yapamıyorum,anca beddua ediyorum bu hainlere...
günaydın canım.günaydın hanımlar,
özlemcim nasılsın bugün?
kızlar günaydın......
özlem çok üzüldüm ne umutlarla gittin eşinin yanınaeşinle en doğru kararı verirsiniz......sabrını ve umudunu kaybetme....senin için çok zor biliyorum ama eşinin dikkatinin dağılmaması için ona destek olman lazım...babam doğuya görevlere gittiğinde annem babamla telefonda her konuşmasında kötüde olsa iyiyiz derdi.....annem her zaman kan kuscan kızılcık şerbeti içtim diyeciksin mecbursun bide bizi düşünüp dikkati dağılmasın derdi...
canım benim kendine çok dikkatet...